MASTER SCENE & SHOW HYPNOTISØR

Video introduktion

Se vores korte videointroduktion, for at få en god ide om hvad du kan efter endt uddannelse.

ET SKRIDT VIDERE MED MASTER SHOW HYPNOSE!

Impromptu hypnose er meget mere end bare scenehypnose!

Lær alle teknikkerne til ad-hoc shows, Street hypnosis, små events og grupper. Så du kan hypnotisere hvem som helst hvor som helst.

Lær alt der skal til for at sætte et komplet show op, hvordan du vælger og hypnotiserer mest effektivt, og hvordan et show skal struktureres på en professionel og "clean" måde.

"Du lærer alt teknik, etik og dybere forståelse af hurtig hypnose. Samt hvordan du kan fejle som en "Boss" og få en success ud af alle situationer."

Gadehypnose!

Gadehypnose eller Street Hypnosis er både berygtet og fascinerende. Der er mange der har udført dette unikke erhverv, men uden helt at have styr på de grundlæggende ting, og uden helt at have det nødvendige kendskab til de elementer der kræves for at kunne levere et professionelt niveau på gader og stræder elle mindre events. Det er det der har gjort det berygtet, grundet halvlunkne oplevelser eller mangel på effekt.
Uddannelse uddannelse uddannelse er kodeordet. Så jo mere du ved om fænomenet og desto mere hands-on du har, jo dygtigere vil DU være på gaden eller til mindre events.

En anden type publikum.

Gadehypnose adskiller sig markant i forhold til scene og showhypnose med et fast siddende publikum, der har købt en billet for at opleve showet. PÅ gaden eller "walk around" events, er dit publikum stående, mere interaktivt og væsentligt mindre. Det vil sige at sikkerhed og etik skal på et endnu højere plan for at sikre gode oplevelser for alle 3 parter. Dig, publikum og det emne du arbejder med.

At fejle og skabe succes samtidig.

Den største frygt hos de fleste der arbejder med hypnose, og især dem der laver shows eller lyninduktioner. Det er om nu det virker når det skal. Der lærer vi dig teknikker som virker i enhver situation, og uanset om du fejler eller ej, så vil du ende med at imponere og skabe et fænomen der vil imponere dit publikum. Det her er kernen af hurtig hypnose.

Impromptu skærper dine sanser som terapeut!

Det er vigtigt at få opbygget noget selvtillid og knowhow, så du kan præstere i alle situationer. For at sikre succes, så hjælper vi dig med at eliminere de ligegyldige ting, eller de ting der arbejder imod. Så du kan præstere og performe hvornår det skulle være, og uanset modstand eller skepsis, vil du være i stand til at skabe fænomener med en overbevisende sikkerhed.

Et fantastisk kursus til optimere alt fra klinikhypnose til foredrag, demo's og optræden.

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

UDDANNELSES PRIS

Følgende er vores listepris for vores Master Show & Scenehypnotisør uddannelse.
Bemærk at vi kun underviser i dette ca. hvert andet år.

Book din plads nu.

FREE REFRESH

Vores ALUMNI pladser.
For dem der tidligere har gennemført, men gerne vil deltage igen.

Book din plads nu.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Åløkke Alle 5-7
5000 Odense C
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close