Velkommen til vores 2021 SPECIAL

Master Hypnoterapeut
Uddannelse & Certificering

Helt nyt indhold og struktur, der giver dig danmarks bedsate og mest dybdegående uddannelse.
Giver direkte adgang til certificering hos ACHE - IHF & ISAHt som eneste akademi i europa.

SKYND DIG, FOR DER ER ET BEGRÆNSET ANTAL PLADSER
SAMT ET EKSKLUSIVt TIDSBEGRÆNSET TILBUD

CERTIFICERING OG GODKENDT INDHOLD ER VIGTIGT

Gør en forskel!
Vær forrest i udviklingen.

Der dukker flere og flere skoler op, hvilket både er godt og skidt for den uddannende branche inden for hypnose og NLP.

Skidt fordi det langt fra er alle der er uddannet godt nok, eller som har ordentlig godkendt certificering bag sig. Det giver mangelfuld uddannelse,
og det er klienterne i sidste ende der er tabere.

Godt fordi der er større behov for flere terapeuter.
Flere og flere får øjnene op for mulighederne i de værktøjer
som vi elsker at undervise i.

Vi har i mange år gået forrest,
og 
giver vores elever det ypperste og nyeste inden for hypnose og NLP.
Med vores nye manual og Masteruddannelse - så har vi taget et kæmpe kvantespring endnu længere foran vores kollegaer.

Indholdet er noget af det mest avancerede i form af effektivitet
og forandringsskabende kommunikation.
Det er afprøvet, testet og godkendt af verdens førende organisationer,
og mere end 70% af indholdet er unikt og kun læres via
The Hypno Academy Danmark & USA.
Udvilket af modtageren af hele 5 Internationale Awards som underviser og udvikler af moderne hypnoterapi.

DETTE HOLD ER DET ENESTE VI AFHOLDER I 2021

Bliv En Ekspert I Hypnotiske Teknikker
& Kommunikation På Avanceret Niveau.

UDVIKLING: Der sker hele tiden noget i vores sprog og viden om hvordan sindet fungerer. Vi følger med i udviklingen, og ved hvor vigtigt det er at justere kontinuerligt, samt hvor vigtigt det er at være på forkant for at opnå de bedste resultater.

VIDENSKAB: Vi tager store afsæt i neurologisk viden, og hvordan kroppen reagerer på mentale forandringer. Synergi er vigtigt for langtidsvarende resultater, og viden om hvordan hjernen fungerer er essentielt for at kunne skabe øjeblikkelige forandringer hos klienterne.

NYTÆNKNING: Master Hypnoterapeut uddannelsen fokuserer både på en dybere forståelse af de grundlæggende teknikker fra vores basisuddannelse, samt vi underviser i helt nye protokoller og moduler der vil give dig en exceptionel alsidighed som terapeut. I stand til at håndtere de fleste klienter og situationer.

HYBRIDUDDANNELSE: Vi har tilpasset vores undervisning den situation hele verden er i med COVID19. Derfor tilbyder vi professionel Hybrid undervisning, der består af Online Indhold, Live Video Events og Live kursusdage i Odense med personlig undervisning. På denne måde får du endnu mere uddannelse over tid, samt du har adgang til mange ressourcer og indhold online 24/7.

HVAD FOKUSERER VI PÅ I UDDANNELSEN?

Avanceret Induktionsteknik

Vi går i dybden med P.O.C Induktionen, samt du introduceres til C:E:R:I samt 2 andre stærke induktioner.
Du undervises i hvad formålet med induktioner i virkeligheden er, og hvorfor de burde laves anderledes end 95% af hvad andre hypnoterapeuter gør!

Verbalt Flow & Power

Tro på sig selv, og selvsikkerhed i udførelse er vigtigt for enhver professionel terapeut. Vi tager den nogle skridt længere med nogle modeller og kommunikative strukturer der både hjælper dig, men samtids gør din indsats så meget mere effektiv for klienten.
Alt imens at det vil føles nemmere for dig.

Selvhypnose med ZenZero

Vi har nu fuldt udbygget selvhypnosedelen, så du kan bruge den til klienter enkeltvis eller til at guide hele hold på f.eks aftenskole eller andre gruppe events. En alsidig og stærk selvhypnose model, der vil være et ekstra værktøj til dig og dine klienter.

Kombination Af Værktøjer

Vi går længere end brugen af hypnoterapi. Udover hypnoterapi vil vi undervise dig i de bedste teknikker og viden inden for NLP, HNLP, Coaching, Kognitiv Terapi og Kropssprog. Alt i alt en perfekt paletten, der kan designes efter behov, for at give dig succes med enhver klient.

Test Resultatet

Mange terapeuter er nervøse for om nu deres indsats har båret frugt, hvilket kan arbejde imod klientens positive oplevelse. Derfor fokuserer vi på flere teknikker, for at du og klienten vil stole på den forandring der er sket, samt sikre at fremtidig adfærd og indstilling er justeret ind efter et positivt resultat.

Positiv Psykologi

Vi ved at næsten alle klienter tror at hypnose udelukkende bruges til problemer og negativ adfærd. Vi lærer dig at arbejde med de ressourcer klienterne allerede har, for at aktivere positive neurale netværk, og lade hjerne og krop forløse og forstærke processen på en naturlig måde på kort tid.


Giv Dine Klienter Det Bedste Og Mere Til...

ONLINE BONUS INDHOLD

Her er alt hvad du får adgang til som ekstra indhold.
Alt indhold er ONLINE og kan studeres 24/7.
Noget af indholdet skal gennemgås inden vi mødes på LIVE undervisningen.

Performance Enhancement Protocol

Performance og motivation er det samme uanset branche og kategori, ihverfald når det kommer til mennesker, sport og forretning.! Måden hjernen belønner succes på samt giver stimuli af tilfredshed, er den samme neurologiske proces uanset hvordan du når dit mål. Spørgsmålet er, hvad forhindrer DIN klient eller DIG i at nå de maksimale fordele af succes, når det kommer til kroppen, sindet og begge bevidstheder!

Denne protokol kan få dig og din klient tættere på målet, og servicerer en kategori af klienter som ikke nødvendigvis står overfor problemer, men derimod har definerede succesmål. En helt ny kategori af klienter og muligheder.

Værdi Kr.: 5497,-

Instant Emotional Relief Method

Hvad hvis nu der var en hurtig måde at forløse enhver følelsesmæssig stress eller tilstand på. En metode der både er effektiv og hurtig. Helt uden at gå ind i den negative følelse, eller at vide hvad der har skabt den.
Uden at skulle finde en vej udenom eller forsøge at skjule den.
En metode der vil give muligheden for at underbevidstheden kan overvælde følelsen med ægte positive ressourcer, og som sikrer at de neurologiske netværk automatisk vil tilpasse sig for øjeblikkelig forandring og vedvarende resultater.

Denne gennemprøvede metode har vi undervist i med stor succes i USA i det tidlige efterår, og det viser sig at være en sand revolution.

Et fantastisk værktøj til stress, depression eller lignende tilstande. Et metode hvor du får hele 2 måder at løse det på. Den grundige dybdegående, og en "Quick Fix" som er til opfølgning eller "On the Go" situationer.

Værdi Kr.: 5497,-

Ericsonian Hypnose

Milton Ericsson er en af vor tids største pionerer når det kommer til moderne hypnose. Hans direkte stil har inspireret mange af nutidens eksperter, og tilblivelsen af bl.a. NLP.

Værdi Kr.: 1497,-

Avanceret
Kropssprog

Kropsprog er meget brugt, men som oftest også meget misforstået. Der er mange såkaldte eksperter, der afholder kurser i simpelt kropssprog, men i forbindelse med terapi er der mange lag og mange andre ting at være opmærksom på. Det fokuserer vi på i dette kursus.

Værdi Kr.: 1497,-

Conversational
Hypnosis

Vi underviser i Igor Ledochowski's CHPH protokol, og er godkendt instruktør i dette.
Vi underviser i de modeller og teknikker, der passer ind i en mere moderne terapiform, med opdaterede twists på den gamle CHPH model. Et super ekstra værktøj til enhver terapeut.

Værdi Kr.: 9997,-

ZenZero
Selvhypnose

Lær et fantastisk værktøj der kan udføres som "Stand Alone" værktøj, eller som kan integreres i enhver session med endnu bedre resultater for klienten.
Kan udføres 1:1 eller i større grupper, evt. i forbindelse med hypnoseworkshop elle lignende.
Du bliver også uddannet instruktør, så du kan afholde kurser i ZenZero.

Værdi Kr.: 9997,-

Hvordan Forløber Uddannelsen ?

Hele Live Forløbet Starter d. 10. Januar 2021

Flere ONLINE moduler åbnes allerede i 2020, og dem får du adgang til efter din tilmelding, og der åbnes for alle på én gang.

På den måde vil du være godt klædt på til LIVE start d. 10. januar..

ONLINE UNDERVISNING


Vores online undervisning giver dig masser af muligheder for at komme i dybden med indholdet. Det hele er bygget op på en professionel platform, så du nemt kan følge med i undervisningen, have et godt overblik, og have adgang på alle tider af døgnet.TID & STED

LIVE "In Person"
UNDERVISNING


I dejlige lokaler i Odense, vil vi mødes ad 2 omgange for en dybdegående gennemgang, og masser af "hand on" oplevelser. Her er der fokus på både at følge op på online delen samt live events, men der vil primært blive undervist i nye indsigter, samt der vil være mere komplicerede og udviklende øvelser bede terapeutisk, men absolut også personligt.TID & STED

BOOK DIN PLADS NU

Grab your seat today.

Please take advantage of our Exclusive deal,
which is only available for a limited time.

Super Early Bird

Discount Deal

Alumni Students Special

Early Bird Special

KUN 10 PLADSER TIL DENNE PRIS


Hvis du har en basis uddannelse indenfor hypnose, og denne er certificeret, så er det adgangsgivende for at komme med på vores 6 måneders Master Hypnoterapeut uddannelse i 2021. Har du ikke en basis uddannelse, så kan du stadig være med, hvis du vælger pakke muligheden med MasterClass istedet.


Tilbuddet udløber om

Eller når der ikke er flere pladser!
Når tilbuddet udløber
hæves prisen til kr.: 21.497,-

Kr. 14.997,-

Normalpris kr.: 27.997,-

Bonus værdi kr.: 29.032,-

Spar kr.: 42.032

Du kan sikre din plads nu uden at skulle betale med det samme. Vi sender en faktura efterfølgende.
* Tilmelding er bindende.

MasterClass & Master Hypnoterapeut pakke


Starter du fra bunden af, så er du alligevel kommet til det rigtige sted.

Vi kan tilbyde dig en pakke, hvor du starter med vores ISAHt Certificerede MasterClass Hypnoterapeutuddannelse, som efterfølgende følges op as Master Hypnoterapeut.
Den hedder MasterClass da det er Martin Castor selv der underviser i det prisvindende indhold han har været med til at udvikle.

Kr. 24.997,-

MasterClass kr.: 24.997,-

Master Hypnoterapeut
kr.: 27.997,-

Bonus værdi kr.: 29.032,-

Spar kr.: 57.029

Du kan sikre din plads nu uden at skulle betale med det samme. Vi sender en faktura efterfølgende.
* Tilmelding er bindende.

Har du gennemført Master Hypnoterapeut før?


Hvis du er tidligere elev hos os og du har gennemført Master Hypnoterapeut på et tidligere tidspunkt. Så har du nu mulighed for at købe særlig tilgang til den nye opdaterede uddannelse med meget nyt indhold. Tidligere elever kalder vi Alumni Students, og det kan der være mange fordele i.

Prisen er fast uanset hvor lidt eller meget du evt. allerede har indsigt i af bonusindholdet. Der er stadig masser af nyt indhold til dig.

Alumni Student Pris:

Kr. 5997,-

Normalpris kr.: 27.997,-

Bonus værdi kr.: 29.032,-

Spar kr.:51.033,-

Du kan sikre din plads nu uden at skulle betale med det samme. Vi sender en faktura efterfølgende.
* Tilmelding er bindende.

© Copyright 2020 . Castor Events LLC & The Hypno Academy LLC