P⎮E⎮R⎮F⎮O⎮R⎮M

Speaker & Trainer Skills
 • P - Passion

 • E - Encouraging
 • 
R - Resourceful
 • 
F - Format
 • 
O - Opportunity

 • R - Realitstic
 • M - Meaningful
Write your awesome label here.

Næste Live Hold:

"Vores P⎮E⎮R⎮F⎮O⎮R⎮M program og uddannelse er mere end bare et kursus - det er en hel selvstændig rejse.

Vi inviterer dig med på turen - gratis! Som en del af vores Train The Trainer kurser, investerer vi i dig og giver dig de allerbedste redskaber til at blive en dygtig foredragsholder, keynote speaker og moderne underviser, baseret på passion og inspiration.

Vores P⎮E⎮R⎮F⎮O⎮R⎮M program er ikke kun en uddannelse, men en transformation!"
Write your awesome label here.

Hvad er der i det for dig?

"Drømmer du om at blive en endnu mere selvsikker og kompetent træner, med evnen til at hjælpe dine elever med at nå deres mål?
Vores certificeringsprogram er nøglen til at opfylde dine drømme. Det vil give dig de værktøjer, du har brug for at excellere i din rolle og give dine elever muligheden for at opnå ekstraordinær succes!"
 • Etablering af en ressourcetilstand bygget på passion og formål.
 • Stærkt indre drive og selvtillid.
 • Undervisningslayout & den optimerede 4MAT-model.
 • Udvikling af trænerbaserede inspirerende kommunikationsfærdigheder.
 • Accelereret hjernebaseret læring for at styrke din elevs færdigheder.
 • Mestring af Q&A-sessioner for positive resultater.
 • Teknisk opsætning (lyd/video)
 • Lokaleopsætning for at forbedre læringsfokus og koncentration.
 • Hvordan man strukturerer "hands-on" segmenter i undervisningen for det bedste resultat.
 • Styring af udfordrende elever.
 • Find din stemme og din selvtillid som underviser gennem specialdesignede øvelser.

Inspiration & Støtte!

Drømmer du om at skabe et ressourcerigt læringsmiljø, bygget på passion og formål, og opnå ekspertise i dine færdigheder og selvtillid som træner?
Så er vores certificeringsprogram lige noget for dig!
Vi giver dig værktøjerne til at etablere effektive kommunikations- og Q&A-sessioner, mestre teknikkerne til at håndtere udfordrende elever og bruge 4MAT-modellen til optimeret undervisning. Du vil også lære at indrette dit undervisningslokale optimalt og bruge teknisk udstyr til at skabe maksimal fokus og koncentration.

Find din indre træner frem!

Men det stopper ikke her! Vi hjælper dig også med at opdage din unikke stemme som underviser og giver dig tryghed i dit indhold gennem specialdesignede øvelser. Når du er certificeret, støtter vi dig hele vejen. Du får adgang til vores online platform, opdaterede manualer, certifikater og tilbyder en personlig peptalk med dine elever som et hold. Derudover tilbyder vi en opfølgning efter kurset, løbende opdateringer om færdigheder og indhold og et forum for at komme i kontakt med andre undervisere i vores regi.
Som en certificeret træner får du også licens til at arbejde frit i dit land og blive tilknyttet som affiliate ambassadør og partner, med genkendelse på vores hjemmeside. Så vent ikke længere - start din rejse for at blive en dygtig og selvsikker træner i dag!

Hvad gør vi for dig, når du er certificeret?

 • Vi vil støtte dig i alt og har din ryg undervejs. Som certificeret træner har du friheden til at vælge din undervisningstilgang, tid og sted, mens vi sørger for resten, så du kan fokusere på at gøre en forskel for dine elever.

  Her er en attraktiv liste til dig!
  • Drage fordel af vores specielt designede onlineplatform til din undervisning
  • Få adgang til vores løbende opdaterede manualer, både i print og downloadbare versioner
  • Få certifikaterne sendt til dig inden kurset starter
  • Få personlig live online peptalk med dine elever under kurset
  • Få live online opfølgning til dine elever efter behov
  • Få løbende opdateringer om nye kompetencer, ændringer og indhold
  • Bliv en del af vores unikke trænerforum for at udvide dit netværk
  • Få licens til at arbejde frit i hele Danmark
  • Bliv vores affiliate ambassadør og partner, med visning på vores hjemmeside
  • Få adgang til komplette undervisnings bulletpoints og instruktørmanualer

DETTE ER DINE FORDELE SOM INSTRUKTØR

Alt sammen inkluderet i dit fremtidige forhold til os som certificeret træner!

CERTIFIKATER

Bliv en af vores fremtidige instruktører og nyd bekvemmeligheden ved at få dine certifikater leveret direkte til dig, før dit hold er afsluttet! Med vores nemme click-and-go proces skal du kun indtaste dine oplysninger online, og ISAHt tager sig af resten

ONLINE ELEV PLATFORM

Inspirer dine elever i en specialdesignet online platform, der inkluderer alt det nødvendige indhold til både før og efter kurset. Hvilket gør undervisningen endnu nemmere for dig og mere dynamisk for eleverne.

FÆRDIGE PRÆSENTATIONER

Du behøver ikke engang at bekymre dig om at skabe dine egne powerpoints eller præsentationer, vi har allerede lavet dem på forhånd til dig.

PEPTALKS

Som en særlig bonus har du mulighed for at invitere vores danske content udvikler & chef-underviser til at give dine elever en eksklusiv elev-peptalk live online i din undervisning.

ELEVFORUM

Gennem vores online platform og The Hypno Academy's Facebook vil dine elever være en del af vores hypnosefamilie og et verdensomspændende supportfællesskab.
Et fantastisk og gratis sted for dem der vil fortsætte med at vokse og lære.

LØBENDE SUPPORT

Og endelig, for at sikre, at du yder dit bedste, tilbyder vi support efter din certificering, opdateringer af contentudvikling og ent attraktivt affiliate program for alle vores instruktører.

Klare fordele...

Drømmer du om at opnå økonomisk succes som træner, og skabe en attraktiv indkomst? Vi har skabt den perfekte mulighed for dig!
Vores Train The Trainer certificeringskurser tilbyder ikke kun kvalitetstræning i avancerede undervisnings- og talefærdigheder, men også to finansielle fordele for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Fordel 1:

For det første dækker certificeringsgebyret for hver elev alt, hvad de har brug for, inklusive adgang til vores unikke online forum og øvrigt indhold, og det er en engangsbetaling - ingen årlige gebyrer. Det er endda sat lavere end, hvad nogle internationale organisationer opkræver årligt.

Punkt 2:

For det andet er din investering i vores certificeringskurser ikke kun et gebyr, men en reel investering i dig selv. Du vil blive trænet i vores avancerede PERFORM-program og lærer unikke og moderne undervisnings- og talefærdigheder, samt får dyb indsigt i indholdet. Det er en investering, fordi dine færdigheder og viden kan anvendes på forskellige måder, ikke kun til det materiale, du certificeres til at undervise i. 

Filosofien!

Er du klar til at tage skridtet mod økonomisk succes og skabe en attraktiv indkomst som træner? Vores Train The Trainer certificeringskurser giver dig muligheden for at gøre netop det, samtidig med at du udvikler dine færdigheder og viden i et behageligt og støttende miljø.
Vores filosofi er at din investering i træningen skal være lige så lønsom som det du kan tjene på dit første kursus, med muligheden for, at det du får kan være ti gange mere værd. Derfor prissætter vi vores certificeringskurser til et niveau, der svarer til to til fire fremtidige elever, som betaler den almindelige listepris for uddannelsen. Det er mere end rimeligt, og du kan endda finansiere din investering ved at planlægge dit første kursus, før du starter din træneruddannelse.
Vores kurser er opdelt i to moduler; PERFORM-protokollen og The Content Deep Dive, for at give dig den mest omfattende og givende træning. Overvej de potentielle fordele og benyt denne mulighed til at investere i dig selv og din trænerkarriere. Tag skridtet mod succes i dag!

Live undervisning

Vores kurser afholdes typisk ved personlig fremmøde på 90 % af vores hold. Vi tilbyder dog også et par enkelte online kurser i samme format.
Inden kurset starter, vil du få fuld adgang til indholdet online for at lære, øve og huske.

Varighed

Vores kurser strækker sig fra 2-4 dage, afhængigt af hvilken type certificering du søger, og vi inkluderer altid en hel dag mellem undervisningen til afslapning og studier (Kun på hold afholdt udenfor Danmark.
Den typiske Train The Trainer struktur er som følger:
1: Komplet online adgang til alt materiale - for at lære, øve og huske.
2: 2x2 dage, 3x3 dage eller endda 4x4 dage afhængig af type certificering.
3: Altid en hel dag imellem til at slappe af, studere, gå i spaen eller tage på sightseeing (Kun udland).
4: Spændende og inspirerende eksamener, hvor vi hjælper dig til at blive den bedste du kan være.
Write your awesome label here.

Eksamen

Vores eksamener er essentielle og spændende. Vi vil gerne hjælpe dig med at få succes og føle dig godt tilpas og støttet. Vi tager ansvaret for at vejlede dig omhyggeligt og vil gå langt ud over det sædvanlige for at sikre, at du føler dig tryg gennem hele forløbet.

Deltagerkrav

For at deltage i vores certificeringskurser som underviser skal du opfylde ét krav: enten være certificeret som hypnotisør gennem en international anerkendt organisation, eller være certificeret i kursusindholdet via en af vores godkendte undervisere eller os. Hvis du ikke opfylder dette krav, har vi flere tilgængelige muligheder, herunder live eller online certificeringstræning som en pakkeløsning, der vil være spændende for dig.
NÆSTE SKRIDT?
Er du klar til at tage din trænerkarriere til næste niveau og samtidig skabe værdifulde professionelle og personlige relationer? Vores Train The Trainer certificeringsuddannelser er designet til at give dig en komplet oplevelse, både fagligt og socialt. Vi kræver 100% deltagelse og engagement fra vores elever, for at sikre at alle får mest muligt ud af deres tid hos os - tilmeld dig vores Train The Trainer certificeringsuddannelser i dag!
VEJEN DER FØRER TIL DIN SUCCES

VIDSTE DU AT

P⎮E⎮R⎮F⎮O⎮R⎮M

Vores P⎮E⎮R⎮F⎮O⎮R⎮M certificering er en selvstændig uddannelse.
Normalprisen for dem der kun vil gennemgå denne uddannelse er kr.: 34.997,-

Alle kursister der tager en Train The Trainer uddannelse får denne uddannelse som en BONUS gave fra os. Det er vores investering i dig!

Næste P⎮E⎮R⎮F⎮O⎮R⎮M Uddannelse i Danmark

ER DU FRISK PÅ EN DRØMMESTART?

Så klik på linket for at se hvilke instruktøruddannelser du kan
gennemføre hos os via vores
Train The Trainer Division