Mentalist kursus i Danmark

Så åbner jeg op for lidt spændende ting, for en lille eksklusiv flok!

Jeg er nu blevet spurgt i flere år om jeg ikke vil lave et “mentalist” kursus. Sandheden er at jeg allerede har lavet et i Las Vegas, men kunne godt tænke mig at leve et 2 dages specielt kursus i Danmark.

Baseret på ren underholdning til backup af hypnoseshows, eller som en mulighed for alternativ underholdning til mindre forsamlinger og af kortere varighed, eller som unikke “convincers” til demoer eller andre situationer.

Det er vigtigt at understrege at kurset ikke bliver det ekstreme ægte håndværk ud i kunsten at lave psykologisk manipulation og avanceret kropssprog, da dette tager flere år at udvikle og at komme i dybden med.

Men det bliver muligheden for at skabe illusioner med fodfæste i flere begreber og håndværk, som enten kan være simple virkemidler eller større setup’s.

Der vil være tale om 2 spændende dage hvor jeg fører jer igennem ideer, muligheder og udførelse. Dagene afsluttes med at i skal performe for de andre, og dette filmes og gennemgås.

For at deltage skal man skrive under på en tavshedserklæring i forhold til det indhold man undervises i, og indholdet på kurset må ikke videreformidles eller publiceres uden skriftlig tilladelse fra Martin Castor.

Der er IKKE tale om total udlevering af egne shows og teknikker, da disse er bygget op over mange år. Men der er tale om en grundig introduktion til moderne mentalisme, med afsløring og forklaring af flere teknikker og begreber.

Pris for dette specialkursus er kr. 4997,- uden mulighed for pakkeløsning eller rabat.
Kurset udbydes kun til få mennesker, og deltagere skal godkendes til forløbet og kan ikke garanteres deltagelse uden forudgående accept.

20/21 juni.
Kun 10 pladser tilgængelige til de hurtige.
Inkluderet i prisen er 3 dages Hypnotism & Mentalism workshop fra Las Vegas 2017. (Værdi 2500,-)

PS Prisen er kun gældende ved betaling ved tilmelding – der ydes ingen rabat eller pakkeløsninger kombineret med dette specialkursus.

TILMELD DIG HER:

https://hypnoacademy.simplero.com/purchase/73161-Mentalist-Special-Kursus-2018