Nlp & Hnlp Coach Uddannelse

Live undervisning

Online Pre-Course

Online Liveevents

Elev Forum & Ressourcer

NLP & HNLP Coach Practitioner

HNLP (Humanistic Neuro-Linguistic Psychology) integrerer kvantefysik kreativt, moderne neurovidenskab, hypnose, accelereret indlæring, moderne spiritualitet og sund fornuft med klassisk NLP. Man kan sige at HNLP er måden hvorpå vores sind skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd.

Både NLP & HNLP metoderne tilbyder en positiv, proaktiv, målorienteret og bæredygtig tilgang til at forbedre din ydeevne.
HNLP indeholder dog en mere humanistisk, holistisk og “organisk” tilgang end klassisk NLP som er væsentligt mere teknik orienteret.

Live undervisning

Online Pre-Course

Online Liveevents

Elev Forum & Ressourcer

NLP & HNLP Coach Master Practitioner

HNLP er et studie i hvordan sindet skaber virkeligheden gennem sprog og adfærd. Et af basis principperne vi arbejder ud fra er at alt og alle er forbundet med hinanden.

I HNLP er holdningen at vi som mennesker er i stand til meget mere end vi tror vi er, fordi vi er meget mere end vi tror vi er. Den forestilling er baseret på viden af vores opfattelse af virkeligheden i nuet, som i virkeligheden er begrænset af information fra vores neurologiske filtre.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close