Show & scenehypnotisør

Basis Showhypnotisør Uddannelse

Lær showhypnose af Danmarks mest benyttede showhypnotisør, der som eneste dansker har optrådt med hypnose i Las Vegas.
Samtidig med stor etik og respekt for terapeutisk hypnose, men også med an klar bro imellem de 2 verdener.
At lave showhypnose er sjovt, god underholdning, og noget hypnotisører og hypnoterapeuter kan få gavn af i klinikken. Når showhypnose er præsenteret ordentligt, leveret professionelt samt udført af en sikker og kompetent showhypnotisør. Så er Showhypnose absolut underholdning af høj seriøsitet og kvalitet.
Det vil vi gerne lære fra os, og så lige lidt til. Mange mennesker og især hypnoterapeuter taler negativt om showhypnose, eller tør ikke kaste sig ud i det.

Pre-course

Ingen udover introduktionsvideo og adgang til manual mm.

Undervisning

3 dage.

Hjemmearbejde

Ja, der vil forekomme lektier eller øvelser fra dag til dag.

Post-course

Gratis og fuld adgang til elevforum med ekstra undervisning og videoer.

Eksamen

Foregår løbende af underviser, så der ikke er nogen afsluttende prøve. Al undervisning og øvelser giver en løbende evaluering, for at tage et eventuelt press til den afsluttende dag.

Kommende kurser

Odense

The Hypno Academy Danmark
Odense
9 – 11 december 2020
SE MERE HER – KLIK HER

Pladser

Der er et maksimum på 12 pladser på denne uddannelse.

Pris

Se mere HER
Hele uddannelsen er netop opdateret med en 60+ siders manual, samt masser af ekstra online tillægskurser og undervisningsindhold til inden, under og efter uddannelsen.

TILBUD

Book grunduddannelsen samt Master Showhypnotisør og spar 40% på Master uddannelsen.

Certificering

ISAHt

Adgangskrav

Grundlæggendeviden indenfor hypnose, samt performer erfaring

SE MERE HER

HVAD KAN JEG NÅR JEG ER UDDANNET / CERTIFICERET

Det her er “hands on” træning, udført af en professionel performer, med hundrede vis af shows i bagagen.

Ofte når man tager uddannelse i udlandet, er det af folk med meget lidt scene erfaring, men her taler vi om en underviser der har lavet shows over hele verden, TV og radio m.m.

Indsigt i hvordan man arbejder i forskellige typer shows, i forskellige lande og forskellige setups.

Det er en general misforståelse at det kun er dårlige tryllekunstnere og magikere der udøver dette håndværk. Al hypnose er selvhypnose, og ingen vil gøre noget imod deres vilje eller etik. For dem der arbejder med dette som et håndværk, er der tale om mange kvaliteter, hvor man udover at give publikum underholdning, kan åbne deres øjne for mulighederne med hypnose.

Se mere på f.eks. www.martincastor.dk – hvor der er masser af videoer til inspiration.

HVAD VIL JEG LÆRE?

Se hele det nye og opdaterede indhold her: KLIK HER

FACTS

Q: Hvorfor er denne uddannelse “bedre” end andres?
A:
Fordi vores underviser har optrådt på TV, i mere end 16 lande, og endda i Las Vegas med shows, og har uddannet de fleste professionelle showhypnotisører i Skandinavien pt.

Q: Gør certificering en forskel?
A: Ja, en hel del. Vi ved at flere skoler tager dette faktum lidt let, eller “bare” laver deres egen. Der er en grund til at de største Internationale organisationer kan tilbyde både forsikring, ankenævn, standarder og certificering. Samt at alle undervisere skal godkendes ud fra deres viden og kunnen for at sikre kvalitet i undervisningen og for at sikre dig det bedste. Vi er helt unikt godkendt af hele 7 af de største internationale forbund og organisationer.

Q: Kan jeg tilbyde sessioner efter uddannelsen?
A: Nej, dette er udelukkende hypnose til underholdning.

Q: Skal jeg forny min certificering?
A: Nej, når du har fået det, så er det dit, og det skal ikke fornys.

Q: Kan jeg undervise andre i det jeg har lært?
A: Desværre nej, det kan kun certificerede instruktører.

Q: Kan jeg evt få hjælp efter uddannelsen?
A: Vores elevforum indeholder masser af hjælp og vejledning, så der er masser af hjælp at hente i form af videoer m.m. Du kan stadig få hjælp fra os, eller kontakte en af de andre elever på forummet.

Q: Er det muligt at betale over flere omgange?
A: For at tilmelde dig og bliver certificeret kræver det at uddannelsen er fuldt betalt. Vi tilbyder ikke rater da vi ikke kan konkurrere med rentefri lån fra banker osv, og vi har en del mere administration.

Q: Lærer jeg “ægte” hypnose også?
A: Ja, al hypnose er hypnose. Spørgsmålet er hvad det skal bruges til. Der er ingen forskel på showhypnose eller scenehypnose. Kun formidlingen, formålet og hvilken info publikum får. Her har vi en høj etik, så publikum undervises, og mulighed for at bruge hypnose mere professionelt spredes.

Q: Skal jeg gennemgå online undervisningen inden?
A: Ja, vores “pre-course” har en masse information der er nødvendig for uddannelsen. Så online delen vil gøre uddannelsen en her del nemmere for dig.

Q: Hvordan lærer jeg? Er der praktiske øvelser?
A: Vi praktiserer en undervisningsteknik som fungerer som accelereret indlæring på det bevidste og ubevidste plan. Vi vider en masse “live demoer” og der vil være masser af praktiske øvelser. Det handler om at lære håndværket så det kan praktiseres, ikke kun huske det udenad.

SE MERE HER