GASTRIC HYPNOSIS BALLOON METHOD TRAINER

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Næste hold:

Der er ikke planlagt live hold pt.

Adgangskrav:

Der er krav om at du er Balloon Method certificeret, og kan evn tilkøbe dette i en komplet pakke.

Sted:

Sonesta Suites Scottsdale
Gainey Ranch, Phoenix, AZ - USA

Vi afholder normalt alle vores Train The Trainer / Instruktøruddannelser på vores foretrukne retreat sted i Scottsdale, AZ, USA

Dette giver alle elever tid til at reflektere, fordybe sig i indholdet, samt sikre sig et højt niveau af viden bag teknikkerne. Det sociale aspekt for øvelser, øvesessioner og networking er også et vigtigt element for uddannelsen.

Ægte retreat stil, bedre for sind og krop og fremtidig succes.

Hotellet:

Vi tilbydes "low-season" priser, som varierer mellem $109-$159 pr nat. Hvilket er billigt.
Inklusive morgenmad
Inklusive "Evening snack buffet"
Gratis shuttle inden for 4 miles
Gratis adgang til pool og Gym
Gratis WiFi
Gratis Parkering
Afternoon cookies
Placeret midt i område med masser af butikker, restauranter og supermarkeder.
Kun 2 timers kørsel fra Sedona

Certificering:

Varighed:

5 dage samlet, med 1 fridag i midten.

1: PRECOURSE - Alt uddannelsesindhold er tilgængeligt inden første undervisningsdag.
2: MODUL 1 - 3 dage - "Power Trainer & Presenter" undervisning.
3: FRIDAG - 1 dags fri imellem de 2 moduler til sightseeing eller lignende.
4: MODUL 2 - 2 dage - "indhold, udførelse og eksamen".

Øvrigt:

Har du spørgsmål eller lignende kan du skrive til os ved at KLIKKE HER

SUPPORT - Vi leverer manualer, certifikater, online precourse og det hele som dine fremtidige elever skal bruge. Du skal blot fokusere på tid og sted, samt selve undervisningen. På den måde gør vi det endnu nemmere for dig, og giver dig adgang til gennembearbejdet online materiale m.m.
PRECOURSE - Svarer til ca. 3 dages videoindhold, svarende til indholdet på en komplet Traume Collapse Technique Practitioner uddannelse. Er optaget fra undervisning af et live hold, så det er rigtig undervisning.
SPROG - Der undervises på engelsk, dog er der dansk manual og enkelte videoer tilgængelige, og du vil modtage dansk manual m.m. til dine elever.
EKSAMEN forgår løbende og afsluttes med en praktisk og skriftlig øvelse. Vi lægger vægt på at lave løbende eksaminering, for ikke at skabe et afsluttende pres for vores elever.
Der er vores ansvar at alle kan bestå, såfremt de deltager aktivt i undervisningen.
TRAINER FORUM Der vil gives adgang til vores trainer forum og supervisionsgruppe både under og efter uddannelsen. Så du kan få løbende opfølgning, netværke med de andre, samt lade dig inspirere.
PLADSER Der vil være et begrænset antal pladser.

Instruktør:

Martin Castor

Master Teacher & Developer
The Hypno Academy

Se mere HER

Video introduktion

Her en kort introduktion på engelsk.

FÅ FINGRENE I NOGLE AF DE BEDSTE VÆRKTØJER DER ER TILGÆNGELIGE PÅ MARKEDET I ØJEBLIKKET.

Modul 1:
"Power Presenting"

Dette er vores komprimerede online ITPT modul, hvor du vil finde din indre "power presenter", med moderne og eksklusive undervisnings & præsentations teknikker der vil fascinere dit publikum.

Incredible Teaching & Presenting Techniques

I årevis har vi undervist nogle af de bedste undervisere, foredragsholdere og hypnoseinstruktører internationalt. Baseret på innovative ideer og videnskab om, hvordan man fascinerer og gemmer information mest effektivt i hjernen. Hvordan du viser effektive og fantastiske demonstrationer af dit håndværk foran dit publikum. Mange af vores unikke teknikker har været med til at forme den moderne og internationale undervisningsbranche indenfor hypnose, NLP og kommunikation.

Vi har for nylig komprimeret og opdateret nogle af de mest vigtige teknikker. Med en vis lidenskab og metodik har vi struktureret og konstrueret et sikkert og forstærkende undervisningssystem til at sikre, at dine elever lærer på den mest optimale måde.

Forestil dig, hvordan det vil være at føle sig helt fri og i dyb kontakt og forståelse med hele indholdet du skal undervise i.

Hvordan di i naturligt flow kan demonstrere rene teknikker "on the go".

Samt hvordan man håndterer og inspirerer ethvert publikum gennem professionalisme og passion. At stråle som lunderviser, speaker og professionel formidler.

Du kan benytte teknikkerne i ethvert undervisningsmiljø, foredrag, præsentationer eller andre former for kommunikation formidling. Det er essentielt for dig at dit publikum bliver inspireret af dig.

Et nødvendigt sæt af ultimative færdigheder, som der indtil nu kun er få fagfolk der har brugt bevidst.

Indholdet på onlineuddannelserne er i komprimeret form, med de mest nødvendige indsigter. Så ikke omfattende på samme måde som vores liveundervisning af dette indhold som afholdes i bl.a. Scottsdale, USA.
Vi fokuserer på indsigt og struktur frem for hands-on og learning by doing som vi kan ved live undervisning.

Få et komplet dybdegående kik ind i kernen af indholdet og teknikkerne for at forstå det på alle planer.

Part To
Uddannelses indhold

Den komplette uddannelse vil kunne afholdes på tre til fire dage, for at sikre alle elever får fuld forståelse og tid til at øve det hele igennem. Det kan endda deles yderliger top afhængig af hvilket uddannelseskoncept du vil køre. Vi vil gerne hjælpe dig med at føle dig sikker I materialet, så undervisning er baseret på viden og erfaring.

Undervis I en af de mest innovative og effektive vægt kontrols teknikker I moderne hypnoterapi.

En unik mulighed for at lære teknikker der blander nogle af verdens bedst respekterede platforme og modaliteter som, NLP, HNLP, Hypnoterapi, Kropssprog, Coaching, Kognitiv Terapi og meget mere sammen.

"Conversational" modeller som kan benyttes langt udover terapi, samt I andre samtalebaserede setup. 

Teknikker som vil fokusere på alt udover det at slippe vægt. Techniques that will focus on everything beyond "just the weight loss"! Samt alt andet der skal til for at skabe succesfuld forandring og ændre livet til det bedre. 

Alt er specielt konstrueret for at kunne gøre arbejdet hurtigt og effektivt, blive testet og manifesteret øjeblikkeligt i klienten.

Flere Grunde Til At Vælge Instruktøruddannelse Hos Os.

Kontinuerlig Uddannelse

Vi vil gerne sikre vores instruktører at de løbende får opdateringer  på indhold, undervisningsteknikker og strategier. Derfor er vi I løbende kontakt for at sikre udvikling, samt vi er til rådighed hvis det er nødvendigt. Din succes er vores succes.

Komplet Pakke

Når du er certificeret, så er det eneste du skal gøre, at finde lokaler, elever samt at undervise. Vi leverer alt det andet til dig i dit navn. 
Vi giver dine elever adgang til professionelt online pre-course, samt elev forum. Certifikater og manualer gør vi tilgængelige, så dine elever kan få dem via dig. På den måde skal du ikke ud og skabe en masse der allerede er, blot fokusere på god undervisning.

Certificering

Den komplette pakke er en del af det certificerings fee du betaler. Udover at få et livslagt certifikat fra ISAHt, som ikke skal betales hvert år. Så betaler du et engangsbeløb på $165 der dækker hele den komplette pakke, samt certificering og fremsendelse af certifikater. De fleste fagorganisationer tager samme beløb årligt, og kun for certifikatet. Hos os, dækker det det hele, og for altid. En bedre løsning kan ikke findes andre steder.

Live Elev Peptalks Med Vores Master Trainer

I slutningen af dit kursus når du underviser, så tilbyder vi dig og dine elever en særlig ting. Vi vil tilbyde en live online session, som en peptalk og Q & A med dine elever, for at give dem en ekstra oplevelse. Martin Castor vil være live og autentisk med dine elever, både for at give værdifulde inputs, men også for at bakke dig op som underviser smat at svare på spørgsmål. En unik mulighed for en ekstra oplevelse.

Bonus Indtjening

Som værende en af vores instruktører, vil vi også give dig muligheden for at få flere økonomiske muligheder.
Som en af vores affiliates, kan du få et procentdel af de produkter og kurser dine elever eller følgere køber hos os via dig, din hjemmeside og sociale medier. Vi tilbyder mellem 10 & 20 % på kurser og produkter.
En mulighed der for dig vil være nem at integrere, og som kun kræver meget lidt arbejde.

Networking

Vi tilbyder dig også et større robust netværk af internationale instruktører spredt udover hele verden, samarbejde med os, vores navn og vores brand og kvalitet.

Sammen er vi stærke, og sammen kan vi løfte loftet for kvalitet og professionalisme.

Derudover vil du være en del af vores ekspert team, og vil altid stå forrest I køen på nye produkter, kurser og andre tilbud.

Teknikker & Indhold

Her er et overblik over de primære teknikker du vil kunne undervise i.

Komplet manual
Video demonstrationer
Komplet 3 sessions outline
Instruktionspakke
International Instruktørforum
Certificering
Pretalk psykologi
En god pretalk er nøglen til succes. Vi vil lære dig en perfekt struktur indeholdende positiv psykologi.
MindBending Language til sessionsbrug
Få indsigterne og hemmelighederne bag moderne "mind bending" sprog, for at skabe løbende forandringer gennem hele sessionen.
Specialiseret Induktion
Vi har udviklet en induktion der vil booste resultatet endnu mere, og sikre at din klient er klar fra start. Den aktiverer sanser, kommunikation og perfekt trance. Endda ved klienter der udviser modstand. Det hele er bygget på et fundament af naturlige processer og klientens resourcer.
C&R Release Method
Vi har en 2-vejs metode. Den ene er hvis et traume er årsagen til klientens tilstand, og den anden en metode til at frigøre et fysisk traume I tilfælde af modstand eller ubehag.
Behavioral Generator
Adfærd er ofte noget af en udfordring når det kommer til spisning. Med vores "Adfærds generator", kan vi skabe en naturlig adfærd omkring spisevaner. Med kloge beslutninger, gå på mod, og en stærk vilje til fremtiden. Alt baseret på klientens indre ønsker.
Balloon Trigger
Vi har behov for et nyt "kammeratskab" med kroppen. Denne metode optimerer hvordan hjernen og bevidstheden genkender de første signaler på at være mæt. Samt hvornår der er ægte sult. Det accellererer stofskifte og næringsdetektion.
AC Integration Method
En genial integration og testværktøj for fremtidig succes og øjeblikkelig accept af forandring. Det er en måde hvor mistro kan erstattes af  tillid, via få enkelte trin og en allround "feel good" oplevelse.
Focus Booster
Hvad nu hvis? Det er et typisk spørgsmål mange klienter stiller om tiden efter sessionen. For at sikre at de stoler på sig selv og processen I alle situationer, har vi udviklet en metode der kan skabe øjeblikkeligt four ag adfærdsændring baseret på alle de aktiver der blev installeret under selve sessionen.

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

NORMAL PRIS

Pris for selve uddannelsen & certificering.

Du kan tilmelde dig nu, men vil først blive opkrævet betaling på et senere tidspunkt.

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
24/7 adgang til alt undervisningsindhold på video.
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

EARLY BIRD TILBUD

Pris for selve uddannelsen & certificering.

Du kan tilmelde dig nu, men vil først blive opkrævet betaling på et senere tidspunkt.

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
24/7 adgang til alt undervisningsindhold på video.
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close