MASTER HYPNOTERAPEUT UDDANNELSE

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Næste hold:

Vi er netop startet op, men du kan måske stadig nå at være med. Kontakt os KLIKKE HER

Adgangskrav:

Krav om hypnoterapeut certificeret uddannelse. Spørg evt. efter en pakkeløsning hos os.

Sted:

Online & The Hypno Academy Danmark
Åløkke Alle 5-7
5000 Odense C
 Hold øje med siden eller skriv til os ved at KLIKKE HER

Certificering:

ICBCH - Tilkøb på $100
IHF - Tilkøb på $100
ACHE - Tilkøb på $150
NGH - Tilkøb på $100

Varighed:

Opbygningen af uddannelsen er typisk inddelt på én af følgende måder. Dette vil fremgå tydeligt under "Næste Hold".

1: LIVE - 2 x 2 dage til sidst i forløbet
2: ONLINE - 8 Live Online Event.
3: ONLINE - eLearning, bonusvideoer og øvesessioner

Øvrigt:

Adresse offentliggøres når næste hold er fastlagt. Hold øje med siden eller skriv til os ved at KLIKKE HER

PRECOURSE - Ca. 5 dages indhold.
Precourse skal gennemføres ved både LIVE og ONLINE hold.
EKSAMEN forgår løbende og afsluttes med en simpel praktisk eller skriftlig øvelse. Vi lægger vægt på at lave løbende eksaminering, for ikke at skabe et afsluttende pres for vores elever.
Der er vores ansvar at alle kan bestå, såfremt de deltager aktivt i undervisningen.
ELEVFORUM Der vil gives adgang til vores elevforum og supervisionsgruppe både under og efte uddannelsen.
PLADSER Vi har et maks. antal pladser på alle uddannelser for at sikre os at alle kan få fuldt udbytte af undervisningen, samt et minimumsantal for at vi kan sikre en dynamik og synergi for alle i øvelsessituationer.

Master Trainer:

Martin Castor

Master Trainer & Developer
The Hypno Academy

Se mere HER

Video introduktion

Se vores korte videointroduktion, for at få en god ide om hvad du kan efter endt uddannelse.

PROFESSIONEL OVERBYGNING TIL DIN Hypnoterapeutuddannelse

Gør en forskel! Vær forrest i udviklingen.

Der dukker flere og flere skoler op, hvilket både er godt og skidt for den uddannende branche inden for hypnose og NLP.

Skidt fordi det langt fra er alle der er uddannet godt nok, eller som har ordentlig godkendt certificering bag sig. Det giver mangelfuld uddannelse, og det er klienterne i sidste ende der er tabere.

Godt fordi der er større behov for flere terapeuter. Flere og flere får øjnene op for mulighederne i de værktøjer som vi elsker at undervise i.

Vi har i mange år gået forrest!

Vi giver vores elever det ypperste og nyeste inden for hypnose og NLP. Med vores nye manual og Masteruddannelse - så har vi taget et kæmpe kvantespring endnu længere foran vores kollegaer.

Indholdet er noget af det mest avancerede i form af effektivitet 
og forandringsskabende kommunikation.
Det er afprøvet, testet og godkendt af verdens førende organisationer, og mere end 70% af indholdet er unikt og kun læres via 

The Hypno Academy Danmark & USA.
Udviklet af modtageren af hele 6 Internationale Awards som underviser og udvikler af moderne hypnoterapi.

Bliv En Ekspert I Hypnotiske Teknikker & Kommunikation På Avanceret Niveau.

UDVIKLING: 

Der sker hele tiden noget i vores sprog og viden om hvordan sindet fungerer. Vi følger med i udviklingen, og ved hvor vigtigt det er at justere kontinuerligt, samt hvor vigtigt det er at være på forkant for at opnå de bedste resultater.

VIDENSKAB:

Vi tager store afsæt i neurologisk viden, og hvordan kroppen reagerer på mentale forandringer. Synergi er vigtigt for langtidsvarende resultater, og viden om hvordan hjernen fungerer er essentielt for at kunne skabe øjeblikkelige forandringer hos klienterne.

NYTÆNKNING: 

Master Hypnoterapeut uddannelsen fokuserer både på en dybere forståelse af de grundlæggende teknikker fra vores basisuddannelse, samt vi underviser i helt nye protokoller og moduler der vil give dig en exceptionel alsidighed som terapeut. I stand til at håndtere de fleste klienter og situationer.

HYBRIDUDDANNELSE:

Vi har tilpasset vores undervisning den situation hele verden er i med COVID19. Derfor tilbyder vi professionel Hybrid undervisning, der består af Online Indhold, Live Video Events og Live kursusdage i Odense med personlig undervisning. På denne måde får du endnu mere uddannelse over tid, samt du har adgang til mange ressourcer og indhold online 24/7.

Uddannelses Fokus

Her er et overblik over de primære ting vi vil fokusere på.

Avanceret Induktionsteknik
Vi går i dybden med P.O.C Induktionen, samt du introduceres til C:E:R:I samt 2 andre stærke induktioner.
Du undervises i hvad formålet med induktioner i virkeligheden er, og hvorfor de burde laves anderledes end 95% af hvad andre hypnoterapeuter gør!
Kombination Af Værktøjer
Vi går længere end brugen af hypnoterapi. Udover hypnoterapi vil vi undervise dig i de bedste teknikker og viden inden for NLP, HNLP, Coaching, Kognitiv Terapi og Kropssprog. Alt i alt en perfekt paletten, der kan designes efter behov, for at give dig succes med enhver klient.
Verbalt Flow & Power
Tro på sig selv, og selvsikkerhed i udførelse er vigtigt for enhver professionel terapeut. Vi tager den nogle skridt længere med nogle modeller og kommunikative strukturer der både hjælper dig, men samtids gør din indsats så meget mere effektiv for klienten.
Alt imens at det vil føles nemmere for dig.
Test Resultatet
Mange terapeuter er nervøse for om nu deres indsats har båret frugt, hvilket kan arbejde imod klientens positive oplevelse. Derfor fokuserer vi på flere teknikker, for at du og klienten vil stole på den forandring der er sket, samt sikre at fremtidig adfærd og indstilling er justeret ind efter et positivt resultat.
Selvhypnose med ZenZero
Vi har nu fuldt udbygget selvhypnosedelen, så du kan bruge den til klienter enkeltvis eller til at guide hele hold på f.eks aftenskole eller andre gruppe events. En alsidig og stærk selvhypnose model, der vil være et ekstra værktøj til dig og dine klienter.
Positiv Psykologi
Vi ved at næsten alle klienter tror at hypnose udelukkende bruges til problemer og negativ adfærd. Vi lærer dig at arbejde med de ressourcer klienterne allerede har, for at aktivere positive neurale netværk, og lade hjerne og krop forløse og forstærke processen på en naturlig måde på kort tid.

ONLINE BONUS INDHOLD

Her er alt hvad du får adgang til som ekstra indhold.
Alt indhold er ONLINE og kan studeres 24/7.
Noget af indholdet skal gennemgås inden vi mødes på LIVE undervisningen.

Performance Enhancement Protocol

Performance og motivation er det samme uanset branche og kategori, ihverfald når det kommer til mennesker, sport og forretning.! Måden hjernen belønner succes på samt giver stimuli af tilfredshed, er den samme neurologiske proces uanset hvordan du når dit mål. Spørgsmålet er, hvad forhindrer DIN klient eller DIG i at nå de maksimale fordele af succes, når det kommer til kroppen, sindet og begge bevidstheder!

Denne protokol kan få dig og din klient tættere på målet, og servicerer en kategori af klienter som ikke nødvendigvis står overfor problemer, men derimod har definerede succesmål. En helt ny kategori af klienter og muligheder.

Spændende Online kursus i moduler
Online adgang 24/7
Komplet video materiale, demo'er og gennemgang (Engelsk)

Værdi Kr.: 5497,-

Instant Emotional Relief Method

Hvad hvis nu der var en hurtig måde at forløse enhver følelsesmæssig stress eller tilstand på. En metode der både er effektiv og hurtig. Helt uden at gå ind i den negative følelse, eller at vide hvad der har skabt den.
Uden at skulle finde en vej udenom eller forsøge at skjule den.
En metode der vil give muligheden for at underbevidstheden kan overvælde følelsen med ægte positive ressourcer, og som sikrer at de neurologiske netværk automatisk vil tilpasse sig for øjeblikkelig forandring og vedvarende resultater.

Denne gennemprøvede metode har vi undervist i med stor succes i USA i det tidlige efterår, og det viser sig at være en sand revolution.

Et fantastisk værktøj til stress, depression eller lignende tilstande. Et metode hvor du får hele 2 måder at løse det på. Den grundige dybdegående, og en "Quick Fix" som er til opfølgning eller "On the Go" situationer.

Spændende Online kursus i moduler
Online adgang 24/7
Komplet video materiale, demo'er og gennemgang (Engelsk)

Værdi Kr.: 5497,-

Ericsonian Hypnose

Milton Ericsson er en af vor tids største pionerer når det kommer til moderne hypnose. Hans direkte stil har inspireret mange af nutidens eksperter, og tilblivelsen af bl.a. NLP.

1,5 dags workshop
Online adgang 24/7
Komplet video materiale fra LIVE kursus (Dansk)

Værdi Kr.: 1497,-

Avanceret
Kropssprog

Kropsprog er meget brugt, men som oftest også meget misforstået. Der er mange såkaldte eksperter, der afholder kurser i simpelt kropssprog, men i forbindelse med terapi er der mange lag og mange andre ting at være opmærksom på. Det fokuserer vi på i dette kursus.

1,5 dags workshop
Online adgang 24/7
Komplet video materiale fra LIVE kursus (Dansk)

Værdi Kr.: 1497,-

Conversational
Hypnosis

Vi underviser i Igor Ledochowski's CHPH protokol, og er godkendt instruktør i dette.
Vi underviser i de modeller og teknikker, der passer ind i en mere moderne terapiform, med opdaterede twists på den gamle CHPH model. Et super ekstra værktøj til enhver terapeut.

Udvalgte teknikker fra et 5 dages LIVE kursus.
Online adgang 24/7
Video materiale fra LIVE kursus (Dansk)

Værdi Kr.: 9997,-

ZenZero
Selvhypnose

Lær et fantastisk værktøj der kan udføres som "Stand Alone" værktøj, eller som kan integreres i enhver session med endnu bedre resultater for klienten.
Kan udføres 1:1 eller i større grupper, evt. i forbindelse med hypnoseworkshop elle lignende.
Du bliver også uddannet instruktør, så du kan afholde kurser i ZenZero.

20 Lektioners Online Kursus
Online adgang 24/7
Alt video er Dansk
Komplet Dansk Manual

Værdi Kr.: 9997,-

Hvordan Forløber Uddannelsen ?

Hele Live Forløbet Starter d. 4. Januar 2022

Flere ONLINE moduler åbnes allerede i 2021, og dem får du adgang til efter din tilmelding, og der åbnes for alle på én gang.

På den måde vil du være godt klædt på til LIVE start d. 4. januar..

ONLINE UNDERVISNING


Vores online undervisning giver dig masser af muligheder for at komme i dybden med indholdet. Det hele er bygget op på en professionel platform, så du nemt kan følge med i undervisningen, have et godt overblik, og have adgang på alle tider af døgnet.


Personligt login 24/7
Adgang fra computer, tablet eller telefon
Online APP til undervisning
Q&A mulighed i undervisningen
Kombi af demo'er og instruktioner
Interaktion med andre kursister

TID & STED

Online adgang åbnes sidst i 2020
Forberedelse og struktur gives i henhold til Live Events, så du kan forberede dig bedst muligt

LIVE ONLINE EVENTS


For at følge op på online undervisningen, så arrangerer vi flere Live Online Events, hvor vi alle kan mødes og gennemgå materialet. Der er plads til øvelser og spørgsmål, og alle events vil blive optaget og videoerne bliver tilgængelige via dit online login, hvis du skulle være forhindret eller vil gense eventet.

Vi benytter en af de førende ´video conferencing platforme på markedet, for at give dig en sikker og interaktiv oplevelse.


Personligt login til LiveWebinar
8 Live Events fordelt over 5 måneder.
Mulighed for individuelt at mødes og øve teknikker i systemet
Video og audio interaktion fra PC, bærbar, tablet eller telefon.
Folk med pakkeløsning inkl. Grundlæggende Hypnoterapeut, kan løbende følge med i begge dele. Dog anbefales det at gennemgå den første delen inden start på master.

TID & STED

Event 1:
Tirs - D. 4. Januar 2022 kl. 9-10:30
Event 2:
Man - D. 24. Januar 2022 kl. 9-10:30
Event 3: 
Man - D. 7. februar 2022 kl. 9-10:30
Event 4: 
Man - D. 21. februar 2022 kl. 9-10:30
Event 5: 
Man - D. 14. marts 2022 kl. 9-10:30
Event 6: 
Man - D. 4. april 2022 kl. 9-10:30
Event 7: 
Man - D. 19. april 2022 kl. 9-10:30
Event 8:
Man. D. 2. Maj 2022 kl. 9-10:30
VIGTIGT!!!
Det vil selvfølgelig være en fordel at være til stede på samtlige events, men det er IKKE en nødvendighed. Er der en eller flere datoer du er forhindret, så bare rolig. Disse events er til at gennemgå spørgsmål, lektier og diverse temaer. Man kan stille spørgsmål på forhånd hvis ikke man kan deltage, og alle events optages og er tilgængelige kort efter.

LIVE "In Person"
UNDERVISNING


I dejlige lokaler i Odense, vil vi mødes ad 2 omgange for en dybdegående gennemgang, og masser af "hand on" oplevelser. Her er der fokus på både at følge op på online delen samt live events, men der vil primært blive undervist i nye indsigter, samt der vil være mere komplicerede og udviklende øvelser bede terapeutisk, men absolut også personligt.


Al undervisning optages og lægges i dit online login
Undervisning i dagstimer
Q&A mulighed i undervisningen
Ekslusiv undervisning med Martin Castor
Interaktion og live øvelser med andre kursister
Afsluttende certificerings ceremoni

TID & STED

Live Modul 1: 
D. 16 & 17 Maj 2022
kl.:09:00 - 16:30.
Live Modul 2: 
D. 7 & 8 Juni 2022
kl.:09:00 - 16:30.
Det er vigtigt du kan være med alle dage, da de vil være rigtigt intense og vores sidste mulighed for at teste de nye færdigheder. Afsluttende certificering er på modul 2.

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

SPECIAL TILBUD

Dette er den bedste løsning hvis du vil igang som professionel master hypnoterapeut.

Normalpris kr.: 27.997,-
Bonus værdi kr.: 29.032,-
Spar kr.: 40.032

Book din plads nu.
* Tilmelding er bindende.

Fuld adgang til alt online indhold
Fuld adgang til alt bonus indhold
Fuld adgang til alle live events
Fuld adgang til alle live undervisningsmoduler
ISAHt Certificering medfølger inkluderet i prisen.
Uddannelsen giver adgang til fuld ACHE certificering
Uddannelsen giver adgang til fuld ICBCH certificering

SAMLET PAKKE

Starter du fra bunden af, så er du alligevel kommet til det rigtige sted.

Vi kan tilbyde dig en pakke, hvor du starter med vores ISAHt Certificerede MasterClass Hypnoterapeutuddannelse, som efterfølgende følges op as Master Hypnoterapeut.
Den hedder MasterClass da det er Martin Castor selv der underviser i det prisvindende indhold han har været med til at udvikle.

Normalpris kr.: 27.997,-
Bonus værdi kr.: 29.032,-
Spar kr.: 54.029

Book din plads nu.
* Tilmelding er bindende.

Fuld adgang til MasterClass Hypnoterapeut uddannelsen som Online
2 personlige online coaching sessioner med Martin Castor i forbindelse med MasterClasss forløbet
Fuld adgang til alt online indhold
Fuld adgang til alt bonus indhold
Fuld adgang til alle live events
Fuld adgang til alle live undervisningsmoduler
ISAHt Certificering medfølger inkluderet i prisen.
Uddannelsen giver adgang til fuld ACHE certificering
Uddannelsen giver adgang til fuld ICBCH certificering

ALUMNI ADGANG

Hvis du er tidligere elev hos os og du har gennemført Master Hypnoterapeut på et tidligere tidspunkt. Så har du nu mulighed for at købe særlig tilgang til den nye opdaterede uddannelse med meget nyt indhold. Tidligere elever kalder vi Alumni Students, og det kan der være mange fordele i.

Normalpris kr.: 27.997,-
Bonus værdi kr.: 29.032,-
Spar kr.: 50.033

Book din plads nu.
* Tilmelding er bindende.

Fuld adgang til ALT indhold
Adgang til ALT opdateret indhold på MasterClass certificeret Hypnoterapeut

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close