Ud af mange kursister over flere år, har mere end 97% været mere end tilfreds med både undervisning og mig som underviser.

Her er hvad nogle af dem skriver:

Belinda Hansen, Odense
C.O.A.C.H.-uddannelsen har givet mig rigtigt meget både personligt og fagligt. Jeg var forkølet, da jeg var på det ene modul, men det er godt nok nemt at glemme, når man bliver optaget af så spændende emner. Vi har lært mange spændende og brugbare metoder/modeller til at bearbejde klienters problemer, og forandringerne lader til at ske forbavsende hurtigt.

Martin kan sit kram og sørger for at man prøver teorien af på egen krop, så man får en helt anden forståelse, end hvis man kun havde fået teorien fortalt mundtligt. Man kan mærke, at Martin ved, hvad han snakker om, og han demonstrerer de forskellige metoder, så man kan se dem anvendt i praksis, før man selv får lov at afprøve det tillærte stof. Martin anvender jævnligt en smittende humor i undervisningen, når det passer ind, og det giver en afslappet stemning, også imellem kursisterne.

Undervisningen kan efterfølgende ses online, så man kan genopfriske, hvad der blev gennemgået, hvilket er et kæmpe plus. Desuden har vi fået adgang til online videoer om kropssprog, som supplement til noget af det, vi har lært i undervisningen.

Udover, at jeg selv havde et problem, som jeg fik løst under en af Martins demonstrationer i undervisningen, så har det givet et kæmpe boost at deltage i kurset. Jeg har klart fået endnu mere lyst til at prøve kræfter med at hjælpe folk med at komme af med deres “problemer”, og det er fantastisk, at man på kort tid kan gøre så stor forskel.

Jeg vil helt sikkert gerne deltage i et andet kursus hos The Hypno Academy.

Tine Dannerfjord
Helt basalt synes jeg , at undervisningen er taget til et højere level..som om Martin har taget sig selv til et personligt højere level, som virker positivt ind på heleundervisningen.

Jeg har tidligere nævnt at Martin har en hurtig hjerne og retorik.   For elever er det ny viden , indsigter og forståelse som implementeres. Det lykkedes..jeg kunne være med..

Jeg synes formen er fin, hans store viden og erfaring er unik..Godt med humor og latter indimellem. Stor tilfredshed med kurset.

Super at der leveres skiftligt materiale og øvrige optagelser af øvelser !!!

At være på et godt hold , som man kan øve med har også stor betydning.

så tak ..håber på gensyn på et tidspunkt!

Jette Diaby

Kan godt lide måden undervisningen er bygget op med et mix af den verbale undervisning, demostration af materialet og øvelser.

Martin formidler ligsom akt for akt i den rækkefølge han ved, det skal ske. Og samtidig skaber han tryghed ved, at tydeligt fortæller han har både tillid

til os, total overblik over læringsporcessen og anerkender det kaos der sker i læringsporcessen. Han underviser med en dyb respekt for hypnosens kunnen, sammen med en stor etisk og moralsk tilgang til hvordan han mener vi bør agerer når vi mester hypnose.       Spændende inspirerende undervisningsform der er fangende, idet der er en veksling mellem svært og enkelt , nyt og genkendelighed.

 

Martin er behagelig, tillidsvækkende, meget jordnær. Omsorgsfuld og givende til den enkelte “elev”. Humor, Udviser tillid og tiltro til eleverne. Giver et anerkendende rum til at “være elev” og fejle.

Spændende og fangende fordi han smitter med sin egen entusiasme, engagement og passion overfor hypnosen.

Trods sin enorme viden er det kun vigtigt for ham at videregive det der er brugbart og gør det enkelt for os elever at mestre hypnose teknikkerne.

Han deler rundhåndet ud af sin egen viden og erfaring. Nogen gange kan jeg personligt tænke, hans enorme viden og mestring af hypnose ses og mærkes, men glemmes, fordi han er så jordnær og ydmyg med sin egen ekspertise. Det er en flot egenskab.

 

En undervisning der foregår på mange planer og i mange processer.  Hvilket jeg har oplevet gør, at vi “elever” kan undervises på og i forskellige planer bevidst og ubevidst. Og i forhold til hvilken dybde og indsigt vi ønsker i menneskets og hypnosens kunnen.

Martin underviser med en harmonisk helhed ud fra sine værdier og menneskesyn. Det han står for og tror er forenet i hans undervisningform.

Jeg oplever, jeg har måtte gå en lang vej, der har virkelig været og er mange små og store bumb jeg har og skal finde ud af at bestige, gå uden om eller opløse, hvilket distraherer mig utroligt og fangede mig. Jeg oplever det har resulteret i langsommelig men nødvendig afviklingsproces. Min egen oplevelse og selvkritik er, jeg ikke har mestret hypnosen hurtigt eller godt nok. Til trods for alt dette, har jeg ALDRIG oplevet eller opfanget Martin bevidst eller ubevidst har beskæftiget mig i min egen antagelse. Jeg har tværtimod følt, han ser min proces og giver den plads.

Susanne Kjeldsen
Jeg synes at det har været rigtig godt. En god blanding af faglig verbal undervisning samt praktisk demonstration og ikke mindst det at der altid er plads til at kunne stille spørgsmål.

Jeg synes at martin er en virkelig dygtig terapeut og underviser, som er nede på jorden og sikre at alle forstår hovedessensen i undervisningen og givet alle muligheder for at sikre, at man får det hele ned gennem e-learning.

Jeg har fået ekstra redskaber til værktøjskassen og ikke mindst en yderst positiv måde at arbejde på.

Det bedste for mig er at kunne tilbyde mine klienter endnu bedre hjælp til positiv forandring uden at gå i gamle negative følelser.

Ole Overdahl Sørensen

Jeg er rigtig glad for den uge hos dig. Jeg havde hørt fra nogle tidligere kursister at du havde en god energi, der vil passe mig og mit sind godt. Og i guder hvor havde de ret. Jeg er vild med din entusiasme og din energi i dit arbejde. Jeg føler mig virkelig inspireret, og glæder mig til at få endnu mere energi og gå-på-mod hod dig.
Jeg følte mig virkelig anerkendt. Havde måske frygtet en lidt overfladisk og himmelflyvende person, MEN oplevede en nærhed og yderst professionel underviser. Nogle gange kunne jeg godt føle at du var på afveje i historier, MEN jeg kan godt lide de historier og eksembler. Mange af situationerne kunne jeg genkende eller havde hørt om lignende, og fik en masse ud af det hele. Hvis det var det første jeg hørte omkring hypnose ville jeg nok have været mere skeptsisk og meget mere spørgende (måske endda mistroisk). Er dog også sikker på at du tilpassede informationerne til holdet 😉 hvilket var rigtig godt.
Jeg kan godt lide at undervisningen blev optaget. Det virkede meget naturligt og prof da jeg lige havde set det an.
Jeg kan rigtig godt lide alle videoerne på forum. Synes det er en fantastisk god ide. Følder det er væsentligt bedre at se dem igennem, i stedet for at skulle læse det igennem.
Jeg kan genkende mange af tingene. Har dyb respekt for at du har pillet gamle teknikker fra hinanden, og sat dem sammen på nye og forbedret måder. Jeg er rigtig glad for poc. Det er den eneste jeg nu bruger. Er også glad for kollapset. Part delene brugte jeg også tidligere, men rart at få dem opfrisket. Kontrolrummet har jeg ikke tidligere brugt til obervering. Jo det har jeg, men kun således at man kan skrue på knapperne og det er så det. Kan godt lide det som en status. At klienten kan se udviklingen.
Jeg har arbejdet noget med angst, og har spekuleret en del på PTSD, men hver gang det er kommet op, har der været noget eller nogen der har snakket det ned. Er rigtig glad for at du satte det tilbage i mit hoved at hypnose selvfølgelig kan hjælpe på det også. Jeg håber at få mulighed for at hjælpe nogle af de mennesker tilbage til livet også.
Jeg er dig dybt taknemmelig for at have givet mig ny energi, og glæder mig til vi ses til showhypnose i starten af marts.
– – – – – – –
Vi under intensivt og komplekst, og det er ikke for alle. Har simple betingelser for at deltage, som vi selv overholder til punkt og prikke. Til gengæld sørger vi for at alle fremmødte får det bedste med herfra.