NLP & HNLP Coach Master Practitioner

HNLP – NLP Coach Master Practitioner

Alt du er er forandring, og forandring er alt du er.
Vi er ENESTE udbyder af HNLP i Skandinavien. Moderne NLP med et effektivt twist og flere muligheder en hidtil.

Pre-course

Et par timers online indhold, som du får adgang til efter tilmelding & betaling.

Skal påbegyndes senest 2 uger før kursusstart.

Undervisning

Enten 5 dage, eller 2 moduler af 3+2 dage.

Hjemmearbejde

Ja, der vil forekomme lektier eller øvelser fra dag til dag.

Post-course

Gratis og fuld adgang til elevforum med ekstra undervisning og videoer.

Eksamen

Foregår løbende af underviser, så der ikke er nogen afsluttende prøve. Al undervisning og øvelser giver en løbende evaluering, for at tage et eventuelt press til den afsluttende dag.

Kommende kurser

Odense

The Hypno Academy
Tolderlundsvej 3b
5000 Odense C

DATO PT IKKE FASTLAGT

Pladser

Der er et maksimum på 12 pladser på denne uddannelse.

Pris

Prisen er kr. 24.997

TILBUD

Du kan bestille plads netop nu til kr. 14.997

Certificering

ISAHt & IAHNLP er standard.

 

Adgangskrav

Ingen, alle kan deltage

Pakkeløsning

Forslag

Bestil Practitioner sammen med hvilken som helst anden grunduddannelse og spar 50% på nr. 2

Bestil Practitioner sammen med Master HNLP til en pakkepris på kr. 29.997,- SPAR kr. 22.997,-

PT ER TILMELDING IKKE MULIG

HVAD KAN JEG NÅR JEG ER UDDANNET / CERTIFICERET

Hvorfor tage Humanistic Neuro-Linguistic Psychology (HNLP) uddannelsen istedet for Neuro Linguistic Programing (NLP) ?

HNLP hjælper dig med at ændre perspektiv!

En elev spurgte: “hvor er hjertet i NLP”. Underviseren svarede “Hjertet er i dig”. Sådan blev HNLP født!

HNLP (Humanistic Neuro-Linguistic Psychology) integrerer kvantefysik kreativt, moderne neurovidenskab, hypnose, accelereret indlæring, moderne spiritualitet og sund fornuft med klassisk NLP. Man kan sige at HNLP er måden hvorpå vores sind skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd.

Både NLP & HNLP metoderne tilbyder en positiv, proaktiv, målorienteret og bæredygtig tilgang til at forbedre din ydeevne.
HNLP indeholder dog en mere humanistisk, holistisk og “organisk” tilgang end klassisk NLP som er væsentligt mere teknik orienteret.

HNLP er et studie i hvordan sindet skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd. Et af basis principperne vi arbejder ud fra er at alt og alle er forbundet med hinanden.

I HNLP er holdningen at vi som mennesker er i stand til meget mere end vi tror vi er, fordi vi er meget mere end vi tror vi er. Den forestilling er baseret på viden af vores opfattelse af virkeligheden i nuet, som i virkeligheden er begrænset af information fra vores neurologiske filtre.

Det er vores indre forestillinger og tilstande, der bestemmer vores adfærd meget mere end verdenen uden for os.

Den humanistiske approach i HNLP er kernen hos en professionel kommunikator.
HNLP tager dig længere end kendte basis teknikker og systematiske processer, ind i en verden hvor du kan mestre coaching og systematisk terapeutisk arbejde.

I udlandet er der mange der skifter til HNLP fra NLP, som en mere humanistisk og psykologisk approach som skaber langt flere resultater og ressourcer mellem klient og behandler.

Vi har arbejdet med hypnose i mange år, og brugt de fleste af dem på at finde en vinkel på NLP der var lige så effektiv og troværdig, og uden at give slip på effektivitet. Mange af vores mentorer og inspirationskilder blev ved med at nævne ét navn. John Overdurf. Det er her HNLP kommer fra. Det mest moderne og effektive værktøj vi kender udover hypnose, og som nemt og effektivt kan implementeres i erhverv, ledelse, salg, coaching, behandling, terapi og enhver anden kommunikation uden hypnose er en del af det.

Hvis man skal definer forskellen mellem NLP og HNLP så kan NLP opfattes mere som en process hvor man følger låste processer og “krydser af” på listen over ting du “skal” gøre med din klient. Endnu mere misforstået er NLP blevet i erhvervslivet, hvor kvalitet og udførelser er endt med online spørgeskemaer og kurser der i virkeligheden er “light” coaching og intet har med NLP at gøre. Hvis NLP bruges korrekt og der undervises i det korrekt, er det gode værktøjer, viden og den rette attitude til at udføre det.

Så er der HNLP. HNLP udvikler og fremmer dig til at være et fuldt fungerende menneske. Her får du mere end værktøjer, viden og den rette indstilling, du får visdom og indsigt i hvor og hvornår du får mest ud af dine værktøjer, og hvordan du kan ændre alt til læring og udvikling. Tænk over det et øjeblik… Hvis du gør den rigtige ting på det forkerte tidspunkt, er det så rigtigt eller det samme som forkerte ting på det rigtige tidspunkt?

HNLP er altid om DIG… 
HNLP fejrer betydningen af at være et fuldt fungerende menneske. Alt du er er forandring, og forandring er alt du er. “P’et”’ står for Psykologi, som i søgen efter det psykologiske fundament for adfærd. Det skal ses i modsætning til “Programmering”, hvor klienter næsten behandles som en computer med en fejl, istedet for at hjælpe denne med selvrealisering.

Hvorfor blive en HNLP Practitioner?
Livet har mange udfordringer. Denne HNLP uddannelse vil give dig den fleksibilitet i sindet der skal til for at skabe de nødvendige forandringer via kommunikation, for at tage de rigtige beslutninger, for at hjælpe dig selv og andre.
Vil du styre dit eget liv og være en mester indenfor kommunikation, med moderne teknikker der giver klassisk NLP baghjul – Så er HNLP løsningen og uddannelsen. Med den kan du inspirere andre til at foretage de ændringer der skal til, ved at de selv er en del af processen, og du blot guider dem.

HNLP kan deles op i 4 dele.

1. Humanistic: Troen på at HNLP i virkeligheden handler om mennesker, deres sammenkobling, og potentialet der ligger i os alle til at skabe udvikling og generere et mere fyldestgørende liv.

Når én person genererer signifikant forandring, påvirker denne dynamikken i alle personlige forbindelse som med positivt effekt forandrer familie, venner, arbejde og øvrige bekendtskaber. Vi er alle sammenkoblet og påvirker hinanden gennem forholdet til os selv og hinanden, og lever for et større formål og bedre liv. Vi er her for at realisere vores ægte jeg, med formål og årsag for hver af vores eksistens.

2. Neuro: Vi ser nervesystemet som den funktion og redskab, som fortolker hver vores virkelighed gennem vores 5 primære sanser. Det er gennem dette system at vores bevidsthed oplever og vores sjæl udlever. Kropsbevidstheden er den indviklede forbindelse mellem sjæl og krop, og kan kun fungere optimalt når hele systemet arbejder på højeste niveau.

3. Linguistics: Sproget er skaber af vores fysiske virkelighed, og fungerer som de grundlæggende byggesten for vores materialistiske virkelighed. Deepak Chopra siger, “Sproget er hvordan vi skaber noget ud af ingenting.” Først var der ORDET, og så blev det virkeligt. Sproget er et symbol på vores tanker, vores tænkning skaber vores virkelighed, og vi bliver hvad vi taler og tænker. Sproget skaber grænser omkring vores oplevelser og muligheder, og fungerer samtidig som et kommunikationsmiddel så vi kan udtrykke os overfor andre, og skabe forståelse gennem kommunikation.

4. Psychology (istedet for Programming): Vi tror på at ordet “Psykologi” åbner for langt flere muligheder, som vil gøre NLP endnu mere tilgængeligt i den brede befolkning. Mennesker er mere end en serie programmeringer, men er istedet mystiske og dynamiske individer som genererer undelige muligheder for at opleve virkeligheden.

HVAD VIL JEG LÆRE?

Du vil lære alt der skal til for at starte egen klinik og praksis, samt alt det der skal til som overholder de krav der er til os fra vores Internationale samarbejdspartnere og organisationer der bakker os op. Din garanti for komplet og professionel uddannelse:

 • Hvad er HNLP
 • Kraften i identitet
 • Værdier – nøglen til ledelse
 • Personlig mission
 • Skabe stærke overbevisninger
 • Meta spejlet
 • Logiske niveauer af forandring
 • Fortids reframing
 • Værktøjet “beslutnings ændreren”
 • Linguistisk ressourceudnyttelse
 • Fremtidige ressourcer
 • Linguistisk “af-identificerings mønster”
 • Kunsten ved Sanselig Positionering
 • Definitions mentorer
 • Udnyttelse af styrken i det underbevidste sind
 • Quantum Lingvistik
 • Arbejde med tanke afhængighed
 • Hukommelse opløsningsteknik
 • Komplekse Meta programmer
 • Hvordan man modellerer fortræffelighed
 • Vi tilbyder internationale HNLP practitioner og master practitioner certificeringer, alle gearet til at udvide og optimere personligt lederskab, som grundlag for harmonisk ledelse og livsførelse. Begge certificeringer er godkendt af the International Network for Humanistic Neuro-Linguistic Psychology.

FACTS

Q: Er dette det samme som NLP?
A:
Ja og nej. HNLP er en videreudvikling af NLP, og er godkendt af Handler selv. Udvikleren John Overdurf var en af de første der underviste for Handler, og er absolut kult i både NLP og coachingverdenen.

Q: Kan man kun “behandle” klienter efterfølgende??
A:
Du kan arbejde med individuelle klienter der ønsker hjælp, erhverv, sportsfolk, optimering af kommunikation, HR og meget mere.

Q: Gør certificering en forskel?
A: Ja, en hel del. Vi ved at flere skoler tager dette faktum lidt let, eller “bare” laver deres egen. Der er en grund til at de største Internationale organisationer kan tilbyde både forsikring, ankenævn, standarder og certificering. Samt at alle undervisere skal godkendes ud fra deres viden og kunnen for at sikre kvalitet i undervisningen og for at sikre dig det bedste. Vi er helt unikt godkendt af hele 7 af de største internationale forbund og organisationer.

Q: Kan jeg tilbyde sessioner efter uddannelsen?
A: Ja, du kan tilbyde klienter sessioner med det samme, og arbejde med alle modaliteter der er lært på uddannelsen.

Q: Skal jeg forny min certificering?
A: Nej, når du har fået det, så er det dit, og det skal ikke fornys.

Q: Kan jeg undervise andre i det jeg har lært?
A: Desværre nej, det kan kun certificerede instruktører.

Q: Kan jeg evt få hjælp efter uddannelsen?
A: Vores elevforum indeholder masser af hjælp og vejledning, så der er masser af hjælp at hente i form af videoer m.m. Du kan stadig få hjælp fra os, eller kontakte en af de andre elever på forummet.

Q: Er det muligt at betale over flere omgange?
A: For at tilmelde dig og bliver certificeret kræver det at uddannelsen er fuldt betalt. Vi tilbyder ikke rater da vi ikke kan konkurrere med rentefri lån fra banker osv, og vi har en del mere administration.

Q: SKAL man lave hypnose?
A: HNLP er meget andet end hypnose.. Coaching, dialog, samtale og meget mere hvor fokus er en naturlig del.

Q: Skal jeg gennemgå online undervisningen inden?
A: Ja, vores “pre-course” har en masse information der er nødvendig for uddannelsen. Så online delen vil gøre uddannelsen en her del nemmere for dig.

Q: Hvordan lærer jeg? Er der praktiske øvelser?
A: Vi praktiserer en undervisningsteknik som fungerer som accelereret indlæring på det bevidste og ubevidste plan. Vi viser en masse “live demoer” og der vil være masser af praktiske øvelser. Det handler om at lære håndværket så det kan praktiseres, ikke kun huske det udenad.

Q: Får jeg en “titel”? Hvad er certificeringen?
A: Tilfredsstillende udførelse af uddannelsen gør dig til HNLP COACH Practitioner.

PT ER TILMELDING IKKE MULIG