Trauma Calibration Technique Instruktør (TCTi)

Vi har netop launchet noget der har været efterspurgt de sidste par år, især i udlandet.

Det henvender sig primært til kursister der HAR gennemført enten MasterClass, Master Hypnoterapeut eller vores C-O-A-C-H uddannelse. Vi tilbyder det som et “Train the Trainer” kursus, for dem der gerne vil undervise og inspirere andre. Samt for dem der brænder for effektive teknikker og positive ressourcer.

I samarbejde med nogle af vores internationale kollegaer kalder vi det: Trauma Calibration Technique Instructor (TCTi) – Her vil du kunne blive certificeret til at afholde kurser og undervise nye personer til at blive d Trauma Calibration Technique Practitioners (TCTp).

Det er specielle isolerede teknikker der bruges intensivt på traumer, PTSD, frygt og angst, til at skabe øjeblikkelig forandring og positive ressourcer inden for en enkelt eller to sessioner. Og det er med garanti.

Med udgangspunkt i adgangskravene, vil der være en onlinedel der skal gennemføres inden det efterfølgende LIVE 1 dags eksamensmodul. Det består af både live demoer, brudstykker af undervisning samt skriftlig opgaver. Alle skal bestås for at blive certificeret.

Du vil modtage alle manualer, elev-forum adgang og certifikater fra os til dine kurser, så du udelukkende skal fokusere på undervisningen. Kurserne skal minimum være 2 dage, inklusive eksamen og certificering for dine kursister.

Det DU kan opkræve for et kursus er Kr. 3497,- pr. person.

TCTi Certificering / Instruktør Certificering er mindre en betalingen for 2 fremtidige kursister for dig!
Som et særligt opstartstilbud tager vi kun kr. 4997,- for fuld certificering inklusive ONLINE adgang.

Der er et maks på 14 pladser, og tilbuddet gælder til og med marts.
Kurset afholdes fredag d. 13 april 9-16 2018.

TILMELD DIG HER: https://hypnoacademy.simplero.com/purchase/72363-TCTi-Certificering-Instruktoer