Conversational Master Hypnotherapist

International mastercertificering i 
"Modern 
arts of Professional Hypnotherapy" . ISAHt Certificeret.

Moderne samtalebaseret hypnoterapeut på masterniveau

For hurtige og effektive forandringer hos enhver klient via de nyeste teknikker og indsigter. 
Få det bedste fra moderne og professionel samtalebaseret hypnoterapi. Internationale og prisvindende teknikker udviklet af vores "Head Teacher & Developer".
Teknikker vi har undervist i med stor succes over hele verden.
Drag to resize
Drag to resize
Drag to resize

Hvad er inkluderet i kurset?

  • Komplet manual som PDF download.
  • 4 Bonus protokoller
  • Kæmpe videoarkiv
  • Sessionsvideoer
  • Adgang til vores Alumni Hypnose Klub
  • ADGANGSKRAV: Godkendt hypnoterapeut certificering.
Har du ikke en godkendt grunduddannelse, kan du købe en pakke med vores grund og master uddannelse. Alternativt som Online prep-forløb inden din Masteruddannelse.
Se mere nederst på siden!
Normal text with icon

Pre-course

Du vil få adgang til en hel del materiale. Både uddybende i form af indhold fra vores grunduddannelse, samt flere demoer af de forskellige teknikker. Derudover også adgang til hele 5 bonus protokoller og specialistuddannelser som vil give dig et endnu større professionelt indblik, samt samtalebaserede værktøjer.
Din instruktør vil give dig en uddannelsesplan, så du kan planlægge alt selvstudiet så det passer din kalender, udover de dage vi skal tilbringe sammen til "Hands-on" øvelserne.

Adgang og uddannelse

Hvis du er tilmeldt et forløb allerede, enten som pakke eller tilbud, men ikke har adgang endnu? Så skal du kontakte os via supporten.
Adgangskravet er fortrinsvis at du har en ISAHt baseret grunduddannelse som hypnoterapeut fra en af ISAHt's godkendte instruktører. På den måde ved vi at du er up to date med samtalebaserede og moderne måder at arbejde med hypnoterapi på.
Er du uddannet andetsteds, så kontakt os endelig, så du er sikker på at du kan være med. Vi godkender nemlig ikke alle organisationers materiale, da vi underviser i, samt forventer en høj standard, som vi også ved at vores kursister kræver af os.
3 GODE GRUNDE:

Masser af fordele til dig når du vælger os!

Unik & beskyttet viden:

Vores teknikker og protokoller er af højeste standard, og beskyttet som unikt indhold.

Online Live Deltagelse:

Der er mulighed for at deltage LIVE hjemmefra på udvalgte uddannelser og kurser.
Dog skal du kunne deltage i undervisningstiden.

Tag med til udlandet:

Vores hovedkvarter ligger i USA, og vi afholder mange kurser og uddannelser i USA og andresteder i Europa. Du kan med fordel og besparelse deltage på disse,
og spare nok til at få ophold
eller rejsen betalt.

Her er en indholdsoversigt!

Avanceret Induktionsteknik

Vi går i dybden med P.O.C Induktionen, samt du introduceres til C:E:R:I samt 2 andre stærke induktioner.
Du undervises i hvad formålet med induktioner i virkeligheden er, og hvorfor de burde laves anderledes end 95% af hvad andre hypnoterapeuter gør!

Verbalt Flow & Power

Tro på sig selv, og selvsikkerhed i udførelse er vigtigt for enhver professionel terapeut. Vi tager den nogle skridt længere med nogle modeller og kommunikative strukturer der både hjælper dig, men samtids gør din indsats så meget mere effektiv for klienten.
Alt imens at det vil føles nemmere for dig.

Selvhypnose med ZenZero

Vi har nu fuldt udbygget selvhypnosedelen, så du kan bruge den til klienter enkeltvis eller til at guide hele hold på f.eks aftenskole eller andre gruppe events. En alsidig og stærk selvhypnose model, der vil være et ekstra værktøj til dig og dine klienter.

Kombination Af Værktøjer

Vi går længere end brugen af hypnoterapi. Udover hypnoterapi vil vi undervise dig i de bedste teknikker og viden inden for NLP, HNLP, Coaching, Kognitiv Terapi og Kropssprog. Alt i alt en perfekt paletten, der kan designes efter behov, for at give dig succes med enhver klient.

Test Resultatet

Mange terapeuter er nervøse for om nu deres indsats har båret frugt, hvilket kan arbejde imod klientens positive oplevelse. Derfor fokuserer vi på flere teknikker, for at du og klienten vil stole på den forandring der er sket, samt sikre at fremtidig adfærd og indstilling er justeret ind efter et positivt resultat.

Positiv Psykologi

Vi ved at næsten alle klienter tror at hypnose udelukkende bruges til problemer og negativ adfærd. Vi lærer dig at arbejde med de ressourcer klienterne allerede har, for at aktivere positive neurale netværk, og lade hjerne og krop forløse og forstærke processen på en naturlig måde på kort tid.

SPECIAL ADGANG
ONLINE:

Du får adgang til hele ISAHt Conversational Hypnotherapy videoarkivet.

ONLINE BONUS:
Ericsonian Hypnose

Milton Ericsson er en af vor tids største pionerer når det kommer til moderne hypnose. Hans direkte stil har inspireret mange af nutidens eksperter, og tilblivelsen af bl.a. NLP.
1,5 dags workshop
Online adgang 24/7
Komplet video materiale fra LIVE kursus (Dansk)

ONLINE BONUS:
CHPH Conversational Hypnosis

Igor Ledochowski's CHPH protokol, og er godkendt instruktør i dette.
Vi underviser i de modeller og teknikker, der passer ind i en mere moderne terapiform, med opdaterede twists på den gamle CHPH model. Et super ekstra værktøj til enhver terapeut.
Udvalgte teknikker fra et 5 dages LIVE kursus.
Online adgang 24/7
Video materiale fra LIVE kursus (Dansk)

ONLINE BONUS:
ZenZero Meditation & Selvhypnose

Lær et fantastisk værktøj der kan udføres som "Stand Alone" værktøj, eller som kan integreres i enhver session med endnu bedre resultater for klienten.
Kan udføres 1:1 eller i større grupper, evt. i forbindelse med hypnoseworkshop elle lignende.

ONLINE BONUS:
Instant Emotional Relief Method

Hvad hvis nu der var en hurtig måde at forløse enhver følelsesmæssig stress eller tilstand på. En metode der både er effektiv og hurtig. Helt uden at gå ind i den negative følelse, eller at vide hvad der har skabt den. 
Uden at skulle finde en vej udenom eller forsøge at skjule den. 
En metode der vil give muligheden for at underbevidstheden kan overvælde følelsen med ægte positive ressourcer, og som sikrer at de neurologiske netværk automatisk vil tilpasse sig for øjeblikkelig forandring og vedvarende resultater.
Denne gennemprøvede metode har vi undervist i med stor succes i USA i det tidlige efterår, og det viser sig at være en sand revolution.
Et fantastisk værktøj til stress, depression eller lignende tilstande. Et metode hvor du får hele 2 måder at løse det på. Den grundige dybdegående, og en "Quick Fix" som er til opfølgning eller "On the Go" situationer.

Mød din instruktør

Martin Castor er chef underviser hos The Hypno Academy, samt den primære "content developer" samt ansvarlig for internationale certificeringer.

Kvalitet og standard ligger i top, da Martin Castor sidder i hele 3 internationale hypnoseorganisations bestyrelser, heraf som Vice president i ACHE.
Martin Castor
Content Developer & Master Trainer
INTRODUKTION

FÅ ET INDBLIK I UDDANNELSEN

Se følgende video, og få et fint indblik i hvad du kan efter certificering,
hvilke fordele du har og meget mere...
VIDEO ER PÅ VEJ
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

The Hypno Academy Danmark

God lokation i Odense

Vi tilbyder dejlige lokaler til vores undervisning i Odense. Centralt placeret tæt på motorvej, og bus stoppested tæt på.
Vi er tæt på Danmarks største indkøbscenter, som tilbyder masser af muligheder til frokostpausen.

Vidste du, at vi også tilbyder uddannelser som instruktør?

Vi tilbyder en meget begrænset mængde Conversational Hypnoterapeut uddannelser i Danmark, cirka hvert andet eller tredje år, og næsten hvert år i Las Vegas på engelsk.
For at sikre dig de bedste muligheder og værktøjer, så investerer vi i en ekstra instruktørpakke som vi forærer til dig til en værdi af 35.000 DKK.

Så hvis du ønsker at blive en anerkendt og eftertragtet instruktør indenfor Moderne hypnoterapi og give andre muligheden for at opleve denne unikke og kraftfulde uddannelse, så tilmeld dig vores instruktøruddannelse i dag!

Det er en investering i dig selv og din karriere,
du kun finder her hos os.
Write your awesome label here.

Kommende hold

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards

Pakkeløsninger:

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\BundleCards