IER - PEP - DNA - TRE I ÉN INSTRUKTØR PAKKE

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Video introduktion

VIDEO ER PÅ VEJ!

FÅ FINGRENE I NOGLE AF DE BEDSTE VÆRKTØJER DER ER TILGÆNGELIGE PÅ MARKEDET I ØJEBLIKKET.

Unikke undervisningsmetoder:
"Power Presenting"

Dette er vores komprimerede online ITPT modul, hvor du vil finde din indre "power presenter", med moderne og eksklusive undervisnings & præsentations teknikker der vil fascinere dit publikum.

Incredible Teaching & Presenting Techniques

I årevis har vi undervist nogle af de bedste undervisere, foredragsholdere og hypnoseinstruktører internationalt. Baseret på innovative ideer og videnskab om, hvordan man fascinerer og gemmer information mest effektivt i hjernen. Hvordan du viser effektive og fantastiske demonstrationer af dit håndværk foran dit publikum. Mange af vores unikke teknikker har været med til at forme den moderne og internationale undervisningsbranche indenfor hypnose, NLP og kommunikation.

Vi har for nylig komprimeret og opdateret nogle af de mest vigtige teknikker. Med en vis lidenskab og metodik har vi struktureret og konstrueret et sikkert og forstærkende undervisningssystem til at sikre, at dine elever lærer på den mest optimale måde.

Forestil dig, hvordan det vil være at føle sig helt fri og i dyb kontakt og forståelse med hele indholdet du skal undervise i.

Hvordan di i naturligt flow kan demonstrere rene teknikker "on the go".

Samt hvordan man håndterer og inspirerer ethvert publikum gennem professionalisme og passion. At stråle som lunderviser, speaker og professionel formidler.

Du kan benytte teknikkerne i ethvert undervisningsmiljø, foredrag, præsentationer eller andre former for kommunikation formidling. Det er essentielt for dig at dit publikum bliver inspireret af dig.

Et nødvendigt sæt af ultimative færdigheder, som der indtil nu kun er få fagfolk der har brugt bevidst.

Indholdet på onlineuddannelserne er i komprimeret form, med de mest nødvendige indsigter. Så ikke omfattende på samme måde som vores liveundervisning af dette indhold som afholdes i bl.a. Scottsdale, USA.
Vi fokuserer på indsigt og struktur frem for hands-on og learning by doing som vi kan ved live undervisning.

Få et komplet dybdegående kik ind i kernen af indholdet og teknikkerne for at forstå det på alle planer.

Unikt "patent pending"
Uddannelses indhold

Flere af vores specielt udviklede teknikker er netop nu i en process om oprettelsen af patent grundets dets unikke indhold og struktur.

Du får hele 3 stærke uddannelser du kan undervise i, i denne samlede pakke.

2 af uddannelserne fortrinsvis rettet mod uddannede hypnotisører og hypnoterapeuter, og Instant Emotional Relief kan benyttes af alle der arbejder med coaching og terapi.

Det giver dig uanede mængder af muligheder for at videreudvikle din forretning, virksomhed og muligheder som underviser. Baseret på noget af det bedste på markedet lige nu.

INSTANT EMOTIONAL RELIEF

En effektiv metode der kan udføres uden at gå ind i den negative følelse, gemme den eller arbejde udenom den.
Men en metode hvor underbevidstheden kan overvælde den negative følelse med bagved-liggende ressourcer, ægte positive ressourcer der vil sikre at de neurologiske netværk foretager den forandring der skal til for at komme videre.

En meget simpelt værktøj bestående af flere elementer, men ligeså simpelt det er, ligeså effektivt er det.

PERFORMANCE ENHANCEMENT PROTOCOL

Performance og motivation er det samme I enhver branche og kategori når det har med mennesker, sport og business at gøre.  Måden hvorpå hjernen honorerer succes og giver stimuli af nydelse, er den samme neurologiske process uanset hvordan den opnås.
Spørgsmålet er hvad det er der forhindrer en person I at opnå fuldt udbytte af deres succes når det kommer til krop, sind og begge bevidstheder.

Denne protokol vil fokusere på de værktøjer der er nødvendige for at ændre og skabe de neurale netværk der skal til, samt på hvad det er der begrænser en I at opleve en komplet følelse af succes og at det er ok at føle succes.

DNA RECOVERY 2.0

Alt der har været muligt for dig tidligere, er stadig I din krops hukommelse, og kan muligvis blive aktiveret igen.

Det er essence af DNA Recovery 2.0 - Og den nye udgave er bygget på samme grundsten og filosofi som da vi først udgav den I 2015. Dog er der mange ændringer, baseret på moderne videnskab og viden, samt masse af feedback og justeringer fra hundredevis af klienter verden over. En helt ny dimension der gør det oprindelige stærke værktøj ti gange bedre.
Det har været en fantastisk rejse at opgradere og optimere den nye version. Det vil med sikkerhed kunne ændre en del for mange mennesker I mange positive retninger fremover.

Flere Grunde Til At Vælge Instruktøruddannelse Hos Os.

Kontinuerlig Uddannelse

Vi vil gerne sikre vores instruktører at de løbende får opdateringer  på indhold, undervisningsteknikker og strategier. Derfor er vi I løbende kontakt for at sikre udvikling, samt vi er til rådighed hvis det er nødvendigt. Din succes er vores succes.

Komplet Pakke

Når du er certificeret, så er det eneste du skal gøre, at finde lokaler, elever samt at undervise. Vi leverer alt det andet til dig i dit navn. 
Vi giver dine elever adgang til professionelt online pre-course, samt elev forum. Certifikater og manualer gør vi tilgængelige, så dine elever kan få dem via dig. På den måde skal du ikke ud og skabe en masse der allerede er, blot fokusere på god undervisning.

Certificering

Den komplette pakke er en del af det certificerings fee du betaler. Udover at få et livslagt certifikat fra ISAHt, som ikke skal betales hvert år. Så betaler du et engangsbeløb på $165 der dækker hele den komplette pakke, samt certificering og fremsendelse af certifikater. De fleste fagorganisationer tager samme beløb årligt, og kun for certifikatet. Hos os, dækker det det hele, og for altid. En bedre løsning kan ikke findes andre steder.

Live Elev Peptalks Med Vores Master Trainer

I slutningen af dit kursus når du underviser, så tilbyder vi dig og dine elever en særlig ting. Vi vil tilbyde en live online session, som en peptalk og Q & A med dine elever, for at give dem en ekstra oplevelse. Martin Castor vil være live og autentisk med dine elever, både for at give værdifulde inputs, men også for at bakke dig op som underviser smat at svare på spørgsmål. En unik mulighed for en ekstra oplevelse.

Bonus Indtjening

Som værende en af vores instruktører, vil vi også give dig muligheden for at få flere økonomiske muligheder.
Som en af vores affiliates, kan du få et procentdel af de produkter og kurser dine elever eller følgere køber hos os via dig, din hjemmeside og sociale medier. Vi tilbyder mellem 10 & 20 % på kurser og produkter.
En mulighed der for dig vil være nem at integrere, og som kun kræver meget lidt arbejde.

Networking

Vi tilbyder dig også et større robust netværk af internationale instruktører spredt udover hele verden, samarbejde med os, vores navn og vores brand og kvalitet.

Sammen er vi stærke, og sammen kan vi løfte loftet for kvalitet og professionalisme.

Derudover vil du være en del af vores ekspert team, og vil altid stå forrest I køen på nye produkter, kurser og andre tilbud.

Teknikker & Indhold

Her er et overblik over de primære teknikker du vil kunne undervise i.

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

NORMAL PRIS

IER Instruktør pris Kr.: 15.000,-
PEP Instruktør pris Kr.: 15.000,-
DNA 2.0 Instruktør pris Kr.: 25.000,-

SAMLET PRIS NETOP NU

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

EARLY BIRD TILBUD

IER Instruktør pris Kr.: 15.000,-
PEP Instruktør pris Kr.: 15.000,-
DNA 2.0 Instruktør pris Kr.: 25.000,-

SAMLET PRIS NETOP NU
*** 2 PLADSER TILBAGE ***

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Åløkke Alle 5-7
5000 Odense C
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close