Fordomme og misforståelser er der mange af når det kommer til hvad hypnose er og ikke er..
Hvad det kan bruges til, og hvor meget man kan med det?

Til gengæld er det ingen misforståelse når vi siger at vores hypnose grunduddannelser er blandt de skarpeste der er. De bedst certificerede på internationalt plan, med et kæmpe online elevforum.

Hvad der er endnu bedre er, at når du først har tilmeldt dig, så har du FULD ADGANG – Det vil sige ingen skjulte tillæg for adgang til det ene eller andet, ingen scripts i pakker eller lignende.

Når du er uddannet og eksamineret her, så lever du fuldt ud op til de krav der sættes af bla. IAPCH – INHNLP – IACT – IHF – ISAHT – ICBCH – DEHI samt NGH. Vi kan certificere direkte fra alle, pånær sidstnævnte NGH. Men vi kan hjælpe med at opnå certificering i NGH gennem hovedorganisationen, og alle vores elever der har søgt har opnået certificering.
Idet vi lever op til alle de andre organisationers krav, overstiver vi nemt de krav der er i NGH.

Så vil du være bedre til at kommunikere både privat og erhverv? Bruge hypnose professionelt eller på dig selv? Udvide dine evner kommunikation og tankemæssigt? Optimere din performanceevne og dialogkapacitet? Eller måske det hele??

Så er vores MasterClass i Hypnoterapi helt klart det rigtige valg..

Lige nu har vi få enkelte pladser tilbage på vores Maj hold – og de er tilgængelige til en særpris. Se mere på siden hvis du er interesseret. https://thehypnoacademy.dk/grunduddannelse-masterclass/