KUN 4 PLADSER I 2023

Addiction & Behavioral Modification 
Trainer 2023

ALT I ÉN UDDANNELSESPAKKE!

DETTE ER DINE FORDELE SOM INSTRUKTØR

Alt sammen inkluderet i dit fremtidige forhold til os som certificeret træner!

CERTIFIKATER

Bliv en af vores fremtidige instruktører og nyd bekvemmeligheden ved at få dine certifikater leveret direkte til dig, før dit hold er afsluttet! Med vores nemme click-and-go proces skal du kun indtaste dine oplysninger online, og ISAHt tager sig af resten

ONLINE ELEV PLATFORM

Inspirer dine elever i en specialdesignet online platform, der inkluderer alt det nødvendige indhold til både før og efter kurset. Hvilket gør undervisningen endnu nemmere for dig og mere dynamisk for eleverne.

FÆRDIGE PRÆSENTATIONER

Du behøver ikke engang at bekymre dig om at skabe dine egne powerpoints eller præsentationer, vi har allerede lavet dem på forhånd til dig.

PEPTALKS

Som en særlig bonus har du mulighed for at invitere vores danske content udvikler & chef-underviser til at give dine elever en eksklusiv elev-peptalk live online i din undervisning.

ELEVFORUM

Gennem vores online platform og The Hypno Academy's Facebook vil dine elever være en del af vores hypnosefamilie og et verdensomspændende supportfællesskab.
Et fantastisk og gratis sted for dem der vil fortsætte med at vokse og lære.

LØBENDE SUPPORT

Og endelig, for at sikre, at du yder dit bedste, tilbyder vi support efter din certificering, opdateringer af contentudvikling og ent attraktivt affiliate program for alle vores instruktører.