ISAHt Certificeret Hypnoterapeut
MasterClass februar/marts 2020

Skal du med, på Martins Sidste MasterClass som underviser?
Herefter tager de andre instruktører over, og Martin underviser kun på Masteruddannelse og overbygninger.

Spar kr.: 10.000 netop nu!
SE MERE HER: https://thehypnoacademy.dk/masterclass/ 

Se video – KLIK HER

Certificeret Hypnoterapeut MasterClass
MasterClass er vores kombinerede hypnotisør og hypnoterapeut-uddannelse. Den perfekte kombination for en solid grunduddannelse, og dig der vil lære alt det nye indenfor kommunikation, hypnose og terapi – så du kan arbejde professionelt allerede efter endt uddannelse.

HVAD KAN JEG NÅR JEG ER UDDANNET / CERTIFICERET

Der er mange måder at undervise på når det kommer til hypnose. Der er endda endnu flere måder at arbejde med hypnose på.
Som grunduddannelse er det vigtigt at du får den vigtige grundviden, samt en masse “hands on” når det kommer til træning.Hypnose kan læres på få dage, det der tager tid er skabelse af tillid, læring af teknikker, psykologien i arbejdet samt hvad man kan/skal rent etisk.

Vi er et af de få akademier der rent faktisk lærer vores elever rigtig hypnoterapi. Så studser du nok over om det ikke bare er det samme som de andre? Men det er langt fra det samme.

Der er meget forskel på hypnotisør og hypnoterapeutarbejde. Hypnotisørarbejde er envejs kommunikation, hvor hypnotisøren blot giver suggestioner (forslag), og oftest læser op fra et manuskript  der dækker klientens behov. Problemet er bare at nerven og sjælen i forandringen hos den enkelte, det ligger ikke som ord på et papir, det kan kun skabes via dialog. Hypnoterapeutarbejde er en løbende dialog terapeut og klient imellem, som virker trance-inducerende, og som skaber øjeblikkelige indsigter og resultater.

Hjernen har brug for nye ressourcer, ny energi til de punkter i neuronerne der kan skabe forandringen, samt det skal være med de personlige ting der betyder noget for klienten. Det står der intet om i et manuskript.
Vores elever kan efter endt uddannelse arbejde med 98% af de klienter de får, på alle niveauer, og uden at skulle læse op fra noget. Arbejde udelukkende via flow og dialog, som endda er nemmere og mange gange mere effektivt end oplæsning.

Her får du moderne og nyudviklede, afprøvede værktøjer med, så du kan stå stærkt selv ved store udfordringer.

SE MERE HER: https://thehypnoacademy.dk/masterclass/