Addiction & Behaviour Modifiction - ABM

Misbrugs & Adfærdsspecialist 
En alt-i-én protokol der dækker alt der er adfærds og misbrugsbaseret til hypnoterapeutiske sessioner. 

HVAD ER ABM?

Den eneste protokol der håndterer all typer misbrug og misbrugsadfærd, én gang for alle!
Efter flere års forberedelse, og efter at have tilføjet den nyeste videnskab or erfaring. kan vi endelig udgive værktøjet alle terapeuter burde have som minimum I deres værktøjskasse. Så endda på dansk.
Drag to resize
Drag to resize
Drag to resize

Hvad får du med i pakken?

  • Komplet dansk manual som PDF download.
  • 25 Video lektioner
  • 6 teknik demoer
  • Gratis adgang til vores Alumni Hypnose Klub
  • Online Fællesskab efter kurset for inspiration.
Normal text with icon

Afhængighed er fejlfortolkede budskaber med en højere positiv hensigt!

Afhængighed er ofte "Bad Guy" i mange situationer eller den vigtigste undskyldning for ikke at få resultater eller succes med en adfærdsændring.
I årtier har vi haft den idé, at hvis afhængigheden er alvorlig nok, vil det tage tid og en stor indsats at bryde den.
Sandheden er, at JA! Det kræver udholdenhed, men hvis det gøres rigtigt; så vil hypnose optimere og fremme processen hurtigt.
Det er IKKE kompliceret på trods af hvad du måske tror. Afhængighed, og hvad det end kan indeholde i et individuelt tilfælde, er et edderkoppespind af tanker og adfærdsmønstre, der kører automatisk og bliver styrket, når man forsøger at bekæmpe det eller giver det negativ opmærksomhed.
Vi er nødt til at rydde op i disse automatiserede systemer ved først at dykke dybt ned i de dominerende ubevidste indre ønsker, for naturligt og automatisk at udrede og rette de mønstre, der er forbundet med det.
Ved at aflede fokus og energi til en positiv indstilling og hensigt, ændrer du den adfærd og de tanker, der driver afhængigheden. Nu bruger den al sin magt i en positiv retning, med en "ingen vej tilbage"-garanti til den gamle adfærd.

Værktøjer til kommunikation

Hvis du nogensinde har forsøgt at påvirke eller ændre adfærd direkte under en session eller instrueret klienten i hvad han skal gøre, og hvad han ikke skal gøre. Så tvivler jeg på, at du har haft nogle gode eller langvarige resultater efter endt session
Det er et total NO GO herfra at benytte den slags påvirkning.
I stedet adskiller vi intention fra adfærd for at skabe en naturlig forandringsproces. En, der vil ske næsten øjeblikkeligt, og en, der vil gå meget længere, hvad kunden havde håbet på.
Når klienten opdager deres sande jeg og rydder op i de indre kommunikationsveje, vil de blive overvældet af, hvor meget positiv kraft og fokus de har. Et fokus, der vil sikre dem succes i lang tid, mens de udvikler deres nye liv, og mens de rider på bølgen af positiv forandring.Vi benytter os af en bagvej, så klienten overraskes af egne ressourcer inden noget andet kan stille sig i vejen. På den måde kan man overbelaste de neurale netværk til en øjeblikkelig forandringsproces, der med det samme har effekt i både adfærd og tænkning. Når alt kommer til at er vores kroppe og hjerner biologiske maskiner der kører på stimuli af forskellig art. Så vi "hijacker" systemet på mest naturlige vis.
På den måde kan vi tilbyde sikkerhed til både klient og practitioner, ud fra nogle sikkerhedsstrukturer som vi også har bygget det hele på, samt underviser dybdegående i.
3 GODE GRUNDE:

Masser af fordele til dig når du vælger os!

Unik & beskyttet viden:

Vores teknikker og protokoller er af højeste standard, og beskyttet som unikt indhold.

Online Live Deltagelse:

Der er mulighed for at deltage LIVE hjemmefra på udvalgte uddannelser og kurser.
Dog skal du kunne deltage i undervisningstiden.

Tag med til udlandet:

Vores hovedkvarter ligger i USA, og vi afholder mange kurser og uddannelser i USA og andresteder i Europa. Du kan med fordel og besparelse deltage på disse,
og spare nok til at få ophold
eller rejsen betalt.

Teknikker & Indhold

KOMPLET MANUAL.

Du får en komplet manual, som vil tage dig igennem alle detaljer og processer trin for trin. Den vil give dig alt, hvad du behøver for at udføre en fuld session. Manualen har en komplet oversigt og en masse baggrundsviden også til at bakke hene teknikken op.

AFHÆNGIGHEDSPSYKOLOGI

Skab langvarige og øjeblikkelige forløsninger af negative afhængigheder og adfærd, der dominerer. Det er vigtigt at forstå afhængighedens underliggende psykologi og interne proces for at ændre og ændre den til en positiv resource med positiv adfærd.

BARNEHELTE-REJSE.

I enhver afhængighed og adfærd er der en skjult altid årsag. Noget, der kan være alt fra mindre traumer eller langvarig psykologisk påvirkning. Dybt inde i vores sind ved vi alt dette, men samtidig er vi meget beskyttende over for det rent ubevidst som en overlevelsesmekanisme. Denne teknik er en smidig måde at afdække det på, og integrere det indre barn og synkronisere ressourcer og styrke. 

VIDEO DEMOER

Vi har produceret individuelle video demoer af hver eneste teknik og også en fuld sessionsdemo. Det er for at vise dig flow og kontinuitet. Vi ønsker, at du skal føle dig selvsikker i udførelsen. Det hele er optaget for at følge hver en detalje fra manualen.

ADFÆRDSMØNSTER

Adfærdsmønstre er automatiserede systemer i os selv, der kører på autopilot. Alligevel er instruktionen med den højere positive intention, let at hacke via påvirkning, så adfærden bliver negativ og intentionen ikke opfyldes. Vi kan ændre adfærden med et unikt værktøj designet til ABM.

PLACE OF SACRED INSIGHTS

Det sidste trin i terapiprocessen, er noget vi alle har dybt inde i vores sind. Måske er det forbundet med intuition eller dyb sund fornuft. Jeg kalder det "Sandheden om Selvet." Det er her vores "alvidende" er - og dette værktøj vil give klienten løbende indsigt, forståelse og adgang til dette.

KOMPLET SESSIONSOVERSIGT.

En af de mest almindelige ting i kurser generelt, er at forstå den endelige sessions opbygning. På grund af vores Brain Accelerated Learning-stil har vi sørget for, at du vil få fuld forståelse, og at det endda vil føles nemt at gennemføre processen.

ABM INDUKTION.

Som en del af min seneste udviklede produkter, vil jeg benytte alt inden for én session for at få det bedst mulige resultat. En induktion er en induktion og formålet er at skabe en produktiv tilstand. I dette tilfælde har jeg designet induktionen til at foretage ændringer og finde ressourcer fra begyndelsen af ​​sessionen. 
Trance vil være et naturligt biprodukt af dette.

"ON THE GO" FOKUS VÆRKTØJ.

Vi skal kende grænserne for teknikker som denne, og hvordan vi holder os inden for terapiområdet. Vi er ikke læger, og der er ingen garantier vi kan love nogen. Etik er vigtig, og er din måde at beskytte dig selv og dine klienter på.

INSTRUKTIONSPAKKE

Intens og eksklusiv videopakke! En komplet samling af instruktionsvideoer til at vejlede og lære dig indholdet. Alt sammen lavet på en måde, så alle kan følge med, uanset dit nuværende niveau og erfaring. Vi elsker at omsætte detaljeret viden til forståelig og ligetil visdom.

INTENTION DETEKTOR METODE.

Jeg har gjort det nemt og skabt en genial genvej til at kommunikere med underbevidstheden og det ubevidste sind. At sikre adgang til kernen af den positive intention bag "problemet". Vi er nødt til at adskille intention fra adfærd for at få en reel indflydelse.

LIFE PLANNER INTEGRATION. 

Jeg har tilføjet en lille, men genial manifestationsteknik. Dine klienter vil være i stand til at bruge det i flere situationer, og er en teknik der vil styrke dem, når de mangler tro på sig selv og energi til at komme videre.

ØJEBLIKKELIG FØLELSESFRIGØRELSE

Tidligere i 2020 har jeg frigivet Instant Emotional Release-protokollen, og dette værktøj er et af de kerneelementer, der passer perfekt ind i denne model. IER blev oprindeligt designet til ABM, men blev udgivet som en soloteknik på grund af dens enorme kraft.

Mød din instruktør

Martin Castor er chef underviser hos The Hypno Academy, samt den primære "content developer" samt ansvarlig for internationale certificeringer.

Kvalitet og standard ligger i top, da Martin Castor sidder i hele 3 internationale hypnoseorganisations bestyrelser, heraf som Vice president i ACHE.

Martin har også optrådt over hele verden som mentalist og showhypnotisør. Været konsulent på alle sæsoner af "Fuckr med dn 
hjrne", vundet den gyldne knap og meget mere.
Har som heste dansker arbejdet på kontrakt i Las Vegas.
Martin Castor
Content Developer & Master Trainer
INTRODUKTION

FÅ ET INDBLIK I UDDANNELSEN

Se følgende video, og få et fint indblik i hvad du kan efter certificering,
hvilke fordele du har og meget mere...
VIDEO ER PÅ VEJ

Næste Kursus

Bliv skrevet op!

Hvis ikke vi har sat dato på næste forløb, så har du mulighed for at blive skrevet op på ventelisten.
På den måde for du den vigtigste information med det samme, og du for som den første tilbud om at tilmelde dig når næste forløb er datosat, inklusive eventuelle rabatter eller tilbud.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

The Hypno Academy Danmark

God lokation i Odense

Vi tilbyder dejlige lokaler til vores undervisning i Odense. Centralt placeret tæt på motorvej, og bus stoppested tæt på.
Vi er tæt på Danmarks største indkøbscenter, som tilbyder masser af muligheder til frokostpausen.

Vidste du, at vi også tilbyder uddannelser som instruktør?

Vi tilbyder en meget begrænset mængde C:O:A:C:H Practitioner uddannelser i Danmark, cirka hvert andet eller tredje år, og næsten hvert år i Las Vegas på engelsk.
For at sikre dig de bedste muligheder og værktøjer, så investerer vi i en ekstra instruktørpakke som vi forærer til dig til en værdi af 35.000 DKK.
Så hvis du ønsker at blive en anerkendt og eftertragtet instruktør indenfor C:O:A:C:H metoden og give andre muligheden for at opleve denne unikke og kraftfulde uddannelse, så tilmeld dig vores instruktøruddannelse i dag!

Det er en investering i dig selv og din karriere, 
du kun finder her hos os.
Write your awesome label here.