Jep den er god nok.
Vi lever i en moderne kultur hvor den ene ekspert efter den anden påråber sig “jeg ved bedst” rollen, og udtaler sig i fag de måske ikke er uddannet godt nok i.
Både folk med en enkelt hypnose minikursus der kalder sig eksperter i hypnose, og bakker det op med andre titler fra andre uddannelser som ekstra ballast. Det er forkert og misvisende.
Kropssprogseksperter der mener de er endnu bedre hvis de har en baggrund som massør eller fysioterapeut! Det giver ikke nødvendigvis den viden der skal til.

Kommunikation er baseret på både hjerne og krop, den synergi der er, hvordan nervebane systemet fungerer, miljø, indlæring, viden og meget mere…

Så det er for nemt at bruge hvad jeg kalder 1970’er psykologi for validerende konklusioner i analysering af andres kropssprog.

Er folk lukkede bare fordi armene er over kors? NEJ!
Lyver de fordi de kigger op til højre? NEJ!

Det er i virkeligheden både meget mere komplekst, og samtidigt meget mere enkelt – da det handler om at finde det enkelte menneskes fysiske sprog, og det gængse kropssprog, microexpressions m.m. er bare hints og små detaljer i en større sammenhæng.

Se hvordan jeg udfordrer en hels sal af professionelle i netop dette emne.