C:O:A:C:H Trainer

Certificeret C:O:A:C:H Trainer

Eneste C:O:A:C:H Trainer uddannelse i Skandinavien. Ellers afholdes denne kun i USA på vores hovedkontor.

Pre-course

Online indhold, som du får adgang til efter tilmelding & betaling.
Skal gennemses inden kursusstart.

Undervisning

Modul 1 = 3 livedage med præsentationsteknik, undervisningsmodel m.m., 1 dag med online undervisning.
Modul 2 = 3 dage med gennemgang af indhold, eksamen og opgaver. 2 dage med online indhold.
Eksamen er sidste dag på modul 2.

Hjemmearbejde

Ja, der vil forekomme lektier eller øvelser på og mellem moduler.

Post-course

Gratis og fuld adgang til elevforum med ekstra undervisning og videoer, samt adgang til Instruktørforum

Eksamen

Foregår løbende af underviser, samt der vil være en afsluttende prøve. Al undervisning og øvelser giver en løbende evaluering, for at tage et eventuelt pres til den afsluttende dag.

Kommende kurser

Odense

The Hypno Academy
Havnegade 100, Bygning B
5000 Odense C

Der er altid et begrænset antal pladser som aktive C:O:A:C:H trainers i Danmark

NÆSTE HOLD:
Modul 1: 22-24 januar 2020
Modul 2: 26-28 februar 2020

Pladser

Maksimum 6

Pris

Prisen er kr. 34.997

TILBUD

ISAHt uddannede instruktører kan opnå væsentlig rabat, samt C:O:A:C:H uddannede practitioners kan også opnå en Early Bird rabat.
Køb evt en pakke med både C:O:A:C:H grunduddannelse og Trainer uddannelse.

Certificering

ISAHt er standard.

Derudover kan du tilbyde flere andre certificeringer gennem The Hypno Academy

Adgangskrav

C:O:A:C:H Grunduddannelse. Derudover godkendelse via personlig samtale.

TILMELD DIG UDDANNELSEN HER

HVAD KAN JEG NÅR JEG ER UDDANNET / CERTIFICERET

Det er ingen hemmelighed at dette er vores mest indholdsrige, gennemførte og spændende uddannelse, der giver unikke muligheder efterfølgende. Vi har haft kæmpe succes i udlandet med denne uddannelse. Du vil kunne undervise hold, og certificere nye C:O:A:C:H practitioners i at kunne følgende:

Du kan arbejde med alle i klassisk “lukkede øjne” hypnose & terapi, eller du kan arbejde via alm. samtale, åbne øjne og virkelig engagerende kommunikation der er baseret på flere og mange lag af strukturer og kommunikationsteknikker.

Brugen af trance og fokus er hele tiden til stede, men ikke som de fleste forstår ved hypnose (old school). Gennem simple spørgeteknikker, kan du nemt tage dine klienter i en trancetilstand, også selvom der måske er lidt modstand på. Klienten ved ikke hvornår eller hvordan det gøres, men det åbner op for en positiv dialog med mere effektive muligheder for øjeblikkelig positiv forandring. Klienten vil føle sig tryg og have tillid hele vejen igennem.

Du vil gennem kurset også få indsigt i flere værktøjer der kan bruges til erhverv og grupper, optimering af intern og ekstern kommunikation. Du vil lære moderne hjerne baseret og emotionel målsætning der vil forstærke enhver succes. Få værktøjer til at arbejde med både ledere og medarbejdere, kollegaer og klienter, så alle forstår simpelheden i positiv kommunikation. Lære hvordan man kan komme udover begrænset tro, begrænsninger og uhensigtsmæssig adfærd, men istedet nyde og være i succesen og være et naturligt stærkt individ.

Kombinationen af professionel og høj standard af hypnoterapi teknikker, moderne og effektiv coaching, og resultatskabende NLP & HNLP koncepter, vil give dig dyb viden og mange værktøjer til at være fleksibel i enhver approach og problemstilling.

Ikke kun for erhverv, men for enhver klient i din hverdag inklusive dig selv. Du kan bruge teknikkerne alle steder, også sportsfolk, skuespillere, musikere – ethvert fag der ønsker at være bedre til det de gør.

Det opgraderede C-O-A-C-H program indeholder nye og banebrydende teknikker, der vil kunne frigøre ethvert trauma, uanset dets oprindelse. Tidligere lever har allerede stor succes med alt fra PTSD, både dybe og simple problematikker. Samt performance optimering og optimering af den fysiske krop – og det kan du også.

du vil være i stand til at optimere dine egne kommunikative evner, så når først du har gennemført uddannelsen, så kan alt arbejde udføres via flow og levende dialog. Det giver dig evnen til at kunne være 100% nærværende, så du til enhver tid kan guide og motivere dine klienter uanset.

Dette er den eneste uddannelse til rådighed på markedet, som kombinerer det bedste fra hele den terapeutiske verden til en flydende teknik der vil føles simpel for enhver C-O-A-C-H terapeut.

For at gøre det simpelt, så er det her langt udover hvad almindelig hypnoterapi, NLP og coaching kan individuelt – og sikrer bedre og hurtigere resultater der holder ved.

HVAD VIL JEG LÆRE?

Du vil lære alt der skal til for at sætte egne hold op, kunne undervise og demonstrere i følgende med fuld opbakning fra The Hypno Academy:

HYPNOTERAPI:

Castorian hypnose er baseret på Martin castor’s kreative tanker og værktøjer. Få mange fordele ved at bruge hans unikke og simple måde at gøre komplicerede og komplekse strukturer ukomplicerede med maksimalt udbytte. Temaer inkluderet i undervisningen er:

P.O.C. – Hurtig og effektiv induktion og forberedelse af klienter for bedre resultater, med størst mulig afslapning.

C.E.R.I. – Superinduktion der virker på ALLE og som vil aktivere de fleste sanser omgående.

Castorian Kollaps – Frigør ethvert traume inklusive PTSD og svære minder – konverter dem til ressourcer uden at gå ind i følelsen og traumet.

Drømmejeg-teknik – Den ultimative “Få succes” finale i enhver session, der integrerer fremtid, indre barn og drømmerealisering.


NLP & HNLP:

Baseret på John Overdurf’s utrolige hjerne og indsigter. Hjerne baseret indlæring og udvikling gennem “open eye” sessioner eller trance. Temaer inkluderet i undervisningen er:

Eksklusiv Six Step Reframe – Med et stærkt twist. Dette er en genial måde at udføre parts terapi på, endda meget simplere end gængse teknikker, gennem positiv integration og intention.

Navigations værktøjer – Guide, føre og lede enhver klient for at destruere negative mønstre og komme til ressourcer hurtigt.

Værdi hieraki – Et målsætnings værktøj der fokuserer på de ægte indre tanker og ønsker. Find ægte ressourcer og mål for klienten, for at ukompliceret klientens liv og gøre hverdagen nemmere med større succes.


SAMTALEBASERET COACHING:

Et mix af Castorien, Overdurfian og andre fantastiske teknikker og måde at kommunikere professionelt på for livsvarende forandringer. Temaer inkluderet i undervisningen er:

Kropssprog – Aflæs og influere på et ikke verbalt sprog som går udover hvad de fleste underviser i. Lær hvordan du kan skabe forandring og etablere autoritet i enhver kontekst.

Coaching Modellen – Lær at sikre succes og “skær ind til benet” i alle samtaler. Denne teknik vil gøre din klient klar til enhver positiv forandring.

Forgrund / Baggrund – Erobre denne coaching teknik som vil finde ressourcen i enhver problemstilling.

Ubevidste Sæt – Kommunikér nonverbalt med blændende resultater for at overkomme enhver modstand.

FACTS

Q: Uddanner i løbende instruktører?
A:
Nej kun efter behov. Vi ser ingen grund til at uddanne flere end efterspørgslen har brug for. For at sikre at alle har noget at lave..

Q: Hvor meget skal vi selv sørge for i undervisningen?
A: Kun selve undervisningen. For et “Studentfee” gør vi certifikater, manualer og elevadgang til vores fælles elevforum klart, så alle får samme høje kvalitet og muligheder. Men undervisningen er den du kan gøre unik og til din helt egen så længe den følger standarden som minimum.

Q: Kan jeg undervise i flere ting?
A: Som instruktør kan du undervise kombineret hypnotisør og hypnoterapeut, ikke vores andre kurser eller lignende.

Q: Skal jeg forny min certificering?
A: Nej, når du har fået det, så er det dit, og det skal ikke fornys.

Q: Kan jeg evt få hjælp efter uddannelsen?
A: Når du er instruktør, vil du altid kunne få vores hjælp.

Q: Er det muligt at betale over flere omgange?
A: Nej, Vores instruktøruddannelser kræver fuld betaling ved tilmelding, og der gives ikke tilbud eller rabatter.

TILMELD DIG UDDANNELSEN HER