Vi har travlt i udlandet.

Så vi har tidligere åbnet for muligheden at blive certificeret instruktør i Hypnoterapi, SoulKey Terapi samt det nye TCT.

Efter sommer starter vi op, og blever eneste forløb i længere tid,
med absolut begrænsede pladser.

Vores instruktørkurser adskiller sig fra de fleste andres. Her handler det ikke kun om at kunne ting udenad, og kunne manualen uden ad. Den største den er at udvikle dig som formidler, finde dine egne historier og styrker, og at vi vil sikre os at indholdet vil være lige til, og at du kan tilpasse dig ethvert hold og situation som en stærk underviser.

Derfor stiller vi lidt krav til den uddannelse du har i forvejen, samt vi uddanner ikke bare nye instruktører fordi vi kan. Kun det antal vi ved der kan få succes, og som VIL det her.

Vi har meget travlt i USA, og de næste 2 år bliver endnu vildere, så derfor vil Martin skære ned på undervisningen af basisuddannelser, og kun fokusere på masteruddannelser.

Det betyder at du både kan sætte egne hold op, med mulighed for certificering, eller tilbyder mere certificering ved at undervise via The Hypno Academy. Uanset vil vi både promovere og bakke dig 100% op.

Vi hjælper med alt det praktiske, så du bare skal undervise og inspirere nye folk til denne verden af muligheder.

Er du interesseret, så er det NU du skal give lyd. Skriv personligt til Martin på mp@thehypnoacademy.dk

ISAHt Certificeret Hypnose Instruktør

Vi tilbyder som de eneste i Danmark, en helt unik instruktøruddannelse bygget op over mesterlære princippet.
Det betyder at vi ikke afholder hold hvor alle og enhver kan tilmelde sig.

https://thehypnoacademy.dk/hypnoseinstruktoer/

SoulKey Basis Instruktør

Dette er en speciel uddannelse som kun få får muligheden for at gennemføre. Både så der ikke er for mange instruktører, men også for at sikre at vi får de mest engagerede instruktører der VIL SoulKey.

https://thehypnoacademy.dk/soulkeyinstruktoer/

Trauma Calibration Technique Instructor (TCTi)

Selve instruktørkurset varer 1 dag, og TCTp kurserne 2 dage. Hele dagen er en eksamensdag, og hvor der skal undervises i enkelte udvalgte moduler.

Så det er mindre end 2 fremtidige kursister, så er kurset betalt.

https://thehypnoacademy.dk/tcti/