Traume Specialist

Traume Collapse Technique Practitioner Certification.
Trauma Collapse Technique - Den ultimative løsning til traumer, angst, PTSD og meget mere.

En "én for alle" teknik der virker første gang!

Denne beviste og godkendte proces leverer hurtige resultater ved at fokusere på hjernens neurale netværk og nervesystemet.
Vi har afprøvet teknikken med succes på alle former for PTSD, og vores klienter inkluderer både psykiatere og psykologer med fantastiske resultater.
Drag to resize
Drag to resize
Drag to resize

Hvad er inkluderet i kurset?

  • Komplet manual som PDF download.
  • Instruktionsvideoer
  • Sessionsoversigt
  • Personligt login til vores online platform.
  • Gratis adgang til vores Alumni Hypnose Klub
Normal text with icon

Traumer kan forløses sikkert!

Vi har sammensat det ultimative værktøjer til at arbejde med angst, traumer, PTSD og lignende. Alle sammen emner som mange danskere angiveligt har udfordringer med.
Værktøjet er sat sådan sammen at vi har taget nogle af de mest sofistikerede hypnoterapeutiske værktøjer, mest avancerede NLP og coaching, samt udviklet nye værktøjer over en årrække, så man med TCTp modellen kan lave livsændrende sessioner på bare første session. Ændringer der udelukkende er positive og som varer ved.
Endda helt uden brug af klassisk hypnose eller med øjnene lukkede.

Det er absolut et unikt værktøj

Vi giver dig endda muligheden for at blive instruktør, så endnu flere kan få gavn af dette fantastiske værktøj.
Vi har brugt mange år på at udvikle denne protokol, og besøgt verdens hypnosekonferencer over flere år, får at demonstrere og afprøve teknikkerne. Teknikkerne er specifikt designet til at arbejde med traumer, som et helt specifikt emne. Endvidere har vi udviklet protokollen så den kan formidles til "ikke" terapeuter.
Med udgangspunkt i at udvikle en teknik som kunne bruges til Amerikansk militær og first responders, så deres familier fik værktøjer til selvhjælp, til de personer der var enten glemt elle opgivet af deres eget system.
Der var basis for at vi oprindeligt udviklede denne teknik og protokol som redskab. Efter nogle utrolige casestories, tog det fart, og vi har nu TCT Practitioners mange steder i verden, og ca 50% af vores elever er udefrakommende, og ikke en del af "terapeutmiljøet".
3 GODE GRUNDE:

Masser af fordele til dig når du vælger os!

Unik & beskyttet viden:

Vores teknikker og protokoller er af højeste standard, og beskyttet som unikt indhold.

Online Live Deltagelse:

Der er mulighed for at deltage LIVE hjemmefra på udvalgte uddannelser og kurser.
Dog skal du kunne deltage i undervisningstiden.

Tag med til udlandet:

Vores hovedkvarter ligger i USA, og vi afholder mange kurser og uddannelser i USA og andresteder i Europa. Du kan med fordel og besparelse deltage på disse,
og spare nok til at få ophold
eller rejsen betalt.

Her er en indholdsoversigt!

Sessions Outline

Få totalt overblik over dine sessioner.

Pre-talk teknikker

For at bevare positivt fokus samt at guide klienten til sikker succes.

Frustrate Response / Dream Arm

En perfekt og simpel måde at arbejde med fysisk følelsesmæssig forløsning gennem en fysisk interaktion, som kræver minimal samtale, men giver adgang til alle ressourcer.

CERI Induktion

Superinduktion der virker på ALLE og som vil aktivere de fleste sanser omgående.

Prime Peak teknik

Med et stærkt twist. Dette er en genial måde at udføre parts terapi på, endda meget simplere end gængse teknikker, gennem positiv integration og intention.

Coaching Modellen

Lær at sikre succes og “skær ind til benet” i alle samtaler. Denne teknik vil gøre din klient klar til enhver positiv forandring.

Castorian Traume Kollaps

Frigør ethvert traume inklusive PTSD og svære minder – konverter dem til ressourcer uden at gå ind i følelsen og traumet.

Mangel på tro er ingen hindring

Vi har arbejdet med hundredevis af klienter som ikke trods på et positivt udfald, arbejde direkte imod eller har haft voldsom modstand elle mistro. På trods af det så er der kun enkelte tilfælde hvor der ikke har været en øjeblikkelig positiv forandring efter bare 1 session. Det er en af de unikke ting ved TCT. Der er intet behov for fler sessioner eller opfølgninger ind i evigheden. Klienten skaber forandring, accepterer og kommer videre.

Sikkerhed og effektivitet i højsædet

En af de vigtigste ting har været at udvikle en struktur som kan imødekomme alle lag af traumer, helt uden at grå ind i traumet, eller aktivere noget der kan have med traumet at gøre.
Vi benytter os af en bagvej, så klienten overraskes af egne ressourcer inden noget andet kan stille sig i vejen. På den måde kan man overbelaste de neurale netværk til en øjeblikkelig forandringsproces, der med det samme har effekt i både adfærd og tænkning. Når alt kommer til at er vores kroppe og hjerner biologiske maskiner der kører på stimuli af forskellig art. Så vi "hijacker" systemet på mest naturlige vis.
På den måde kan vi tilbyde sikkerhed til både klient og practitioner, ud fra nogle sikkerhedsstrukturer som vi også har bygget det hele på, samt underviser dybdegående i.

Mød din instruktør

Martin Castor er chef underviser hos The Hypno Academy, samt den primære "content developer" samt ansvarlig for internationale certificeringer.

Kvalitet og standard ligger i top, da Martin Castor sidder i hele 3 internationale hypnoseorganisations bestyrelser, heraf som Vice president i ACHE.

Martin har også optrådt over hele verden som mentalist og showhypnotisør. Været konsulent på alle sæsoner af "Fuckr med dn 
hjrne", vundet den gyldne knap og meget mere.
Har som heste dansker arbejdet på kontrakt i Las Vegas.
Martin Castor
Content Developer & Master Trainer
INTRODUKTION

FÅ ET INDBLIK I UDDANNELSEN

Se følgende video, og få et fint indblik i hvad du kan efter certificering,
hvilke fordele du har og meget mere...
VIDEO ER PÅ VEJ
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.

The Hypno Academy Danmark

God lokation i Odense

Vi tilbyder dejlige lokaler til vores undervisning i Odense. Centralt placeret tæt på motorvej, og bus stoppested tæt på.
Vi er tæt på Danmarks største indkøbscenter, som tilbyder masser af muligheder til frokostpausen.

Vidste du, at vi også tilbyder uddannelser som instruktør?

Vi tilbyder en meget begrænset mængde Conversational Hypnoterapeut uddannelser i Danmark, cirka hvert andet eller tredje år, og næsten hvert år i Las Vegas på engelsk.
For at sikre dig de bedste muligheder og værktøjer, så investerer vi i en ekstra instruktørpakke som vi forærer til dig til en værdi af 35.000 DKK.

Så hvis du ønsker at blive en anerkendt og eftertragtet instruktør indenfor Moderne hypnoterapi og give andre muligheden for at opleve denne unikke og kraftfulde uddannelse, så tilmeld dig vores instruktøruddannelse i dag!

Det er en investering i dig selv og din karriere,
du kun finder her hos os.
Write your awesome label here.

Kommende hold