IER - PEP - DNA - TRE I ÉN INSTRUKTØR PAKKE

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Næste hold:

Der er ikke planlagt live hold pt.

Adgangskrav:

Du skal være certificeret hypnoterapeut, og vi ser gerne du har kendskab til IER - PEP & DNA inden du starter.
Alle ansøgere vurderes individuelt.

Sted:

Hybriduddannelse som foregår primært online, med afsluttende modul hos:
The Hypno Academy Danmark
5000 Odense C

Certificering:

Varighed:

Kombination af online undervisning, online øvelser og samarbejde samt live in person modul i Odense.
Endelige datoer fastsættes i samarbejde med tilmeldte kursister.

1: PRECOURSE - Alt uddannelsesindhold fra IER - PEP & DNA Recovery 2.0.
Åbnes d. 3 november 2021.
Online intro modul 8. November 2021 kl 09:00
2: MODUL 1 - 2 Online liveevents af 2 timers varighed hvor alle teknikker fra IER gennemgåes udover de øvelser der skal forberedes. Samt Q & A session.
1: 15. November kl. 09-10:30
2: 1. December kl. 09-10:30
3: MODUL 2 - 2 Online liveevents af 2 timers varighed hvor alle teknikker fra PEP gennemgåes udover de øvelser der skal forberedes. Samt Q & A session.
3: 13. December kl. 09-10:30
4: 3. Januar kl. 09-10:30
4: MODUL 3 - 2 Online liveevents af 2 timers varighed hvor alle teknikker fra DNA gennemgåes udover de øvelser der skal forberedes. Samt Q & A session.
5: 17. Januar kl. 09-10:30
6: 31. Januar kl. 09-10:30
5: MODUL 4 - 2 Undervisningsmoduler live online af 2 timer plus forberedelse og lektier, hvor du lærer det grundlæggende indenfor vores undervisningsmetoder.
7: 14. Februar kl. 09-10:30
8: 28. Februar kl. 09-10:30
6: MODUL 5 - 2 LIVE undervisnings og eksamensdage i Odense.
6: 7 & 8 Marts 

Øvrigt:

Har du spørgsmål eller lignende kan du skrive til os ved at KLIKKE HER

SUPPORT - Vi leverer manualer, certifikater, online precourse og det hele som dine fremtidige elever skal bruge. Du skal blot fokusere på tid og sted, samt selve undervisningen. På den måde gør vi det endnu nemmere for dig, og giver dig adgang til gennembearbejdet online materiale m.m.
PRECOURSE - Svarer til ca. 3 dages videoindhold, svarende til indholdet på en komplet Traume Collapse Technique Practitioner uddannelse. Er optaget fra undervisning af et live hold, så det er rigtig undervisning.
SPROG - Der undervises på engelsk, dog er der dansk manual og enkelte videoer tilgængelige, og du vil modtage dansk manual m.m. til dine elever.
EKSAMEN forgår løbende og afsluttes med en praktisk og skriftlig øvelse. Vi lægger vægt på at lave løbende eksaminering, for ikke at skabe et afsluttende pres for vores elever.
Der er vores ansvar at alle kan bestå, såfremt de deltager aktivt i undervisningen.
TRAINER FORUM Der vil gives adgang til vores trainer forum og supervisionsgruppe både under og efter uddannelsen. Så du kan få løbende opfølgning, netværke med de andre, samt lade dig inspirere.
PLADSER Der vil være et begrænset antal pladser.

Instruktør:

Martin Castor

Master Teacher & Developer
The Hypno Academy

Se mere HER

Video introduktion

VIDEO ER PÅ VEJ!

FÅ FINGRENE I NOGLE AF DE BEDSTE VÆRKTØJER DER ER TILGÆNGELIGE PÅ MARKEDET I ØJEBLIKKET.

Unikke undervisningsmetoder:
"Power Presenting"

Dette er vores komprimerede online ITPT modul, hvor du vil finde din indre "power presenter", med moderne og eksklusive undervisnings & præsentations teknikker der vil fascinere dit publikum.

Incredible Teaching & Presenting Techniques

I årevis har vi undervist nogle af de bedste undervisere, foredragsholdere og hypnoseinstruktører internationalt. Baseret på innovative ideer og videnskab om, hvordan man fascinerer og gemmer information mest effektivt i hjernen. Hvordan du viser effektive og fantastiske demonstrationer af dit håndværk foran dit publikum. Mange af vores unikke teknikker har været med til at forme den moderne og internationale undervisningsbranche indenfor hypnose, NLP og kommunikation.

Vi har for nylig komprimeret og opdateret nogle af de mest vigtige teknikker. Med en vis lidenskab og metodik har vi struktureret og konstrueret et sikkert og forstærkende undervisningssystem til at sikre, at dine elever lærer på den mest optimale måde.

Forestil dig, hvordan det vil være at føle sig helt fri og i dyb kontakt og forståelse med hele indholdet du skal undervise i.

Hvordan di i naturligt flow kan demonstrere rene teknikker "on the go".

Samt hvordan man håndterer og inspirerer ethvert publikum gennem professionalisme og passion. At stråle som lunderviser, speaker og professionel formidler.

Du kan benytte teknikkerne i ethvert undervisningsmiljø, foredrag, præsentationer eller andre former for kommunikation formidling. Det er essentielt for dig at dit publikum bliver inspireret af dig.

Et nødvendigt sæt af ultimative færdigheder, som der indtil nu kun er få fagfolk der har brugt bevidst.

Indholdet på onlineuddannelserne er i komprimeret form, med de mest nødvendige indsigter. Så ikke omfattende på samme måde som vores liveundervisning af dette indhold som afholdes i bl.a. Scottsdale, USA.
Vi fokuserer på indsigt og struktur frem for hands-on og learning by doing som vi kan ved live undervisning.

Få et komplet dybdegående kik ind i kernen af indholdet og teknikkerne for at forstå det på alle planer.

Unikt "patent pending"
Uddannelses indhold

Flere af vores specielt udviklede teknikker er netop nu i en process om oprettelsen af patent grundets dets unikke indhold og struktur.

Du får hele 3 stærke uddannelser du kan undervise i, i denne samlede pakke.

2 af uddannelserne fortrinsvis rettet mod uddannede hypnotisører og hypnoterapeuter, og Instant Emotional Relief kan benyttes af alle der arbejder med coaching og terapi.

Det giver dig uanede mængder af muligheder for at videreudvikle din forretning, virksomhed og muligheder som underviser. Baseret på noget af det bedste på markedet lige nu.

INSTANT EMOTIONAL RELIEF

En effektiv metode der kan udføres uden at gå ind i den negative følelse, gemme den eller arbejde udenom den.
Men en metode hvor underbevidstheden kan overvælde den negative følelse med bagved-liggende ressourcer, ægte positive ressourcer der vil sikre at de neurologiske netværk foretager den forandring der skal til for at komme videre.

En meget simpelt værktøj bestående af flere elementer, men ligeså simpelt det er, ligeså effektivt er det.

PERFORMANCE ENHANCEMENT PROTOCOL

Performance og motivation er det samme I enhver branche og kategori når det har med mennesker, sport og business at gøre.  Måden hvorpå hjernen honorerer succes og giver stimuli af nydelse, er den samme neurologiske process uanset hvordan den opnås.
Spørgsmålet er hvad det er der forhindrer en person I at opnå fuldt udbytte af deres succes når det kommer til krop, sind og begge bevidstheder.

Denne protokol vil fokusere på de værktøjer der er nødvendige for at ændre og skabe de neurale netværk der skal til, samt på hvad det er der begrænser en I at opleve en komplet følelse af succes og at det er ok at føle succes.

DNA RECOVERY 2.0

Alt der har været muligt for dig tidligere, er stadig I din krops hukommelse, og kan muligvis blive aktiveret igen.

Det er essence af DNA Recovery 2.0 - Og den nye udgave er bygget på samme grundsten og filosofi som da vi først udgav den I 2015. Dog er der mange ændringer, baseret på moderne videnskab og viden, samt masse af feedback og justeringer fra hundredevis af klienter verden over. En helt ny dimension der gør det oprindelige stærke værktøj ti gange bedre.
Det har været en fantastisk rejse at opgradere og optimere den nye version. Det vil med sikkerhed kunne ændre en del for mange mennesker I mange positive retninger fremover.

Flere Grunde Til At Vælge Instruktøruddannelse Hos Os.

Kontinuerlig Uddannelse

Vi vil gerne sikre vores instruktører at de løbende får opdateringer  på indhold, undervisningsteknikker og strategier. Derfor er vi I løbende kontakt for at sikre udvikling, samt vi er til rådighed hvis det er nødvendigt. Din succes er vores succes.

Komplet Pakke

Når du er certificeret, så er det eneste du skal gøre, at finde lokaler, elever samt at undervise. Vi leverer alt det andet til dig i dit navn. 
Vi giver dine elever adgang til professionelt online pre-course, samt elev forum. Certifikater og manualer gør vi tilgængelige, så dine elever kan få dem via dig. På den måde skal du ikke ud og skabe en masse der allerede er, blot fokusere på god undervisning.

Certificering

Den komplette pakke er en del af det certificerings fee du betaler. Udover at få et livslagt certifikat fra ISAHt, som ikke skal betales hvert år. Så betaler du et engangsbeløb på $165 der dækker hele den komplette pakke, samt certificering og fremsendelse af certifikater. De fleste fagorganisationer tager samme beløb årligt, og kun for certifikatet. Hos os, dækker det det hele, og for altid. En bedre løsning kan ikke findes andre steder.

Live Elev Peptalks Med Vores Master Trainer

I slutningen af dit kursus når du underviser, så tilbyder vi dig og dine elever en særlig ting. Vi vil tilbyde en live online session, som en peptalk og Q & A med dine elever, for at give dem en ekstra oplevelse. Martin Castor vil være live og autentisk med dine elever, både for at give værdifulde inputs, men også for at bakke dig op som underviser smat at svare på spørgsmål. En unik mulighed for en ekstra oplevelse.

Bonus Indtjening

Som værende en af vores instruktører, vil vi også give dig muligheden for at få flere økonomiske muligheder.
Som en af vores affiliates, kan du få et procentdel af de produkter og kurser dine elever eller følgere køber hos os via dig, din hjemmeside og sociale medier. Vi tilbyder mellem 10 & 20 % på kurser og produkter.
En mulighed der for dig vil være nem at integrere, og som kun kræver meget lidt arbejde.

Networking

Vi tilbyder dig også et større robust netværk af internationale instruktører spredt udover hele verden, samarbejde med os, vores navn og vores brand og kvalitet.

Sammen er vi stærke, og sammen kan vi løfte loftet for kvalitet og professionalisme.

Derudover vil du være en del af vores ekspert team, og vil altid stå forrest I køen på nye produkter, kurser og andre tilbud.

Teknikker & Indhold

Her er et overblik over de primære teknikker du vil kunne undervise i.

Pretalk Psykologi
Vidste du at nøglen til succesfuld session er gemt i pretalken, og at pretalken har alt at gøre med udfaldet af stationen, og ikk e"problemet".
Du vil få indsigt i en unik struktur som vi benytter i alle vores sessioner.
DNAR Induktion
Denne induktion er udviklet til at passe til enhver DNA Recovery klient, for at maksimere udfaldet af deres session.
Den vil aktivere en tilstand af ressourcer, samt en tilstand af forandring og klarhed til at underbygge hele sessionen.
Authentic Focused Attention
Før vi overlader vores klienter til dem selv, så skylder vi dem at sikre fremtidig succes. Dette er en unik måde hvor de selv oplever egen manifestation og resultatet af deres hårde arbejde igennem sessionen. For at overkomme mulige fremtidige udfordringer, manglende tillid og erstatte det med tro og vilje.
Etik
Vi må kende til de naturlige begrænsninger I sådan en teknik som denne. Samt at forblive indenfor hvad vi må og kan I vores branche. Vi er ikke læger, og kan ikke give garantier. Etikken under kurset er din vej til at beskytte dig selv og dine klienter.
Accelerated Castorian Collapse Technique
Der er rigtigt mange menneskerverden over der benytter Castorian Collapse Teknikken. Vi er dykket ned I kernen af strukturen, og har fundet en komprimeret og accelereret version som kan bruges specifikt med DNA Recovery sessioner.
DNA Recovery Vault
I et specialiseret koncept som dette, har klienten brug for en eller flere fysiske triggers og oplevelser af overbevisning for at sikre sig at der er sket forandring. DNA Vault er en sikker måde at skabe disse resultater og oplevelser.
DNA Optimeret Values Hierachy
En ny opdateret udgave af den klassiske NLP Values Hierarchy teknik, med geniale twists og muligheder. Indhold der vil gøre en kæmpe forskel for enhver klient og deres resultater med DNA Recovery. Endelig en teknik der kan arbejde med kernen af overbevisning og værdier, og skabe den forandring der skal til nu og her.
Parts Samarbejde Teknik
En spændende adfærdsteknik der er bygget på partsterapi. En måde at løse konflikter og skabe samarbejde. Intention vil altid vinde over negativ adfærd. Så en interessant måde at løse indre konflikter, misforståelser og nederlag på.
Fuldt Sessions Overblik
Så hvad skal der til og hvordan udføres det bedst? Vi vil give dig et komplet perspektiv og overblik, for at gøre dine fremtidige sessioner  nemme at håndtere. Med den simpleste stutter der er mulig, så du kan være fuldt tilstede og være der 100% for din klient og deres forandringsprocess.
Induktion
Du vil modtage en specielt designet induktion, der vil optimere enhver klients tilstand og ønskede udfald fra starten af sessionen.
Verbal Styrke
Du vil lære unikke værktøjer til at "reframe" og udvide ideer og det ønskede udfald som klienten har. Endda komme længere og udover den succes klienten forventer i starten af sessionen.
Frigør Negative Følelser
Negative følelser kan fastholde din klient, samt manifestere uønskede fysiske tilstande. Du vil modtage et værktøj der kan give øjeblikkeligt slip på dette.
Styrken til Folket
Lær en fantastisk protokol der vil forstærke enhver performance for enhver speaker, foredragsholder, underviser, atlet, sportsudøver, kreativ person, formidler - Nævn noget, og PEP vil gøre arbejdet.
Test Resultatet
Du vil også lære en speciel teknik der både tester og beviser effekten af resultatet for klienten inden sessionen er færdig. For at sikre os imod tvivl, og for at sikre at de neurologiske forandringer er fuldt integreret. Både bevidst og ubevidst.
The Power Switch
Performance optimering, altid I al tid.
Giv din klient et lille værktøj I form af en trigger de selv kan udløse og benytte efter behov I enhver situation.
Eliciter problemet / følelsen
SUDA skalaen
Konversationelle teknikker
Videnskabelige facts om hjernen og følelser
Hvordan man identificerer en følelses fysiske lokation
Hvordan man identificerer alternative positive følelser
At arbejde med perceptuelle positioner
Øjeblikkelig frigørelse
Hvordan man identificerer et øjeblikkeligt fysiologisk skifte
Hvordan man tester og bekræfter solid forandring
EEL - Earliest Exciting Learning
Hvordan man etablerer momentet
Hvordan man aktiverer "learning state"
Hvordan man forankrer en ressourcefyldt indlæringstilstand
Hvordan man skaber positiv emotionel, mental og fysisk bevidsthed
Lær en effektiv afslutningsteknik
Lær at forstærke klientens positive selvbillede
Hvordan man re-identificerer klientens positive selv
Hvordan man får klientens fulde  bevidste og ubevidste accept for integration af langtidvarende resultater

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

NORMAL PRIS

IER Instruktør pris Kr.: 15.000,-
PEP Instruktør pris Kr.: 15.000,-
DNA 2.0 Instruktør pris Kr.: 25.000,-

SAMLET PRIS NETOP NU

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
Adgang til alle moduler
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

EARLY BIRD TILBUD

IER Instruktør pris Kr.: 15.000,-
PEP Instruktør pris Kr.: 15.000,-
DNA 2.0 Instruktør pris Kr.: 25.000,-

SAMLET PRIS NETOP NU
*** 1 PLADS TILBAGE ***

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
Adgang til alle moduler
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close