Master Show & Scenehypnotisør

Master Showhypnotisør Uddannelse

Vil du videre med din karriere som showhypnotisør, så er dette din bedste mulighed for at blive 100% skarp, effektiv og professionel.
Du har allerede vores showhypnotisør grunduddannelse, og har styr på scenehypnose, og de ting der hører sig til der. Som Master Showhypnotisør, så har du din “scene” hvor som helst..

Pre-course

Ingen udover introduktionsvideo og adgang til manual mm.

Undervisning

3 dage.

Hjemmearbejde

Ja, der vil forekomme lektier eller øvelser fra dag til dag.

Post-course

Gratis og fuld adgang til elevforum med ekstra undervisning og videoer.

Eksamen

Foregår løbende af underviser, så der ikke er nogen afsluttende prøve. Al undervisning og øvelser giver en løbende evaluering, for at tage et eventuelt press til den afsluttende dag.

Kommende kurser

Odense

The Hypno Academy Danmark
Odense
Dato kommer snart

Pladser

Der er et maksimum på 8 pladser på denne uddannelse.

Pris

Prisen er kr. 9.497

TILBUD

Book grunduddannelsen samt Master Showhypnotisør til kr. 12.997

Certificering

ISAHt

Adgangskrav

Kræver Basis Showhypnotisøruddannelsen

TILMELD DIG HER

HVAD KAN JEG NÅR JEG ER UDDANNET / CERTIFICERET

Vi snakker her om show & streethypnose i små grupper, hvor du skal være superskarp, og hvor hele “gamet” ændrer sig markant i forhold til scenehypnosen hvor du har tid og mulighed for a bygge det op, finde de rigtige emner m.m.

På gaden, i den lille forsamling, ved små events m.m. så skal du være anderledes autoritær, og bygge dine induktioner op på en anden effektiv, og tidsbegrænset måde.

Her lærer du at benytte de gruppedynamikker der er, fællesskabet eller outsideren i gruppen, drage fordel af gruppens komiker eller spradebasse.

Se mere på f.eks. www.martincastor.dk – hvor der er masser af videoer til inspiration.

HVAD VIL JEG LÆRE?

Du vil lære alt der skal til for at lave et komplet show fra start til slut, uanset om det er scene eller gade (event). Alt der skal til for at give publikum en professionel oplevelse:

Sikkerhed – Sikkerhed med publikum, scenen, stedet, dig, udstyr og de folk du bruger..

Pre-show – Hvordan prekonditionerer du dit publikum og gør alle klar, så de ved hvad der foregår, samt undgår misforståelser m.m.

Praktisk – Hvad skal der til for at udføre et show.

Udvælgelse – Hvem er bedst og hvorfor, hvor er begræsningerne.

Induktion – Turbo, speed og gruppe induktioner.

Acts & fordybning – hvilke indslag kan man lave, hvordan fungerer sammenhæng bedst, og hvordan fordyber man løbende.

Procedurer – Udvidede procedurer ved mere impromptu shows i mindre grupper.

 

FACTS

Q: Hvorfor er denne uddannelse “bedre” end andres?
A:
Fordi vores underviser har optrådt på TV, i mere end 16 lande, og endda i Las Vegas med shows, og har uddannet de fleste professionelle showhypnotisører i Skandinavien pt.

Q: Gør certificering en forskel?
A: Ja, en hel del. Vi ved at flere skoler tager dette faktum lidt let, eller “bare” laver deres egen. Der er en grund til at de største Internationale organisationer kan tilbyde både forsikring, ankenævn, standarder og certificering. Samt at alle undervisere skal godkendes ud fra deres viden og kunnen for at sikre kvalitet i undervisningen og for at sikre dig det bedste. Vi er helt unikt godkendt af hele 7 af de største internationale forbund og organisationer.

Q: Kan jeg tilbyde sessioner efter uddannelsen?
A: Nej, dette er udelukkende hypnose til underholdning.

Q: Skal jeg forny min certificering?
A: Nej, når du har fået det, så er det dit, og det skal ikke fornys.

Q: Kan jeg undervise andre i det jeg har lært?
A: Desværre nej, det kan kun certificerede instruktører.

Q: Kan jeg evt få hjælp efter uddannelsen?
A: Vores elevforum indeholder masser af hjælp og vejledning, så der er masser af hjælp at hente i form af videoer m.m. Du kan stadig få hjælp fra os, eller kontakte en af de andre elever på forummet.

Q: Er det muligt at betale over flere omgange?
A: For at tilmelde dig og bliver certificeret kræver det at uddannelsen er fuldt betalt. Vi tilbyder ikke rater da vi ikke kan konkurrere med rentefri lån fra banker osv, og vi har en del mere administration.

Q: Lærer jeg “ægte” hypnose også?
A: Ja, al hypnose er hypnose. Spørgsmålet er hvad det skal bruges til. Der er ingen forskel på showhypnose eller scenehypnose. Kun formidlingen, formålet og hvilken info publikum får. Her har vi en høj etik, så publikum undervises, og mulighed for at bruge hypnose mere professionelt spredes.

Q: Skal jeg gennemgå online undervisningen inden?
A: Ja, vores “pre-course” har en masse information der er nødvendig for uddannelsen. Så online delen vil gøre uddannelsen en her del nemmere for dig.

Q: Hvordan lærer jeg? Er der praktiske øvelser?
A: Vi praktiserer en undervisningsteknik som fungerer som accelereret indlæring på det bevidste og ubevidste plan. Vi vider en masse “live demoer” og der vil være masser af praktiske øvelser. Det handler om at lære håndværket så det kan praktiseres, ikke kun huske det udenad.

TILMELD DIG HER