DNA Recovery 2.0
Specialist

Fysisk optimering via professionel hypnoterapi!

Du vil blive overrasket hvis du vidste hvor meget din krop kan!

Kend dig selv; Elsk dig selv; vær tro mod dig selv. Disse brugte sætninger har været benyttet I årevis. Af alle folk I mange henseender.
Men hvordan kan du kende dig selv fuldt ud hvis du er konstant forandring? Uanset om det er udskiftning af hud, fornyelse af lungevæv eller nyt hår der vokser ud. Så er kroppen i konstant forandring og udvikling.
Ifølge forskerne, så genskaber kroppen sig selv med næsten et komplet nyt sæt af celler hvert syvende til ti år. Nogle vigtige dele I kroppen udskiftes endda oftere. [kilde: Stanford University, Northrup].
Drag to resize
Drag to resize
Drag to resize

Hvad får du med i pakken?

  • Komplet dansk manual som PDF download.
  • 6 Video lektioner
  • 6 teknik demoer
  • Gratis adgang til vores Alumni Hypnose Klub
  • Online Fællesskab efter kurset for inspiration.
Normal text with icon

Din krop har allerede opskriften!

Selvom celler udskiften hvert syvende til tiende år, så koder og skaber kroppen de nye celler infra en opskrift der ligger gemt inde I dig. Præcis som et bibliotek, og ud fra at alt er forbundet, så vil du være I stand til at aktivere selvsamme opskrifter på tidligere tilstande i kroppen.

Det handler om optimering!

Hvor meget og hvor effektivt det kan gøres, afhænger af din nuværende fysiske tilstand, og hvor meget underbevidstheden tillader at forandre.
Derfor er den bevidste/ubevidste forandringsproces nøglen til denne protokol.
Vi kan starter det op ud fra en bred vifte af muligheder.
3 GODE GRUNDE:

Masser af fordele til dig når du vælger os!

Unik & beskyttet viden:

Vores teknikker og protokoller er af højeste standard, og beskyttet som unikt indhold.

Online Live Deltagelse:

Der er mulighed for at deltage LIVE hjemmefra på udvalgte uddannelser og kurser.
Dog skal du kunne deltage i undervisningstiden.

Tag med til udlandet:

Vores hovedkvarter ligger i USA, og vi afholder mange kurser og uddannelser i USA og andresteder i Europa. Du kan med fordel og besparelse deltage på disse,
og spare nok til at få ophold
eller rejsen betalt.

Teknikker & Indhold

Pretalk Psykologi

Vidste du at nøglen til succesfuld session er gemt i pretalken, og at pretalken har alt at gøre med udfaldet af sessionen, og ikke "problemet".
Du vil få indsigt i en unik struktur som vi benytter i alle vores sessioner.

Etik

Vi må kende til de naturlige begrænsninger I sådan en teknik som denne. Samt at forblive indenfor hvad vi må og kan I vores branche. Vi er ikke læger, og kan ikke give garantier. Etikken under kurset er din vej til at beskytte dig selv og dine klienter.

DNA Optimeret Values Hierachy

En ny opdateret udgave af den klassiske NLP Values Hierarchy teknik, med geniale twists og muligheder. Indhold der vil gøre en kæmpe forskel for enhver klient og deres resultater med DNA Recovery. Endelig en teknik der kan arbejde med kernen af overbevisning og værdier, og skabe den forandring der skal til nu og her.

DNAR Induktion

Vi har produceret individuelle video demoer af hver eneste teknik og også en fuld sessionsdemo. Det er for at vise dig flow og kontinuitet. Vi ønsker, at du skal føle dig selvsikker i udførelsen. Det hele er optaget for at følge hver en detalje fra manualen.

Authentic Focused Attention

Adfærdsmønstre er automatiserede systemer i os selv, der kører på autopilot. Alligevel er instruktionen med den højere positive intention, let at hacke via påvirkning, så adfærden bliver negativ og intentionen ikke opfyldes. Vi kan ændre adfærden med et unikt værktøj designet til ABM.

DNA Recovery Vault

Det sidste trin i terapiprocessen, er noget vi alle har dybt inde i vores sind. Måske er det forbundet med intuition eller dyb sund fornuft. Jeg kalder det "Sandheden om Selvet." Det er her vores "alvidende" er - og dette værktøj vil give klienten løbende indsigt, forståelse og adgang til dette.

Accelerated Castorian Collapse Technique

Der er rigtigt mange menneskerverden over der benytter Castorian Collapse Teknikken. Vi er dykket ned I kernen af strukturen, og har fundet en komprimeret og accelereret version som kan bruges specifikt med DNA Recovery sessioner.

Parts Samarbejde Teknik

En spændende adfærdsteknik der er bygget på partsterapi. En måde at løse konflikter og skabe samarbejde. Intention vil altid vinde over negativ adfærd. Så en interessant måde at løse indre konflikter, misforståelser og nederlag på.

Fuldt Sessions Overblik

Så hvad skal der til og hvordan udføres det bedst? Vi vil give dig et komplet perspektiv og overblik, for at gøre dine fremtidige sessioner nemme at håndtere. Med den simpleste stutter der er mulig, så du kan være fuldt tilstede og være der 100% for din klient og deres forandringsprocess.
VORES TEAM

Mød vores instruktører

Alle Instruktører er godkendt og certificeret i at undervise i det fulde kompendie tilknyttet denne uddannelse. Martin Castor er chef underviser hos The Hypno Academy, øvrige instruktører underviser i eget regi og er tilknyttede som Partner Trainers.
Martin Castor
Content Developer & Master Trainer
Annika Pedersen
Certified Trainer
Stephanie Bergquist
Certified Trainer
Christiane meulengracht
Certified Trainer
INTRODUKTION

FÅ ET INDBLIK I UDDANNELSEN

Se følgende video, og få et fint indblik i hvad du kan efter certificering,
hvilke fordele du har og meget mere...
VIDEO ER PÅ VEJ

Kommende hold

INGEN HOLD PLANLAGT PT!

Vil du gerne have besked
når der annonceres et nyt hold DNA Revovery 2.0?

Din forespørgsel er nu sendt videre
og registreret i systemet!
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

The Hypno Academy Danmark

God lokation i Odense

Vi tilbyder dejlige lokaler til vores undervisning i Odense. Centralt placeret tæt på motorvej, og bus stoppested tæt på.
Vi er tæt på Danmarks største indkøbscenter, som tilbyder masser af muligheder til frokostpausen.

Vidste du, at vi også tilbyder uddannelser som instruktør?

Vi tilbyder en meget begrænset mængde C:O:A:C:H Practitioner uddannelser i Danmark, cirka hvert andet eller tredje år, og næsten hvert år i Las Vegas på engelsk.
For at sikre dig de bedste muligheder og værktøjer, så investerer vi i en ekstra instruktørpakke som vi forærer til dig til en værdi af 35.000 DKK.
Så hvis du ønsker at blive en anerkendt og eftertragtet instruktør indenfor C:O:A:C:H metoden og give andre muligheden for at opleve denne unikke og kraftfulde uddannelse, så tilmeld dig vores instruktøruddannelse i dag!

Det er en investering i dig selv og din karriere, 
du kun finder her hos os.
Write your awesome label here.