Conversational Hypnosis

Certificeret Conversational Hypnoterapeut – CHPH

CHPH er baseret på Igor Ledochowskis arbejde, og vi er de eneste i Danmark der har licens til at certificere i teknikkerne – certificeret af organisationen bag Igor Ledochowski.
Lær de virkelige hemmeligheder til at være mere end blot en god hypnoterapeut.
Vær en helt exceptionel, elegant og uimodståelig hypnoterapeut. Den slags enhver klient ønsker at give positiv feedback.
Lær at guide folk i trance uden den klassiske induktion ved at bruge utrolige simple teknikker.

Pre-course

Hypnose Grundkursus med ca. 3 dages online indhold, som du får adgang til efter tilmelding & betaling.

Skal påbegyndes senest 2 uger før kursusstart.

Undervisning

Enten 5 dage, eller 2 moduler af 3+2 dage.

Hjemmearbejde

Ja, der vil forekomme lektier eller øvelser fra dag til dag.

Post-course

Gratis og fuld adgang til elevforum med ekstra undervisning og videoer.

Eksamen

Foregår løbende af underviser, så der ikke er nogen afsluttende prøve. Al undervisning og øvelser giver en løbende evaluering, for at tage et eventuelt press til den afsluttende dag.

Kommende kurser

Odense

The Hypno Academy Danmark
Odense
Denne uddannelse kan netop nu gennemføres online.

Pladser

Der er et maksimum på 12 pladser på denne uddannelse.

ONLINE ubegrænsede pladser.

Pris

Prisen er kr. 24.997

TILBUD

Gennemfør online til kr. 9997,-

Bestil online eksamen og certificering (live session med os) kr. 1997,-

Certificering

IAPCH er standard.

Adgangskrav

Ingen, alle kan deltage

INGEN MULIGHED FOR TILMELDING P.T.
-

HVAD KAN JEG NÅR JEG ER UDDANNET / CERTIFICERET

Du kan sikre at dine klienter vil gå ind i det hypnoseniveau og dybde af trance hver gang du arbejder med dem. Kend til de præcise ord der kan benyttes, så du opretter de rette betingelser hos din klient før du starter dine sessioner.

Udnyt en interview teknik, der giver dig al den information du behøver for at skabe effektive og succesfulde hypnose sessioner.

Kend til de 6 mest effektive induktionsteknikker baseret på samtale, som du kan udføre til enhver tid, ethvert sted, og med hvem som helst.

Lær hvordan du udfører både åbent og skjult terapi og forandringsarbejde.

Lær at fange de skjulte budskaber og værktøjer i enhver samtale.

Lær hvordan du implementerer de “4 primære Mønstre af Hypnoseterapi” for at kunne behandle næsten enhver problematik en klient kunne komme med.

Afdæk hvordan man sikrer dit hypnosearbejde fungerer og lykkedes … hver gang.

Forstå en virkelig “afdæk-alle-områder” proces, der gør det muligt for dig at udføre hypnosearbejde helt uden at gå i dybden på din klients problem. Dette er en nemmere og mere sikker process i moderne hypnose.

Lær at navigere i klientens fortid, finde det der kan bruges, og give slip på det ligegyldige.

Lær at anvende en yderst effektiv og samtalebaseret “trappetrins” induktion der virker i alle situationer. Dette kan gøres effektivt på et fly eller i en session, faktisk hvor som helst.

Få omfattende viden om centrale “kernemønstre”, der tager sig af 80% af alle klientproblematikker, og yderligere tre metoder til hurtigt at rydde op de resterende 20%.
 Få kendskab til en kraftfuld teknik til at ændre din klients bevidsthedstilstand, selv når de ikke er klar over du “arbejder” eller er i “hypnose”.

Udviklende forandringsarbejde du kan bruge i almindelig samtale. I dagligdagssituationer hvor man “bare” taler om vejret og anden snik snak. Skab trance der, helt uden de er klar over det.

Studér en af Milton Erickson foretrukne trance induktioner, og hvordan du problemfrit kan fange enhvers opmærksomhed samtidig med at du fordyber dem i trance.

Opdag hvordan du mixer induktionen ind i selve forandringsarbejdet, så du sparer masser af tid, øger din succesrate, og giver dig mulighed for at bruge resten af sessionen på at stadfæste ændringerne.

Identificer 5 enkle trin for at gøre disse sproglige mønstre naturlige for dig. Folk vil beundre din veltalenhed og lytte endnu mere fokuseret til alle dine ord.

Tilfør et næsten ukendt princip, for at gøre dine induktioner uimodståelige. Få kendskab til hemmelighederne i Igor’s”Non-Awareness Set.” Denne tilgang er en hjørnesten i uddannelsen, så du nemt kan styre folks opmærksomhed, og næsten garantere, at de vil gå i trance, når du ønsker det.

Plus meget, meget, meget mere …

Du vil fokusere på både trance og sprog, brug af hypnotiske sprogmønstre så det er naturligt for dig. Du vil blive introduceret til en helt ny stil af hypnose, og vil udføre induktioner, som du sandsynligvis aldrig vil / har udført før (eller i det mindste ikke i et stykke tid).

Glæd dig, det vil være tempofyldt og en masse sjov!

Mange tidligere deltagere er kommet til os og sagt, at de allerede på dag 1, føler de har fået valuta for alle pengene. Det er bare på dag 1.

Induktioner. Den fantastiske ved dette er, at du vil lære at udføre induktioner både i terapeutisk kontekst og i det skjulte gennem normal samtale.
Der er en massiv mængde information at dele med dig, og du vil komme “dybt” ind i en af hjørnestenene i kurset – “Non-Awareness Set”.

Med dette særlige kommunikationssæt af færdigheder, vil ingen være i stand til at modarbejde dig i dit hypnotiske arbejde.

Du vil ikke blot opdage, hvordan nemt det er at afklare din klients problematikker i løbet af få minutter. Du vil også blive forsynet med en nøgle og en meget sjælden egenskab. Det betyder at du kan implementere forandringsarbejdet sikkert hos din klient, så forandringen er sket når du er færdig med sessionen.

Og det er ikke alt. Du vil også blive introduceret til princippet om “skjult terapi” (det er ikke, hvad du tror!), Der arbejder vi med fortiden, forløsningsteknikker, kollaps, og listen fortsætter…

Du vil blive guidet igennem de 2 centrale elementer, der gør “conversational hypnosis” muligt. Når du er færdig her, vil du være klar til at anvende hypnose i stort set enhver situation du kan forestille dig at komme i.

Det er et kraftfuld værktøj og egenskab!

Endelig vil vi opsummere alt, så du er helt parat til at bruge dine nye færdigheder ude i verden. Du opdage nye ting i det du allerede har lært, og løbende udvikle dine nye evner.

Tilmeld dig vores unikke Conversational Hypnosis Professional Hypnotherapy certification. Igor Ledochowski har udviklet denne specifikke protokol for “samtalebaseret hypnose, og vores chefinstruktør Martin Castor Peterson er personligt håndplukket, og har studeret i tæt samarbejde med Igor, og er blevet uddannet og godkendt i Ledochowski protokollen. Du kan modtage din certificering på vores uddannelser i hele verden. Find den bedste for dig, eller måske du vil være vært for en uddannelse i dit område. (Kontakt os for nærmere info om dette).

Som en af kun nogle få udvalgte i verden, er vi licenseret og håndplukket til at undervise i Conversational Hypnosis. Martin Castor Peterson opretholder de højeste faglige standarder der kræves af The International Association of Professional Conversational Hypnotists. Han er kvalificeret til at give dig den fineste uddannelse vi har til rådighed. Vores omfattende måde at undervise på, en undervisning der foregår på flere planer, er blevet bevist gang på gang at være den fuldendte måde at lære hypnose på.

HVAD VIL JEG LÆRE?

Du vil lære alt der skal til for at starte egen klinik og praksis, samt alt det der skal til som overholder de krav der er til os fra vores Internationale samarbejdspartnere og organisationer der bakker os op. Din garanti for komplet og professionel uddannelse:

CHPH induktion

The Sanctuary

Re-integration


Mindbending language


DR. Unconscious


Non-Awareness set

DMI

Sprogmønstre

Hypnotic Blitz

Afreaktioner

PCAT

Early learnings teknikker

Days of wonder teknik

H+

FACTS

Q: Er denne uddannelse jeres??
A:
Vi er eneste akademi der er godkendt af Igor Ledochowski til at undervise i denne uddannelse i Danmark. CHPH er udviklet af Igor Ledochowski, bygget på bla. Milton Erickson og John Overdurfs teknikker i hypnosesammenhæng. Vi tilbyder fuld certificering via Igor Ledochowski’s IAPCH

Q: Gør certificering en forskel?
A: Ja, en hel del. Vi ved at flere skoler tager dette faktum lidt let, eller “bare” laver deres egen. Der er en grund til at de største Internationale organisationer kan tilbyde både forsikring, ankenævn, standarder og certificering. Samt at alle undervisere skal godkendes ud fra deres viden og kunnen for at sikre kvalitet i undervisningen og for at sikre dig det bedste. Vi er helt unikt godkendt af hele 7 af de største internationale forbund og organisationer.

Q: Kan jeg tilbyde sessioner efter uddannelsen?
A: Ja, du kan tilbyde klienter sessioner med det samme, og arbejde med alle modaliteter der er lært på uddannelsen.

Q: Skal jeg forny min certificering?
A: Nej, når du har fået det, så er det dit, og det skal ikke fornys.

Q: Kan jeg undervise andre i det jeg har lært?
A: Desværre nej, det kan kun certificerede instruktører.

Q: Kan jeg evt få hjælp efter uddannelsen?
A: Vores elevforum indeholder masser af hjælp og vejledning, så der er masser af hjælp at hente i form af videoer m.m. Du kan stadig få hjælp fra os, eller kontakte en af de andre elever på forummet.

Q: Er det muligt at betale over flere omgange?
A: For at tilmelde dig og bliver certificeret kræver det at uddannelsen er fuldt betalt. Vi tilbyder ikke rater da vi ikke kan konkurrere med rentefri lån fra banker osv, og vi har en del mere administration.

Q: Lærer jeg “ægte” hypnose også?
A: Ja, og endda mere effektive teknikker end de fleste underviser i. Det er en garanti.

Q: Skal jeg gennemgå online undervisningen inden?
A: Ja, vores “pre-course” har en masse information der er nødvendig for uddannelsen. Så online delen vil gøre uddannelsen en her del nemmere for dig.

Q: Hvordan lærer jeg? Er der praktiske øvelser?
A: Vi praktiserer en undervisningsteknik som fungerer som accelereret indlæring på det bevidste og ubevidste plan. Vi viser en masse “live demoer” og der vil være masser af praktiske øvelser. Det handler om at lære håndværket så det kan praktiseres, ikke kun huske det udenad.

Q: Får jeg en “titel”? Hvad er certificeringen?
A: Tilfredsstillende udførelse af uddannelsen gør dig til certificeret Hypnoterapeut. Du vil bliver certificeret gennem International Association of Advanced Hypnotherapists (ISAHt), og får mulighed for at blive godkendt hos flere af vores samarbejdspartnere.

INGEN MULIGHED FOR TILMELDING P.T.
-