ISAHt HYPNOTERAPEUT INSTRUKTØR

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Næste hold:

Der er ikke planlagt live hold pt.

2022 Hold: 9-12 + 14-17 juni 2022

Adgangskrav:

Du skal være uddannet og certificeret hypnoterapeut.
Fordel hvis du er ISAHt certificeret.
Gerne mere end 1 års erfaring som fuldtids hypnoterapeut.
Krav om online video interview inden fuld optagelse. Da uddannelsen er 100% baseret på fremtidigt samarbejde, er det vigtigt at afstemme forventninger, og om der kan gås på kompromis med erfaring og certificering.

Elev Testimonials:

Sted:

Sonesta Suites Scottsdale
Gainey Ranch, Phoenix, AZ - USA

Denne uddannelse afholdes ALTID som retreat / Internatuddannelse i Scottsdale i USA.

Det er for at man kan fordybe sig, og sikre sig fuld indlæring, samtidig med at man får en rejse for livet.

Uddannelsen tilbydes til nedsat pris, som nemt dækker flybillet og en god det af prisen for hotel m.m.
Har du yderligere spørgsmål så skal du bare KLIKKE HER

Hotellet:

Vi tilbydes "low-season" priser, som varierer mellem $109-$159 pr nat. Hvilket er billigt.
Inklusive morgenmad
Inklusive "Evening snack buffet"
Gratis shuttle inden for 4 miles
Gratis adgang til pool og Gym
Gratis WiFi
Gratis Parkering
Afternoon cookies
Placeret midt i område med masser af butikker, restauranter og supermarkeder.
Kun 2 timers kørsel fra Sedona

Certificering:

Certificering via ISAHt inkluderet

Varighed:

9 dage samlet, med 1 fridag i midten.

1: PRECOURSE - Alt uddannelsesindhold er tilgængeligt inden første undervisningsdag.
2: MODUL 1 - 4 dage - "Power Trainer & Presenter" undervisning.
3: FRIDAG - 1 dags fri imellem de 2 moduler til sightseeing eller lignende.
4: MODUL 24 dage - "indhold, udførelse og eksamen".

Øvrigt:

Har du spørgsmål eller lignende kan du skrive til os ved at KLIKKE HER

SUPPORT - Vi leverer manualer, certifikater, online precourse og det hele som dine fremtidige elever skal bruge. Du skal blot fokusere på tid og sted, samt selve undervisningen. På den måde gør vi det endnu nemmere for dig, og giver dig adgang til gennembearbejdet online materiale m.m.
PRECOURSE - Svarer til ca. 5 dages videoindhold, svarende til indholdet på en komplet hypnoterapeutuddannelse. Skal ses igennem inden 1. dag på undervisningen i scottsdale.
SPROG - Der undervises på engelsk, da det er et internationalt hold. Der kan være andre danskere hvis du har brug for support, men al undervisning er let tilgængelig, og du vil modtage dansk manual m.m. til dine elever.
EKSAMEN forgår løbende og afsluttes med en praktisk og skriftlig øvelse. Vi lægger vægt på at lave løbende eksaminering, for ikke at skabe et afsluttende pres for vores elever.
Der er vores ansvar at alle kan bestå, såfremt de deltager aktivt i undervisningen.
TRAINER FORUM Der vil gives adgang til vores trainer forum og supervisionsgruppe både under og efter uddannelsen. Så du kan få løbende opfølgning, netværke med de andre, samt lade dig inspirere.
PLADSER Vi har et maks. og min. antal pladser på alle uddannelser for at sikre os at alle kan få fuldt udbytte af undervisningen, derudover en begrænsning af "trainers" i individuelle lande, for at give plads og rum til alle.

Instruktør:

Martin Castor

Master Teacher & Developer
The Hypno Academy

Se mere HER

Video introduktion

Se vores korte videointroduktion, for at få en god ide om hvad du kan når du er certificeret instruktør.

FÅ FINGRENE I NOGLE AF DE BEDSTE VÆRKTØJER DER ER TILGÆNGELIGE PÅ MARKEDET I ØJEBLIKKET.

Modul 1:
"Power Presenting"

Dette er vores ITPT modul, hvor du vil finde din indre "power presenter", med moderne og eksklusive undervisnings & præsentations teknikker der vil fascinere dit publikum.

Incredible Teaching & Presenting Techniques

I årevis har vi undervist nogle af de bedste undervisere, foredragsholdere og hypnoseinstruktører internationalt. Baseret på innovative ideer og videnskab om, hvordan man fascinerer og gemmer information mest effektivt i hjernen. Hvordan du viser effektive og fantastiske demonstrationer af dit håndværk foran dit publikum. Mange af vores unikke teknikker har været med til at forme den moderne og internationale undervisningsbranche indenfor hypnose, NLP og kommunikation.

Vi har for nylig komprimeret og opdateret nogle af de mest vigtige teknikker. Med en vis lidenskab og metodik har vi struktureret og konstrueret et sikkert og forstærkende undervisningssystem til at sikre, at dine elever lærer på den mest optimale måde.

Forestil dig, hvordan det vil være at føle sig helt fri og i dyb kontakt og forståelse med hele indholdet du skal undervise i.

Hvordan di i naturligt flow kan demonstrere rene teknikker "on the go".

Samt hvordan man håndterer og inspirerer ethvert publikum gennem professionalisme og passion. At stråle som lunderviser, speaker og professionel formidler.

Du kan benytte teknikkerne i ethvert undervisningsmiljø, foredrag, præsentationer eller andre former for kommunikation formidling. Det er essentielt for dig at dit publikum bliver inspireret af dig.

Et nødvendigt sæt af ultimative færdigheder, som der indtil nu kun er få fagfolk der har brugt bevidst.

UNDERVIS OG CERTIFICER I Grundlæggende HypnoterapI UDDANNELSE

Modul 2: Certificeret Hypnoterapeut.

Det er alt der skal til for at starte som en moderne undervist hypnoterapeut, der vil starte professionelt op, eller opgradere sin nuværende hypnoseuddannelse.

Garanti for unikke, prisvindende og avancerede teknikker, som kun tilbydes gennem os og vores instruktører.!

Hvis du gerne vil være instruktør, med certificering fra ISAHt, så skal du først til en samtale, hvor vi gennemgår din baggrund og ønsker som instruktør. Vi vil gerne have de bedste undervisere, som de bedste repræsentanter for vores teknikker, derfor denne indledning.

Har du ikke baggrund, erfaring eller godkendt uddannelse bag dig, så kan kravet være at du tager vores hypnoseuddannelser, med Master Hypnoterapeut som minimum.

Der vil være en del mentoring, samt du skal forvente at deltage på minimum 1 masterclass forløb som assistent, samt 1 forløb mere som assistentunderviser.

Når uddannelsen er fuldført, skal du oprette dit første hold med minimum 6 personer, og vi vil være til stede som eksaminør de sidste 2 dage.

Instruktøruddannelserne starter individuelt og løbende op, da der er tale om mesterlære. Kontakt os for nærmere info.
For at komme i betragtning skal du have vores Master Hypnoterapeutuddannelse, samt have hypnoseerfaring.
Du kan evt bestille en samlet pakke, så du får det hele med, plus instruktørdelen selvfølgelig.

Lær Moderne Hypnose der gør en forskel!

Der er mange måder at undervise på når det kommer til hypnose. Der er endda endnu flere måder at arbejde med hypnose på.
Som grunduddannelse er det vigtigt at du får den vigtige grundviden, samt en masse “hands on” når det kommer til træning.
Hypnose kan i virkeligheden læres på få dage, det der tager tid er skabelse af tillid, læring af teknikker, psykologien i arbejdet samt hvad man kan/skal rent etisk.

Vi er et af de få akademier der rent faktisk lærer vores elever rigtig hypnoterapi. Så studser du nok over om det ikke bare er det samme som de andre? Men det er det langt fra.

Vi analyserer ikke vores klienter, og bruger til på at finde en løsning til dem. Den har de allerede selv, vi finder vejen derind, og skaber kommunikation mellem bevidsthed, underbevidsthed og adfærd på en naturlig måde. På den måde kan klienten benytte sine naturlige ressourcer mest effektivt, og komme endnu længere end de selv forventede.

Hypnose & Hypnoterapi

Der er meget forskel på hypnotisør og hypnoterapeutarbejde. Hypnotisørarbejde er envejs kommunikation, hvor hypnotisøren blot giver suggestioner (forslag), og oftest læser op fra et manuskript  der dækker klientens behov. Problemet er bare at nerven og sjælen i forandringen hos den enkelte, det ligger ikke som ord på et papir, det kan kun skabes via dialog. Hypnoterapeutarbejde er en løbende dialog terapeut og klient imellem, som virker trance-inducerende, og som skaber øjeblikkelige indsigter og resultater.

Hjernen har brug for nye ressourcer, ny energi til de punkter i neuronerne der kan skabe forandringen, samt det skal være med de personlige ting der betyder noget for klienten. Det står der intet om i et manuskript.

Vores elever kan efter endt uddannelse arbejde med 98% af de klienter de får, på alle niveauer, og uden at skulle læse op fra noget. Arbejde udelukkende via flow og dialog, som endda er nemmere og mange gange mere effektivt end oplæsning.

Her får du moderne og nyudviklede, afprøvede værktøjer med, så du kan stå stærkt selv ved store udfordringer.

Flere Grunde Til At Vælge Instruktøruddannelse Hos Os.

Kontinuerlig Uddannelse

Vi vil gerne sikre vores instruktører at de løbende får opdateringer  på indhold, undervisningsteknikker og strategier. Derfor er vi I løbende kontakt for at sikre udvikling, samt vi er til rådighed hvis det er nødvendigt. Din succes er vores succes.

Komplet Pakke

Når du er certificeret, så er det eneste du skal gøre, at finde lokaler, elever samt at undervise. Vi leverer alt det andet til dig i dit navn. 
Vi giver dine elever adgang til professionelt online pre-course, samt elev forum. Certifikater og manualer gør vi tilgængelige, så dine elever kan få dem via dig. På den måde skal du ikke ud og skabe en masse der allerede er, blot fokusere på god undervisning.

Certificering

Den komplette pakke er en del af det certificerings fee du betaler. Udover at få et livslagt certifikat fra ISAHt, som ikke skal betales hvert år. Så betaler du et engangsbeløb på $165 der dækker hele den komplette pakke, samt certificering og fremsendelse af certifikater. De fleste fagorganisationer tager samme beløb årligt, og kun for certifikatet. Hos os, dækker det det hele, og for altid. En bedre løsning kan ikke findes andre steder.

Live Elev Peptalks Med Vores Master Trainer

I slutningen af dit kursus når du underviser, så tilbyder vi dig og dine elever en særlig ting. Vi vil tilbyde en live online session, som en peptalk og Q & A med dine elever, for at give dem en ekstra oplevelse. Martin Castor vil være live og autentisk med dine elever, både for at give værdifulde inputs, men også for at bakke dig op som underviser smat at svare på spørgsmål. En unik mulighed for en ekstra oplevelse.

Bonus Indtjening

Som værende en af vores instruktører, vil vi også give dig muligheden for at få flere økonomiske muligheder.
Som en af vores affiliates, kan du få et procentdel af de produkter og kurser dine elever eller følgere køber hos os via dig, din hjemmeside og sociale medier. Vi tilbyder mellem 10 & 20 % på kurser og produkter.
En mulighed der for dig vil være nem at integrere, og som kun kræver meget lidt arbejde.

Networking

Vi tilbyder dig også et større robust netværk af internationale instruktører spredt udover hele verden, samarbejde med os, vores navn og vores brand og kvalitet.

Sammen er vi stærke, og sammen kan vi løfte loftet for kvalitet og professionalisme.

Derudover vil du være en del af vores ekspert team, og vil altid stå forrest I køen på nye produkter, kurser og andre tilbud.

Teknikker & Indhold

Her er et overblik over de primære teknikker du vil lære på uddannelsen.

Induktionsteknik
Værktøjer til at få din klient i en perfekt trance, så de kan få det optimale ud af sessionen.
Rapport
Skal tillid, autoritet og forståelse, og brug alle signaler fra klienterne.
Fordybningsteknikker
For fastholdelse og arbejde med trancevedligeholdelse igennem sessionen.
Ankre & triggers
Skab kinestetiske ankre og triggers for større effekt af udfaldet i sessionen.
Castorian Kollaps
Frigør ethvert traume inklusive PTSD og svære minder – konverter dem til ressourcer uden at gå ind i følelsen og traumet.
Teknikker
Lær terapeutiske teknikker der gør at du kan håndtere 99% af alle klienter der kommer ind ad døren.
Trance
Forsåelse, genkendelse, oprettelse og ophævelse er vigtige elementer i uddannelsen.
Reframing
Skab ressourcer ud fra alle begrænsninger og eventuelle negative ting/oplevelser.
Hypnotisk Flow
Skab dit eget flow, så du kan gennemføre sessioner uden brug af scripts, men med større succes og effekt gennem den flydende dialog.
The Hypnotic Bridge
Værktøj der sikrer at du hele tiden ved hvor du er, samt sikrer succes med din klient.
Drømmejeg-teknik
Den ultimative “Få succes” finale i enhver session, der integrerer fremtid, indre barn og drømmerealisering.
Tranceniveauer
Forståelse af hjernebølger, niveauer og funktioner i disse.
Forløsningsteknikker
Til fysisk og psykologiske forløsninger, med øjeblikkelig virkning, samt få at forbedre klientens muligheder for forandring.
Powerord
Emotionelle lagrede ord der kan bruges med og imod klienten, fra klienten.
Pretalk & samtaleteknik
Før dine klienter direkte til årsag og ressource, uden ligegyldig eller langvarig tale der kan hindre resultater.
Kropssprog
Aflæs og influere på et ikke verbalt sprog som går udover hvad de fleste underviser i. Lær hvordan du kan skabe forandring og etablere autoritet i enhver kontekst.
Parts Terapi
Fantastisk adfærdsværktøj.

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

NORMAL PRIS

Pris for selve uddannelsen & certificering.
Transport og ophold er ikke med i prisen.

Du kan tilmelde dig nu, men vil først blive opkrævet betaling på et senere tidspunkt.

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
24/7 adgang til alt undervisningsindhold på video.
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

EARLY BIRD TILBUD

Pris for selve uddannelsen & certificering.
Transport og ophold er ikke med i prisen.

Du kan tilmelde dig nu, men vil først blive opkrævet betaling på et senere tidspunkt.

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
24/7 adgang til alt undervisningsindhold på video.
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
TILMELD DIG HER

Venlig udfyld alle felter nedenunder for at vi modtager dig registrering. Når den er afsendt vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du skal ikke betale noget nu, først senere når vi bekræfter din tilmelding. Vi inviterer dig til et kort online interview efter din tilmelding for både at sige hej, samt at afstemme forventninger.

Close