NLP & HNLP PRACTITIONER UDDANNELSE

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Næste hold:

Der er ikke planlagt live hold pt.

Forventet opstart i slutningen af 2021

Adgangskrav:

Ingen krav om forudgående uddannelse.

Sted:

Adresse offentliggøres når næste hold er fastlagt. Hold øje med siden eller skriv til os ved at KLIKKE HER

Certificering:

Varighed:

Opbygningen af uddannelsen er typisk inddelt på én af følgende måder. Dette vil fremgå tydeligt under "Næste Hold".

1: LIVE - 5 dage samenhængende.
2: LIVE - 2 x 3 dage.
3: ONLINE - 5 dage sammenhængende.
4: ONLINE - 2 x 3 dage.

Øvrigt:

Adresse offentliggøres når næste hold er fastlagt. Hold øje med siden eller skriv til os ved at KLIKKE HER

PRECOURSE - Ca. 1 dags indhold.
Precourse skal gennemføres ved både LIVE og ONLINE hold.
EKSAMEN forgår løbende og afsluttes med en simpel praktisk eller skriftlig øvelse. Vi lægger vægt på at lave løbende eksaminering, for ikke at skabe et afsluttende pres for vores elever.
Der er vores ansvar at alle kan bestå, såfremt de deltager aktivt i undervisningen.
ELEVFORUM Der vil gives adgang til vores elevforum og supervisionsgruppe både under og efte uddannelsen.
PLADSER Vi har et maks. antal pladser på alle uddannelser for at sikre os at alle kan få fuldt udbytte af undervisningen, samt et minimumsantal for at vi kan sikre en dynamik og synergi for alle i øvelsessituationer.

Instruktør:

Martin Castor

Master Teacher & Developer
The Hypno Academy

Se mere HER

Video introduktion

Se vores korte videointroduktion, for at få en god ide om hvad du kan efter endt uddannelse.

HNLP ER MODERNE NLP MED ET MERE HUMANISTISK TWIST

HNLP hvad?

Alt du er er forandring, og forandring er alt du er.

Hvorfor tage Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (HNLP) uddannelsen istedet for Neuro Linguistic Programing (NLP) ?

HNLP hjælper dig med at ændre perspektiv!

En elev spurgte: “hvor er hjertet i NLP”. Underviseren svarede “Hjertet er i dig”. Sådan blev HNLP født!

HNLP (Humanistic Neuro-Linguistic Psychology) integrerer kvantefysik kreativt, moderne neurovidenskab, hypnose, accelereret indlæring, moderne spiritualitet og sund fornuft med klassisk NLP. Man kan sige at HNLP er måden hvorpå vores sind skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd.

Både NLP & HNLP metoderne tilbyder en positiv, proaktiv, målorienteret og bæredygtig tilgang til at forbedre din ydeevne.
HNLP indeholder dog en mere humanistisk, holistisk og “organisk” tilgang end klassisk NLP som er væsentligt mere teknik orienteret.

Hvordan virker HNLP?

HNLP er et studie i hvordan sindet skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd. Et af basis principperne vi arbejder ud fra er at alt og alle er forbundet med hinanden.

I HNLP er holdningen at vi som mennesker er i stand til meget mere end vi tror vi er, fordi vi er meget mere end vi tror vi er. Den forestilling er baseret på viden af vores opfattelse af virkeligheden i nuet, som i virkeligheden er begrænset af information fra vores neurologiske filtre. Det er vores indre forestillinger og tilstande, der bestemmer vores adfærd meget mere end verdenen uden for os.

Den humanistiske approach i HNLP er kernen hos en professionel kommunikator.
HNLP tager dig længere end kendte basis teknikker og systematiske processer, ind i en verden hvor du kan mestre coaching og systematisk terapeutisk arbejde.

I udlandet er der mange der skifter til HNLP fra NLP, som en mere humanistisk og psykologisk approach som skaber langt flere resultater og ressourcer mellem klient og behandler.

Hypnose & HNLP

Vi har arbejdet med hypnose i mange år, og brugt de fleste af dem på at finde en vinkel på NLP der var lige så effektiv og troværdig, og uden at give slip på effektivitet. Mange af vores mentorer og inspirationskilder blev ved med at nævne ét navn. John Overdurf. Det er her HNLP kommer fra. Det mest moderne og effektive værktøj vi kender udover hypnose, og som nemt og effektivt kan implementeres i erhverv, ledelse, salg, coaching, behandling, terapi og enhver anden kommunikation uden hypnose er en del af det.

HNLP & HNLP

Hvis man skal definer forskellen mellem NLP og HNLP så kan NLP opfattes mere som en process hvor man følger låste processer og “krydser af” på listen over ting du “skal” gøre med din klient. Endnu mere misforstået er NLP blevet i erhvervslivet, hvor kvalitet og udførelser er endt med online spørgeskemaer og kurser der i virkeligheden er “light” coaching og intet har med NLP at gøre. Hvis NLP bruges korrekt og der undervises i det korrekt, er det gode værktøjer, viden og den rette attitude til at udføre det.

Så er der HNLP. HNLP udvikler og fremmer dig til at være et fuldt fungerende menneske. Her får du mere end værktøjer, viden og den rette indstilling, du får visdom og indsigt i hvor og hvornår du får mest ud af dine værktøjer, og hvordan du kan ændre alt til læring og udvikling. Tænk over det et øjeblik… Hvis du gør den rigtige ting på det forkerte tidspunkt, er det så rigtigt eller det samme som forkerte ting på det rigtige tidspunkt?

HNLP er altid om DIG…

HNLP fejrer betydningen af at være et fuldt fungerende menneske. Alt du er er forandring, og forandring er alt du er. “P’et”’ står for Psykologi, som i søgen efter det psykologiske fundament for adfærd. Det skal ses i modsætning til “Programmering”, hvor klienter næsten behandles som en computer med en fejl, istedet for at hjælpe denne med selvrealisering.

Hvorfor blive en HNLP Practitioner?

Livet har mange udfordringer. Denne HNLP uddannelse vil give dig den fleksibilitet i sindet der skal til for at skabe de nødvendige forandringer via kommunikation, for at tage de rigtige beslutninger, for at hjælpe dig selv og andre.
Vil du styre dit eget liv og være en mester indenfor kommunikation, med moderne teknikker der giver klassisk NLP baghjul – Så er HNLP løsningen og uddannelsen. Med den kan du inspirere andre til at foretage de ændringer der skal til, ved at de selv er en del af processen, og du blot guider dem.

HNLP kan deles op i 4 dele.

1. Humanistic: Troen på at HNLP i virkeligheden handler om mennesker, deres sammenkobling, og potentialet der ligger i os alle til at skabe udvikling og generere et mere fyldestgørende liv.

Når én person genererer signifikant forandring, påvirker denne dynamikken i alle personlige forbindelse som med positivt effekt forandrer familie, venner, arbejde og øvrige bekendtskaber. Vi er alle sammenkoblet og påvirker hinanden gennem forholdet til os selv og hinanden, og lever for et større formål og bedre liv. Vi er her for at realisere vores ægte jeg, med formål og årsag for hver af vores eksistens.

2. Neuro: Vi ser nervesystemet som den funktion og redskab, som fortolker hver vores virkelighed gennem vores 5 primære sanser. Det er gennem dette system at vores bevidsthed oplever og vores sjæl udlever. Kropsbevidstheden er den indviklede forbindelse mellem sjæl og krop, og kan kun fungere optimalt når hele systemet arbejder på højeste niveau.

3. Linguistics: Sproget er skaber af vores fysiske virkelighed, og fungerer som de grundlæggende byggesten for vores materialistiske virkelighed. Deepak Chopra siger, “Sproget er hvordan vi skaber noget ud af ingenting.” Først var der ORDET, og så blev det virkeligt. Sproget er et symbol på vores tanker, vores tænkning skaber vores virkelighed, og vi bliver hvad vi taler og tænker. Sproget skaber grænser omkring vores oplevelser og muligheder, og fungerer samtidig som et kommunikationsmiddel så vi kan udtrykke os overfor andre, og skabe forståelse gennem kommunikation.

4. Psychology (istedet for Programming): Vi tror på at ordet “Psykologi” åbner for langt flere muligheder, som vil gøre NLP endnu mere tilgængeligt i den brede befolkning. Mennesker er mere end en serie programmeringer, men er istedet mystiske og dynamiske individer som genererer undelige muligheder for at opleve virkeligheden.

Teknikker & Indhold

Her er et overblik over de primære teknikker du vil lære på uddannelsen.

Sætte udfald og mål.
Kommunikations og lærings stilarter
Sensorisk skarphed og intelligensudvikling
Repræsentationelle stilarter og læring
Eye Patterns
Opbygning af rapport
Administrere følelser gennem forankring
Arbejde med hjernens sprog, submodaliteter
Ændring af begrænsende overbevisninger
Reframing af din virkelighed
Tænkning i logiske niveauer
Forhandlingsteknikker
Power i kommunikation
Kommunikationsmønstre af Virginia Satir
Kommunikationsmønstre af Milton Erickson
Ubevidste strategier og hvordan man bruger dem
Tidsbaserede teknikker
Værktøjet “Beslutningstageren”
og meget mere

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

UDDANNELSES PRIS

Få den bedste NLP & HNLP Practitoner uddannelse

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Fuld adgang til Precourse
Dansk Manual
Fuld adgang til uddannelsen
Elevforum
Personlig supervision

EARLY BIRD TILBUD

Opstartstilbud til de hurtige

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Fuld adgang til Precourse
Dansk Manual
Fuld adgang til uddannelsen
Elevforum
Personlig supervision

SAMLET PAKKE

Køb en pakke med både grundlæggende alm. practitioner samt master practitioner.

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

HNLP Practitioner kr.: 24.997,-
HNLP Master Practitioner kr.: 27.997,-
SPAR KR.: 19.997,-

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close