Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bruger jeg min rabatkode?

Hvis du har modtaget en rabatkode, så skal du benytte den når du registrerer dig på det hold du gerne vil deltage på.
Når du når til betalings feltet, så kan du indsætte din kupon kode i feltet: HAR DU EN KUPON? - INDLØS. Se mere i videoen herunder!
Write your awesome label here.

Adgang til Pre-course / Forkursus

Afhængig af hvilket produkt og kursus du er tilmeldt, så kan der være forskellige typer af forberedelse. Nogle kurser og uddannelser får du adgang til materialet allerede ved registrering, andre helt op til ugen før. Enkelte kurser har ingen forberedelse i form af pre-course. Dette er oftest 100% onlinekurser med indhold der allerede er produceret.

Sådan bruger du vores Platform

Vores platform tilbyder dig forskellige måder at få adgang til den fra flere enheder. Udover at udforske kursusindholdet, kan du også se kontaktoplysninger på andre deltagere, sende beskeder til klassekammerater og meget mere. Se videoen for at lære, hvordan du kan optimere din brug af platformen.
Write your awesome label here.

Hvordan logger jeg ind?

Når du er tilmeldt som bruger, enten med gratis adgang eller til et af vores kurser og uddannelser, så modtager du en mail med alle de informationer du skal bruge.
Når du er logget ind, kan du i menuen få adgang til din konto, samt de kurser du er tilmeldt allerede.

Vores App?

Ja vi har en app! Og indtil videre virker den kun på Apple iOS som et testforløb. Vi har sat den på pause da vi gerne vil have at den kan mere, sende beskeder sov. Så vi giver besked når den er aktiv igen.