Her startede min rejse…

Faktisk startede min karriere i hypnose med et “gavekort” til en sjælerejse.
En hypnosesession hvor jeg skulle føres tilbage til tidligere liv.
Jeg var i starten af 20’erne, skeptisk, og troede slet ikke på sådan noget mærkeligt noget!

Men det skulle vise sig at ændre mit liv totalt!

“Det var livsændrende for mig”

Jeg kender godt til folks skeptiske holdninger idag når det kommer til tidligere liv, troen på det, eller hvad man selv har i bagagen af tro og viden. På trods af det oplever jeg at alle jeg den dag idag fører igennem får en positiv oplevelse, alle på et givende personligt plan.

Jeg troede hverken på det eller følte mig særlig spirituel. Nærmere tværtimod. Jeg kæmpede endda imod under sessionen, indtil det øjeblik hvor jeg slap… Så fik jeg oplevelsen der forandrede alt i forhold til min tro på mig selv og det jeg er udover mennesket.

Jeg valgte at søge viden i udlandet.

Den rejse ledte mig til fantastiske ikoner og personligheder som Dick Sutphen, Michael newton mm. Som jeg har studeret personligt ved, og stadig den dag idag er nære venner med Sutphen.

Ikke alt gav mening!

Overhovedet ikke… Jeg var stadig skeptisk. Men jeg brugte timer, dage og uger på at researche mere om sjælen, hypnose, og rejser med sjælen. Her fandt jeg ud af at der var nemmere måder at gøre tingene på, mere effektive måde, som giver klienten bedre resultater og indsigt.
Sådan blev SoulKey terapi født!

Uddannelse i december!

Fra 6 – 8 december, afholder vi næste hold af SoulKey terapeuter, og der er et maksimum antal af 9 personer.

Avanceret regressionsterapi.
Livet mellem livene.
Sjælskommunikation & indsigt.

Alt i én pakke!
LÆS MER EOM UDDANNELSEN OG TILBUDDET HER