Betingelser for tilmelding
Vores katalog

Du kan hente en PDF fil her med en oversigt over vores uddannelser og kurser.

Download katalog

Online kurser

Alle disse kurser kan bestilles og gennemføres online. Enkelte er ikke fuld ud produceret endnu, men burde være det inden længe.

DNA RECOVERY KURSUS

DNA Recovery

Komplet protokol til at arbejde med smerte og fysik. Her er alt hvad du skal bruge, som en mulighed for at tilbyde noget ekstra til dine klienter.

Et perfekt og effektivt værktøj til at skabe positive fysiske og mentale forandringer, og genetablere tidligere sunde helbredstilstande i kroppen.

Var du rigtig god til noget bestemt engang? Havde du bedre helbred for 10 år siden?
Kroppen og din DNA husker disse tilstande, og dele eller det hele kan aktiveres igen med hypnose.

Vi har udviklet en struktur og teknik, der tillader dig at implementere det din klient har behov for, og sessionen er baseret på ubevidst kommunikation med klienten for det bedste resultat.

Praktisk

Varighed: 2 dages indhold
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Hypnoseuddannelse
Sprog: Engelsk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: JA

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

INDUCTION MASTERY

INDUCTION MASTERY

DET HER ER I VIRKELIGHEDEN ALT DET DE IKKE LÆRER DIG PÅ ANDRE KURSER

Martin Castor Petersoner en prisvindende og international anerkendt hypnoseinstruktør, som har hypnotiseret mere end 150.000 personer over hele verden til shows m.m. Han er manden bag flere innovative teknikker og effektive protokoller inden for induktionsteknik, i sådan en grad at kun få kan matche ham. Det er Martin der underviser på dette kursus.

SÅ HVAD ER DER PÅ MENUEN?

Vi dækker en masse ting på denne workshop, og går det igennem igen og igen for der er mange lag og viden bag hver øvelse.

UNIKT INDHOLD
Vi vil undervise dig så du forstår hvorfor det virker, ikke bare en skridt for skridt øvelse, men hvorfor. Når det er på plads kan du nemlig improvisere i enhver situation med flow og overbevisning.

VERBAL & NONVERBAL
Induktioner er ikke kun historier og progressiv afslapning. Det er kommunikation, verbalt og især nonverbalt. Du vil lære begge dele.

FIND DIN STIL
Du vil lære strukturen og teknikkerne, og vi vil hjælpe dig med at blive endnu bedre ved at være endnu mere DIG når du udøver hypnose. Det vil gøre dig endnu mere autoritær og tillidsfuld.

INGEN SCRIPTNOSIS
Vi bruger ikke scripts LIVE, fordi de begrænser alt som du gør. Lær at gøre det hele med flow, et du kan ændre fra det ene øjeblik til det andet. Det vil vi også lære dig.

BRYD IGENNEM UANSET
De fleste frygter at fejle! Vi vil lære dig at fejle med succes, og få det bedste ud af de fejl du laver. Din klient ved ikke du laver fejl, så det kan altid vendes til noget positivt.

SIKKERHED
Lær alt omkring sikkerhed ved hurtige induktioner, uanset om det er på scenen, gaden eller på klinikken. Sikkerhed er vigtigt, og får folk til at slappe endnu mere af.

Praktisk

Varighed: 2 dages indhold
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Hypnoseuddannelse
Sprog: Kan købes på både dansk og engelsk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: JA

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

AVANCERET KROPSSPROG

AVANCERET KROPSSPROG

Bliv endnu bedre til at læse dine klienter, og arbejde på en subliminalt plan med kropssprog og mikroudtryk. Kropssprog går i begge retninger, og vi udsender langt flere signaler end vi er klar over. Både dig om behandler og dem du behandler. Et kursus for alle der har medmennesker at gøre. Kommunikerer du, så kan du bruge dette kursus.

Med kropssprog kan du aflæse klientens tilstand, finde deres BME system (Body-Mind-Emotions, og enten direkte aflæse det, eller “pace” og “leade”.

Med mikroudtryk, kan du gå dybere i læsningen, og nemmere finde frem til den røde tråd i deres kommunikation og følelsesregister, samt de fortæller dig om hvordan du kan håndtere din klient.

NLP Eyepatterns er god til den direkte og konfronterende dialog, og til at aflæse klientens auditive, visuelle, kinestetiske og audio digitale signaler.

Med disse egenskaber 3 sat sammen, benytter du dig af en BME model, og vil kunne tage dine klienter længere, og trykke på de helt rigtige knapper hurtigere.

• Grundig gennemgang af typisk kropssprog

• Lær at finde nøglen til din klients kropssprog

• Verificer mikroudtryk, og lær at stil supplerende spørgsmål

• Lær effektive måder til at kommunikere non verbalt

• Skab øjeblikkelig tillid og tryghed

• Aflæs report sikkert og troværdigt

• Lær at skelne mellem følelsestegn og kontrolleret adfærd

• Bliv en mester i non verbal aflæsning

Praktisk

Varighed: 1,5 dages indhold
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: JA

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

ERICKSONIAN HYPNOSE

ERICKSONIAN HYPNOSE

2 spændende dage der vil sætte dig ind i en helt anden måde at arbejde med hypnose på. Uanset om du er hypnotisør, hypnoterapeut, NLP’er, coach eller lignende, så kan du lære, og bruge denne teknik aktivt.

Denne superworkshop fokuserer på Milton Ericson’s fantastiske arbejde og teknikker. Dr. Erickson var både psykiater og hypnoterapeut, og de fleste vil kalde ham ophavsmanden til moderne hypnoterapi.

Erickson var en utrolig mand, med fantastiske evner til at få alle i en god dyb trance. Han havde en humoristisk og holistiske tilgang til hypnotisk arbejde, med usædvanlig effekt og resultater.

Erickson’s arbejde har både inspireret og påvirket de fleste hypnoseklinikkers metoder og arbejde, selv årtier efter han gik bort. Jeg er virkelig spændt på at dele denne workshop med dig.

Et simpelt trin for trin system, som Ericson brugte i ALLE hans induktioner for at opnå dyb trance – og det tager kun få minutter at lære!

• Hvordan man udvikler elegant Ericsonian hypnotisk sprog.

• Hvordan man sætter rammerne for naturlig kraftfuld trance – næsten som om det kommer ud af det blå!

• Hvordan man opfanger selv de mindste ubevidste tegn fra klienten, så du nemt kan føre dem ind i en unik trance hvor der kan arbejdes effektivt.

• Hvordan man benytter avancerede hypnotiske teknikker, for at skabe dybe psykologiske, emotionelle og endda fysiske forandringer.

• Hvordan du opretter en specifik trance hvor du kan udføre en effektiv session, uden frygt eller modstand – endda fordybe klienten yderligere.

Dette er bare en lille del af de ting du vil lære på denne workshop. Via en særlig indlæringsteknik, vil du blive overrasket over hvor meget du kan få ud af disse 2 dage. Uanset om du er professionel hypnoterapeut, eller du lige er startet, så er denne workshop nem at lære, sjov at være med til, og vil helt sikkert have en effekt på resten af dit liv.

Praktisk

Varighed: 1,5 dages indhold
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: JA

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

DAVE ELMAN HYPNOSE

DAVE ELMAN HYPNOSE

Hvem var Dave Elman?

Når der tales om store profiler indenfor hypnose i det tyvende århundrede, dukker der altid 2 navne op.. Milton Erickson… og Dave Elman. Ligeværdige og samme status.

Det er dog overraskende fordi at Milton Erickson har udgivet en stak bøger om hypnose, og blev talt om i alle kroge af hypnoseverdenen. Derudover var der en del fra hans følge der skrev bøger om Milton selv også. Dave Elman udgav kun 1 bog.  “Findings in Hypnosis” (senere udgivet under titlen “Hypnotherapy”). Hvorfor er Elman så staig på højde med Milton og ligeså feteret. Det er på grund af hans induktion. Den er god og benyttes af de fleste skoler verden over.

Erickson’s induktioner kunne tage lang tid, men Elman ville have sine klienter i trance på kort tid.

Elman udgav kun den ene bog, men den ene bog gjorde så stort indtryk at mange betragter ham for at være en af de største. Der er desværre meget lidt korrekt information om Dave Elman derude, men vi er certificeret af Dave Elmans egen søn, og har alle de rigtige oplysninger.

 • Du vil forlade denne workshop med selvtillid og de egenskaber der skal til for at udføre “The Elman Induction”omg andre metoder.
 • Du vil forstå og forbedre dine induktioner, samt være i stand til at udvikle dine egne efter dine og dine klienters behov.
 • Dave Elmans historie m.m.
 • The Dave Elman Induction
 • Vågen hypnosis
 • Hypnotiske strukturer
 • Selvhypnose
 • Hypnose for børn
 • Hypnotisk bedøvelse og smertebehandling
 • Esdaile trancetilstanden
 • Aldersregression
 • Og meget mere…
Praktisk

Varighed: 1,5 dages indhold
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

ZENZERO SELVHYPNOSE

ZENZERO SELVHYPNOSE

Kursus for alle der vil lære selvhypnose, og kraften i at udvikle, fremme og fremelske nye positiver sider og egenskaber i sig selv. Vi vil lære dig at bringe dig selv i en hypnotisk “Zen Zero” tilstand, hvor du ved egen hjælp kan opnå ønsker og drømme.

Du lærer hvordan du kan konstruere dine egne sessioner med selvhypnose, og hvordan du kan optimere dit sprog, og derved vende det negative til positivt. Det gælder i hverdagen, arbejdet og resten af dit liv.

Al hypnose er i virkeligheden selvhypnose, og alle laver programmering i selvhypnose på sig selv dagligt. Det er bare de færreste der ved det. Så med en mindre indsigt i hvordan det virker, så er du klædt på til at leve det liv du ønsker.

P.O.C Induktionsteknik.
Hvordan du laver et positivt manifest.
Hvordan du ændre negative tanker til positive resourcer.
+/- formlen.
Sedona forløsningsteknik
ZenZero introduktion
Fordybere
ZenZero Trigger effekt
Nøglen til effektiv selvhypnose
Hvordan man arbejder med grupper.

Praktisk

Varighed: 1,5 dages indhold
Pris: GRATIS
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

SMERTEKONTROL & HEALING

SMERTEKONTROL & HEALING

Kombiner hypnose med kroppens egen evne til at heale sig selv, og lær hvordan man via et specielt udviklet værktøj kan arbejde fysisk med smerter, hormoner, blod, luft m.m. Kroppen kan mere end du tror, og med kontrol kan det hele styres med underbevidstheden.

Derfor har vi udviklet et helt specielt værktøj, som samarbejder optimalt med underbevidstheden, og gør det mulig at arbejde med, løsne for, nedsætte, optimere hvad som helst rent fysisk. Miraklerne laver klienterne selv, vi guider dem bare.

Du får på workshoppen komplet script til inspiration for dit fremtidige arbejde med dette værktøj.

• Lær det unikke værktøj vi kalder “Kontrolrummet”

• Lær at optimere klienten fysisk og mentalt med underbevidstheden.

• Lær at kommunikere fysisk med underbevidstheden.

• Lær klienten ad styre egen smertetærskel.

• Lær at erstatte smerte med andre signaler.

Praktisk

Varighed: 1 dags indhold
Pris: 1497
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

5 FORLØSNINGSVÆRKTØJER

5 FORLØSNINGSVÆRKTØJER

I enhver hypnosesession burde der ske forløsninger. Måske du allerede har lært et par gode. På denne workshop har vi samlet 5 stærke forløsningsteknikker, som du kan benytte enten via hypnose eller visualisering. I virkeligheden kan de benyttes med eller uden trance, så om du er hypnoterapeut eller anden terapeut er underordnet.

Disse 5 forløsningsteknikker dækker alt fra mentale problemstillinger til fysisk smerte. Der følger en del etik of viden med når man arbejder med smerte, og det er en vigtig del af dette kursus.

Efter kurset får du det hele i færdige scripts til inspiration, for du vil kunne lave dem med hypnotisk flow når du er færdig på workshoppen.

• Forløsningsteknikker til fysiske spændinger

• Forløsningsteknikker til fysisk smerte

• Forløsningsteknikker til sygdomstilstande

• Forløsningsteknikker til tanke og handlemønstre

• Forløsningsteknikker til stress

• Forløsningsteknikker til vrede & sorg

Praktisk

Varighed: 1 dags indhold
Pris: 1497
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

HYPNOBIRTHING

HYPNOBIRTHING

Hypnose og fødsler er et område der virkeligt er ved at blomstre. Der er sket meget de sidste år, med alt fra kommende mødre, par, jordemødre til fødselsforberedelsesgrupper, der viser større og større interesse for hypnose.

Hypno Birthing er mere end blot en simpel hypnosesession. Det er et spændende forløb, hvor flere af de involverede kan være indblandet, selvfølgelig med fokus på den kommende mor. Sessioner starter i begyndelsen med styrkelse af fysisk kontrol og smertekontrol. Herefter instrueres far, så der under fødslen kan sættes posthypnotiske suggestioner igang med triggers. Dem der er instrueret kan så hjælpe konstruktivt til. Det betyder en fødsel med effektiv fysik og smertekontrol, samt kommunikation der fremmer samarbejdet mellem sind og krop.

Det kan skabe smertefrie fødsler, uden komplikationer, men med fokus på mor, barn og øvrige tilstedeværende.

Du kan også guide og hjælpe fødselsgrupper med gruppemeditationer, fulgt op af personlige sessioner. Forespørgslen efter dette er stigende flere steder.

• Komplette teknikker til fulde forløb

• Komplette scripts til gruppemeditationer

• Specielle tekniker til smertekontrol og fysisk kontrol før og under fødsel

• Lær at oprette effektive triggers og suggestioner

• Lær at sætte dig ind i vejrtrækning og kroppens egenskaber

Praktisk

Varighed: 1 dags indhold
Pris: 1497
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

HYPNOTISK STORYTELLING

HYPNOTISK STORYTELLING

Storytelling er et uvurderligt værktøj i forbindelse med pretalk og introduktion til hypnose. Du kan endda bruge det til at skabe fantastiske suggestioner m.m.

På dette kursus lærer du grundbegreberne i storytelling, så du mestrer strukturen, og du til enhver tid kan hijacke en samtale, sætte et spejlbillede op eller åbne forklientens muligheder.

Du vil få indsigt i en simpel men effektiv grundstruktur, så din storytelling kan inspirere enhver.

Storytelling kan også bruge i foredrag, møder, præsentationer og helt almindelig kommunikation. Du benytter dig allerede ubevidst af det, og med denne teknik kan du styre samtalen og få det ud af det du ønsker.

• Lær strukturen i storytelling

• Lær at zoome ind på udfordringen og reframe den

• Lær at bygge en helterolle op klienten kan identificere sig med

• Lær at opbygge mulighed for maksimal transformation

• Lær udvikle et intuitivt flow og talestrøm

• Lær at konvertere din storytelling til en induktion

• Opbyg sikkerhed og selvtillid i et scriptløst miljø

• Få koden til at maksimere din klients udbytte

Praktisk

Varighed: 1 dags indhold
Pris: 1497
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

KLINIKDRIFT & PSYKOLOGI

KLINIKDRIFT & PSYKOLOGI

Der skal styr på det praktiske omkring klinikdrift, hvis du bl.a. skal RAB-godkendes eller lønsumsregistreres. Denne workshop er for alle der skal køre egen klinik.

Her gennemgår vi alle de ting der skal huskes på, klargøres m.m. Alt fra Skat til revision, online markedsføring og bookingsystemer. Samt lovgivning omkring opbevaring af data, journalføring m.m.

Hvad er der af krav til en klinik, og hvordan vil du bedst kunne drive din butik i fremtiden.

Vi vil også komme omkring psykologi, samt gode råd til egen læsning, så kravene er opfyldt her også.

• Bogføring og revision.
• Journalføring.
• Markedsføring på internettet og trykte medier.
• Klinik indretning og nødvendigheder.
• Psykologi.
• Etik m.m. i forbindelse med klinikdrift.
• Undgå faldgruber.

Praktisk

Varighed: 1 dags indhold
Pris: 1497
Adgangskrav: Ingen
Sprog: Dansk

Tilmelding

Type: Kursus
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU