Pre-course:
DNA Recovery 2.0

Live Undervisning: Stephanie Bergquist

Dette er for alle elever der er på online eller live forløb.
Kan købes direkte, eller med "gratis"kode fra din instruktør hvis du er tilmeldt et forløb allerede.

Sådan bruger du din kode for at få adgang

Write your awesome label here.

Hvad er inkluderet?

  • Komplet manual som PDF download.
  • 12 Video lektioner
  • 6 Sessions demoer
  • Bonus videoer
  • Adgang til vores Alumni Hypnose Klub

Pre-course

Alt indholdet her er adgangskrav til vores ISAHt Certificerede Hypnoterapeutuddannelse. Her får du adgang til alt uddannelsesindhold i optaget udgave fra tidligere hold.
Det er for at give dig bedre forberedelse og fordybelse i indholdet.
Du vil bevare denne adgang efter endt kursus.

Adgang og uddannelse

Hvis du er tilmeldt et forløb allerede. Enten direkte igennem The Hypno Academy live eller online, eller via en af vores instruktører. Så skal du af disse modtage en særlig kode så du kan tilmelde dig gratis. Kontakt din instruktør for dette, hvis ikke du allerede har modtaget den.
OVERBLIK

Du vil blive overrasket hvis du vidste hvor meget din krop kan!

Kend dig selv; Elsk dig selv; vær tro mod dig selv. Disse brugte sætninger har været benyttet I årevis. Af alle folk I mange henseender.
Men hvordan kan du kende dig selv fuldt ud hvis du er konstant forandring? Uanset om det er udskiftning af hud, fornyelse af lungevæv eller nyt hår der vokser ud. Så er kroppen i konstant forandring og udvikling.
Ifølge forskerne, så genskaber kroppen sig selv med næsten et komplet nyt sæt af celler hvert syvende til ti år. Nogle vigtige dele I kroppen udskiftes endda oftere. [kilde: Stanford University, Northrup].

Din krop har allerede opskriften!

Selvom celler udskiften hvert syvende til tiende år, så koder og skaber kroppen de nye celler infra en opskrift der ligger gemt inde I dig. Præcis som et bibliotek, og ud fra at alt er forbundet, så vil du være I stand til at aktivere selvsamme opskrifter på tidligere tilstande i kroppen.
Hvor meget og hvor effektivt det kan gøres, afhænger af din nuværende fysiske tilstand, og hvor meget underbevidstheden tillader at forandre.
Derfor er den bevidste/ubevidste forandringsproces nøglen til denne protokol.
Vi kan starter det op ud fra en bred vifte af muligheder.

Pretalk Psykologi

Vidste du at nøglen til succesfuld session er gemt i pretalken, og at pretalken har alt at gøre med udfaldet af sessionen, og ikke "problemet".
Du vil få indsigt i en unik struktur som vi benytter i alle vores sessioner.

Etik

Vi må kende til de naturlige begrænsninger I sådan en teknik som denne. Samt at forblive indenfor hvad vi må og kan I vores branche. Vi er ikke læger, og kan ikke give garantier. Etikken under kurset er din vej til at beskytte dig selv og dine klienter.

DNA Optimeret Values Hierachy

En ny opdateret udgave af den klassiske NLP Values Hierarchy teknik, med geniale twists og muligheder. Indhold der vil gøre en kæmpe forskel for enhver klient og deres resultater med DNA Recovery. Endelig en teknik der kan arbejde med kernen af overbevisning og værdier, og skabe den forandring der skal til nu og her.

DNAR Induktion

Denne induktion er udviklet til at passe til enhver DNA Recovery klient, for at maksimere udfaldet af deres session.
Den vil aktivere en tilstand af ressourcer, samt en tilstand af forandring og klarhed til at underbygge hele sessionen.

Authentic Focused Attention

Før vi overlader vores klienter til dem selv, så skylder vi dem at sikre fremtidig succes. Dette er en unik måde hvor de selv oplever egen manifestation og resultatet af deres hårde arbejde igennem sessionen. For at overkomme mulige fremtidige udfordringer, manglende tillid og erstatte det med tro og vilje.

DNA Recovery Vault

I et specialiseret koncept som dette, har klienten brug for en eller flere fysiske triggers og oplevelser af overbevisning for at sikre sig at der er sket forandring. DNA Vault er en sikker måde at skabe disse resultater og oplevelser.

Accelerated Castorian Collapse Technique

Der er rigtigt mange menneskerverden over der benytter Castorian Collapse Teknikken. Vi er dykket ned I kernen af strukturen, og har fundet en komprimeret og accelereret version som kan bruges specifikt med DNA Recovery sessioner.

Parts Samarbejde Teknik

En spændende adfærdsteknik der er bygget på partsterapi. En måde at løse konflikter og skabe samarbejde. Intention vil altid vinde over negativ adfærd. Så en interessant måde at løse indre konflikter, misforståelser og nederlag på.

Fuldt Sessions Overblik

Så hvad skal der til og hvordan udføres det bedst? Vi vil give dig et komplet perspektiv og overblik, for at gøre dine fremtidige sessioner nemme at håndtere. Med den simpleste stutter der er mulig, så du kan være fuldt tilstede og være der 100% for din klient og deres forandringsprocess.
VORES UNDERVISERE

Godkendte instruktører

Følgende instruktører er godkendte som undervisere på dette kursus.
Alle som en del at The Hypno Academy samt under eget navn og ansvar.
Martin Castor
Content Developer & Master Trainer
Stephanie Bergquist
Certified Trainer