Fra imorgen kan du downloade den GRATIS, men kun i en begrænset periode!

Du kan hente bogen GRATIS fra d. 6 til 10 august 2019. Men vær hurtig!

Så skete det endelig!! Jeg har i virkeligheden skrevet bøger i over 10 år nu! Men som de fleste andre, så var de kun skrevet i mine tanker, og er aldrig rigtigt kommet ud på papir.

Men her den anden dag, der følte jeg mig kreativ, og jeg ville gerne tage noget med til HypnoThoughts i Las Vegas. For igennem mange år, er der virkeligt mange der har både spurgt efter om jeg har skrevet nogen bøger, eller opfordret mig til det. Og nu lykkedes det.

Istedet for at skrive en bog på 400 sider med en masse storytelling og casestories, og kun 40 sider brugbar indsigt. Så nøjes jeg denne gang med de 40 siders indsigt.
Som en bog in større serie som jeg kalder “The Little Book On How To…”
Første titel her er Your Succes Starts with your pretalk! Din Succes Starter med forsamtalen!Hvis du arbejder med klienter i kraft af at du er coach, terapeut eller lignende, så er denne bog noget for dig, og vil give dig værktøjer og indisgt i at være succesfuld lige fra start af dine sessioner. Enhver forsamtale burde skabe fundamentet for det ønskede positive mindset og de positive ting der ønskes for fremtiden. Ikke være snak om “problemer” og de følelser og tilstande der følger med problemerne, for de vil manifestere sig som en negativ tilstand.TJEK DENNE VIDEO

Hvorfor skrev jeg den?

Denne bog er en samling af mine nyeste og mest benyttede teknikker til forsamtaler/pre-talks. For at sikre succes for klienten og skabe “One Session Wonders” Den vil lære dig en sikker struktur, der vil arbejde for både dig og din klient. De fleste jeg har undervist gennem de sidste 20 år, har alle været bange for at fejke i deres pretalks. Og når der fokuseres på IKKE at fejle, ja så fejlede de fleste alligevel. Pretalks skal ikke handle om det problem du tror eller din klient tror de har.

Det er det jeg vil dele med dig.

Bogen kan hentes GRATIS fra 6-10 august 2019 på Amazon!

Få bogen her: http://tiny.cc/b9draz

Eller køb en Hard Copy her: http://tiny.cc/aferaz