Induction Mastery

INDUCTION MASTERY

DET HER ER I VIRKELIGHEDEN ALT DET DE IKKE LÆRER DIG PÅ ANDRE KURSER
Martin Castor Peterson en prisvindende og international anerkendt hypnoseinstruktør, som har hypnotiseret mere end 150.000 personer over hele verden til shows m.m.

Undervisning

Undervisningen er optaget over 2 dage og er både i en dansk og en engelsk version.

Post-course

Gratis og fuld adgang til elevforum med ekstra undervisning og videoer.

Eksamen

Ingen da vi ikke tilbyder certificering på ONLINE uddannelser.

ONLINE KURSUS

Kan bruges 24/7 når du har tid.

Pris

Prisen er kr. 2.997

TILBUD

PT INGEN tilbud

Certificering

Vi tilbyder ingen certificeringer på ONLINE uddannelser, kun diplom for gennemført uddannelse, som kan tilkøbet via online eksaminering.

Adgangskrav

Kurset egner sig til folk med kendskab til hypnose.

FÅ ADGANG TIL KURSET

HVAD GIVER KURSET MIG

Martin er manden bag flere innovative teknikker og effektive protokoller inden for induktionsteknik, i sådan en grad at kun få kan matche ham. Det er Martin der underviser på dette kursus.

HVAD VIL JEG LÆRE?

SÅ HVAD ER DER PÅ MENUEN?

Vi dækker en masse ting på denne workshop, og går det igennem igen og igen for der er mange lag og viden bag hver øvelse.

UNIKT INDHOLD
Vi vil undervise dig så du forstår hvorfor det virker, ikke bare en skridt for skridt øvelse, men hvorfor. Når det er på plads kan du nemlig improvisere i enhver situation med flow og overbevisning.

VERBAL & NONVERBAL
Induktioner er ikke kun historier og progressiv afslapning. Det er kommunikation, verbalt og især nonverbalt. Du vil lære begge dele.

FIND DIN STIL
Du vil lære strukturen og teknikkerne, og vi vil hjælpe dig med at blive endnu bedre ved at være endnu mere DIG når du udøver hypnose. Det vil gøre dig endnu mere autoritær og tillidsfuld.

INGEN SCRIPTNOSIS
Vi bruger ikke scripts LIVE, fordi de begrænser alt som du gør. Lær at gøre det hele med flow, et du kan ændre fra det ene øjeblik til det andet. Det vil vi også lære dig.

BRYD IGENNEM UANSET
De fleste frygter at fejle! Vi vil lære dig at fejle med succes, og få det bedste ud af de fejl du laver. Din klient ved ikke du laver fejl, så det kan altid vendes til noget positivt.

SIKKERHED
Lær alt omkring sikkerhed ved hurtige induktioner, uanset om det er på scenen, gaden eller på klinikken. Sikkerhed er vigtigt, og får folk til at slappe endnu mere af.

FACTS

Q: Er ONLINE kurserne det samme som “live” træning/uddannelse?
A:
Overhovedet ikke, men det giver stadigt et godt indblik. Der er tale om den “rå” undervisning. Selve øvelserne og supervision af den enkelte kan man ikke opnå, og af samme årsag er der kune tale om et diplom kursus til inspiration.

Q: Kan jeg tilbyde sessioner efter uddannelsen?
A: Hvis du i forvejen er certificeret til det ja, ellers ikke.

Q: Kan jeg undervise andre i det jeg har lært?
A: Desværre nej, det kan kun certificerede instruktører. Du må heller ikke dele videoer og materialet med andre grundet copyright.

Q: Kan jeg evt få hjælp efter uddannelsen?
A: Vores elevforum indeholder masser af hjælp og vejledning, så der er masser af hjælp at hente i form af videoer m.m. Du kan stadig få hjælp fra os, eller kontakte en af de andre elever på forummet.

 

FÅ ADGANG TIL KURSET