EKSKLUSIVT LIVE SPECIALISTKURSUS

Addiction & Behaviour Modifiction - ABM
Misbrugs & Adfærdsspecialist 

KLIK FOR AT AFSPILLE
En alt-i-én protokol der dækker alt der er adfærds og misbrugsbaseret til hypnoterapeutiske sessioner. 

Live Kursus

60 lektioner CE godkendt

13-15 September
2023 i Odense

9-16 alle dage

14 pladser i alt.

Mulighed for live online deltagelse

DKK 9997
NU DKK 8497

Tilbud netop nu!

Sted:

The Hypno Academy Danmark
Agerhatten 16B
5220 Odense SØ

Certificering:

ISAHt Certificering er inkluderet

Online Live Deltagelse:

Der er mulighed for at deltage LIVE hjemmefra, hvis du er forhindret i at rejse eller være tilstede på selve kurset. Dog skal du kunne deltage i undervisningstiden.

Unikt beskyttet indhold:

CERTIFICATE OF PROTECTED WORK
REF NUMBER: 15299100821S021
Write your awesome label here.
HVAD ER ABM?

Den eneste protokol der håndterer all typer misbrug og misbrugsadfærd, én gang for alle!

Efter flere års forberedelse, og efter at have tilføjet den nyeste videnskab or erfaring. kan vi endelig udgive værktøjet alle terapeuter burde have som minimum I deres værktøjskasse. Så endda på dansk.
OVERBLIK

Her er hvad uddannelsen indeholder

KOMPLET MANUAL.

Du får en komplet manual, som vil tage dig igennem alle detaljer og processer trin for trin. Den vil give dig alt, hvad du behøver for at udføre en fuld session. Manualen har en komplet oversigt og en masse baggrundsviden også til at bakke hene teknikken op.

AFHÆNGIGHEDSPSYKOLOGI

Skab langvarige og øjeblikkelige forløsninger af negative afhængigheder og adfærd, der dominerer. Det er vigtigt at forstå afhængighedens underliggende psykologi og interne proces for at ændre og ændre den til en positiv resource med positiv adfærd.

BARNEHELTE-REJSE.

I enhver afhængighed og adfærd er der en skjult altid årsag. Noget, der kan være alt fra mindre traumer eller langvarig psykologisk påvirkning. Dybt inde i vores sind ved vi alt dette, men samtidig er vi meget beskyttende over for det rent ubevidst som en overlevelsesmekanisme. Denne teknik er en smidig måde at afdække det på, og integrere det indre barn og synkronisere ressourcer og styrke. 

VIDEO DEMOER

Vi har produceret individuelle video demoer af hver eneste teknik og også en fuld sessionsdemo. Det er for at vise dig flow og kontinuitet. Vi ønsker, at du skal føle dig selvsikker i udførelsen. Det hele er optaget for at følge hver en detalje fra manualen.

ADFÆRDSMØNSTER

Adfærdsmønstre er automatiserede systemer i os selv, der kører på autopilot. Alligevel er instruktionen med den højere positive intention, let at hacke via påvirkning, så adfærden bliver negativ og intentionen ikke opfyldes. Vi kan ændre adfærden med et unikt værktøj designet til ABM.

PLACE OF SACRED INSIGHTS

Det sidste trin i terapiprocessen, er noget vi alle har dybt inde i vores sind. Måske er det forbundet med intuition eller dyb sund fornuft. Jeg kalder det "Sandheden om Selvet." Det er her vores "alvidende" er - og dette værktøj vil give klienten løbende indsigt, forståelse og adgang til dette.

KOMPLET SESSIONSOVERSIGT.

En af de mest almindelige ting i kurser generelt, er at forstå den endelige sessions opbygning. På grund af vores Brain Accelerated Learning-stil har vi sørget for, at du vil få fuld forståelse, og at det endda vil føles nemt at gennemføre processen.

ABM INDUKTION.

Som en del af min seneste udviklede produkter, vil jeg benytte alt inden for én session for at få det bedst mulige resultat. En induktion er en induktion og formålet er at skabe en produktiv tilstand. I dette tilfælde har jeg designet induktionen til at foretage ændringer og finde ressourcer fra begyndelsen af ​​sessionen. 
Trance vil være et naturligt biprodukt af dette.

"ON THE GO" FOKUS VÆRKTØJ.

Vi skal kende grænserne for teknikker som denne, og hvordan vi holder os inden for terapiområdet. Vi er ikke læger, og der er ingen garantier vi kan love nogen. Etik er vigtig, og er din måde at beskytte dig selv og dine klienter på.

INSTRUKTIONSPAKKE

Intens og eksklusiv videopakke! En komplet samling af instruktionsvideoer til at vejlede og lære dig indholdet. Alt sammen lavet på en måde, så alle kan følge med, uanset dit nuværende niveau og erfaring. Vi elsker at omsætte detaljeret viden til forståelig og ligetil visdom.

INTENTION DETEKTOR METODE.

Jeg har gjort det nemt og skabt en genial genvej til at kommunikere med underbevidstheden og det ubevidste sind. At sikre adgang til kernen af den positive intention bag "problemet". Vi er nødt til at adskille intention fra adfærd for at få en reel indflydelse.

LIFE PLANNER INTEGRATION. 

Jeg har tilføjet en lille, men genial manifestationsteknik. Dine klienter vil være i stand til at bruge det i flere situationer, og er en teknik der vil styrke dem, når de mangler tro på sig selv og energi til at komme videre.

ØJEBLIKKELIG FØLELSESFRIGØRELSE

Tidligere i 2020 har jeg frigivet Instant Emotional Release-protokollen, og dette værktøj er et af de kerneelementer, der passer perfekt ind i denne model. IER blev oprindeligt designet til ABM, men blev udgivet som en soloteknik på grund af dens enorme kraft.

Hvad er inkluderet?

  • Komplet manual.
  • Pre-course online adgang.
  • 3 dages intensiv live undervisning.

  • Online Fællesskab efter kurset for inspiration.

Afhængighed er fejlfortolkede budskaber med en højere positiv hensigt!


Afhængighed er ofte "Bad Guy" i mange situationer eller den vigtigste undskyldning for ikke at få resultater eller succes med en adfærdsændring.
I årtier har vi haft den idé, at hvis afhængigheden er alvorlig nok, vil det tage tid og en stor indsats at bryde den.
Sandheden er, at JA! Det kræver udholdenhed, men hvis det gøres rigtigt; så vil hypnose optimere og fremme processen hurtigt.
Det er IKKE kompliceret på trods af hvad du måske tror. Afhængighed, og hvad det end kan indeholde i et individuelt tilfælde, er et edderkoppespind af tanker og adfærdsmønstre, der kører automatisk og bliver styrket, når man forsøger at bekæmpe det eller giver det negativ opmærksomhed.
Vi er nødt til at rydde op i disse automatiserede systemer ved først at dykke dybt ned i de dominerende ubevidste indre ønsker, for naturligt og automatisk at udrede og rette de mønstre, der er forbundet med det.
Ved at aflede fokus og energi til en positiv indstilling og hensigt, ændrer du den adfærd og de tanker, der driver afhængigheden. Nu bruger den al sin magt i en positiv retning, med en "ingen vej tilbage"-garanti til den gamle adfærd.

Negativ adfærd er en fejl i din matrix som kan afkodeog nulstille til positive formål.

Hvis du nogensinde har forsøgt at påvirke eller ændre adfærd direkte under en session eller instrueret klienten i hvad han skal gøre, og hvad han ikke skal gøre. Så tvivler jeg på, at du har haft nogle gode eller langvarige resultater efter endt session
Det er et total NO GO herfra at benytte den slags påvirkning.
I stedet adskiller vi intention fra adfærd for at skabe en naturlig forandringsproces. En, der vil ske næsten øjeblikkeligt, og en, der vil gå meget længere, hvad kunden havde håbet på.
Når klienten opdager deres sande jeg og rydder op i de indre kommunikationsveje, vil de blive overvældet af, hvor meget positiv kraft og fokus de har. Et fokus, der vil sikre dem succes i lang tid, mens de udvikler deres nye liv, og mens de rider på bølgen af positiv forandring.Vi benytter os af en bagvej, så klienten overraskes af egne ressourcer inden noget andet kan stille sig i vejen. På den måde kan man overbelaste de neurale netværk til en øjeblikkelig forandringsproces, der med det samme har effekt i både adfærd og tænkning. Når alt kommer til at er vores kroppe og hjerner biologiske maskiner der kører på stimuli af forskellig art. Så vi "hijacker" systemet på mest naturlige vis.
På den måde kan vi tilbyde sikkerhed til både klient og practitioner, ud fra nogle sikkerhedsstrukturer som vi også har bygget det hele på, samt underviser dybdegående i.
MØD DIN UNDERVISER

MARTIN CASTOR

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference
Advisory Boardmember of ICBCH
Advisory Boardmember of ISAHt

Author:
Best-selling author på Amazon July 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.
Martin Castor - Master Trainer & Content Developer