TRAIN THE TRAINER
ISAHt Hypnoterapeut Instruktør

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Video introduktion

Se vores korte videointroduktion, for at få en god ide om hvad du kan efter endt uddannelse.

få de bedste værktøjer som formidler, foredragsholder og underviser.

Modul 1 - 4 dage

Præsentations og undervisningsteknik er en essentiel del af det at være professionel formidler. Vi benytter de bedste metoder for at skabe den ultimative undervisning.

Du vil lære hele pakken på første modul.

Vi har sammensat et unikt forløb på første modul, hvor vi vil tage dig igennem de vigtigste faser af undervisning og forståelse, samt sikre undervisningsteknikker hvor du sikrer optimal indlæring for alle dine elever.
Men gennemafprøvede psykologiske metoder, eg en særlig måde at "pakke" indhold sammen på, for at skabe engagement og begejstring igennem hele dit kursus.
Der vil være mange "hand on" øvelser, som alle er baseret på det indhold du vil ære på modul 2, for at give endnu mere indsigt, samt for at gøre dig endnu mere sikker i vores indhold.

Teknikkerne er nogle du kan bruge i al slags undervisning, foredrag og lignende. Og det er udviklet af nogle af verdens dygtigste undervisere med fundament i både NLP og hjernens indlæringsevne. Det skal være sjovt at undervise, og du skal kunne engagere dit publikum naturligt igennem passion og autoritet. Det vil du kunne med disse teknikker.

få dybdegående indsigt i alt uddannelsesindhold.

Modul 2 - 4 dage

Det er vigtigt for os at du føler en sikkerhed i materialet, samt forstår grundlagt og intentionen i teknikkerne vi benytter. At formidle er det nemme, at forstå de bagvedliggende ting er passionen i hvorfor vi gør det.

Lær nogle af de mest effektive og innovative teknikker med International anerkendelse og certificering.

Vi har lagt hårdt arbejde i udviklingen af vores uddannelser, og vi baserer alle teknikker på moderne samtalebaseret kommunikation, for at skabe øjeblikkelig og vedvarende forandring i vores klienter. Teknikker baseret på viden om hjernens og kroppens tilpasningsevne, de neurale netværk og plasticitet, samt bunker af research og test på rigtige klienter og levende processer.
Derfor er vores indhold på uddannelsen unik på flere områder, ohm vi er stolte af at dele det, og elsker at se hvordan passionen vokser i vores instruktørtaspiranter når de gennemgår kurset.
Dette er din garanti for at kunne levere og yde langt højere end gennemsnittet, samt leve op til den internationale branches højeste standarder og etik.
Vær med til at revolutionere fremtidens hypnoterapi.

Flere grunde til at vælge os til en sikker fremtid!

Løbende uddannelse

Vi sørger for at vores instruktører løbende bliver opdateret på materialet, samt har mulighed for supervision og hjælp.
Din succes er vores succes.

Færdig pakke

Du skal kun finde dine egne elever, have et sted at underviser, så leverer vi resten for dig i dit navn.
Det er online adgang til gennemarbejdet pre-course. Certifikater og manualer. Alt det leverer vi som en del af pakken til alle dine fremtidige hold.

Certificering

Vi tilbyder den færdige pakke og fuld livsvarig certificering af ISAHt til alle dine elever til et bundet fee på blot $165. Det er nemmer tog mere overskueligt en et årligt gebyr som de fleste andre organisationer tager. Oveni får du den færdige pakke som en del af det hele.

Live Peptalk med fores Master Trainer

I slutningen af dine uddannelsesforløb, tilbyder fores Master Trainer at kigge forbi dit hold LIVE via video, for at give en personlig peptalk og Q&A til dine elever. Samt for at give dig en endorsement udover en ekstra oplevelse for eleverne.

Bonusindtjening

Vi vil tilbyde dig "affiliate" status på vores videreuddannelser, så hvis nogle af dine elever ønsker mere uddannelse, så vil det også være en indtægt for dig. På den måde vil du fremstå mere professionel, og du får mulighed for at holde dig opdateret på udviklingen.

Netværk

Vi tilbyder dig et stærkt samarbejde og netværk via vores nationale og internationale akademi, samt vores øvrige instruktører.
Samt vi står klar til at hjælpe i kulissen, hvor du som instruktør uddannet hos, vil have fordele og stå forrest i køen til nye tiltag.

Teknikker & Indhold Du Vil Kunne Undervise i!

Her er et overblik over de primære teknikker du vil kunne lære fra dig!

HER ER DINE TRAINER MULIGHEDER

Du kan tilmelde dig her!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

INSTRUKTØR PRIS

Prisen for den samlede uddannelse inkl. precourse, indhold, manual, support og efterfølgende adgang for alle dine elever.

CA. KR.: 31.000,-

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

EARLY BIRD TILBUD

Prisen for den samlede uddannelse inkl. precourse, indhold, manual, support og efterfølgende adgang for alle dine elever.

CA. KR.: 22.000,-

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Udfyld alle felter for at beskeden kan sendes.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 702 481 7078

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Åløkke Alle 5-7
5000 Odense C
Danmark

+45 7199 0204

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

For at kunne sende skal du udfylde alle felter!

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close