C:O:A:C:H INSTRUKTØR

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Næste hold:

Der er ikke planlagt live hold pt.

2022 Hold: 7-10 + 12-15 maj 2022

Adgangskrav:

Du skal være uddannet og certificeret C:O:A:C:H Practitioner. Kan evn tilkøbes som pakkeløsning.
Gerne erfaring som fuldtids terapeut og gerne som underviser.
Krav om online video interview inden fuld optagelse. Da uddannelsen er 100% baseret på fremtidigt samarbejde, er det vigtigt at afstemme forventninger, og om der kan gås på kompromis med erfaring og certificering.

Sted:

Sonesta Suites Scottsdale
Gainey Ranch, Phoenix, AZ - USA

Denne uddannelse afholdes ALTID som retreat / Internatuddannelse i Scottsdale i USA.

Det er for at man kan fordybe sig, og sikre sig fuld indlæring, samtidig med at man får en rejse for livet.

Uddannelsen tilbydes til nedsat pris, som nemt dækker flybillet og en god det af prisen for hotel m.m.
Har du yderligere spørgsmål så skal du bare KLIKKE HER

Hotellet:

Vi tilbydes "low-season" priser, som varierer mellem $109-$159 pr nat. Hvilket er billigt.
Inklusive morgenmad
Inklusive "Evening snack buffet"
Gratis shuttle inden for 4 miles
Gratis adgang til pool og Gym
Gratis WiFi
Gratis Parkering
Afternoon cookies
Placeret midt i område med masser af butikker, restauranter og supermarkeder.
Kun 2 timers kørsel fra Sedona

Certificering:

Varighed:

9 dage samlet, med 1 fridag i midten.

1: PRECOURSE - Alt uddannelsesindhold er tilgængeligt inden første undervisningsdag.
2: MODUL 1 - 4 dage - "Power Trainer & Presenter" undervisning.
3: FRIDAG - 1 dags fri imellem de 2 moduler til sightseeing eller lignende..
4: MODUL 24 dage - "indhold, udførelse og eksamen".

Øvrigt:

Har du spørgsmål eller lignende kan du skrive til os ved at KLIKKE HER

SUPPORT - Vi leverer manualer, certifikater, online precourse og det hele som dine fremtidige elever skal bruge. Du skal blot fokusere på tid og sted, samt selve undervisningen. På den måde gør vi det endnu nemmere for dig, og giver dig adgang til gennembearbejdet online materiale m.m.
PRECOURSE - Svarer til ca. 5 dages videoindhold, svarende til indholdet på en komplet C:O:A:C:H uddannelse. Skal ses igennem inden 1. dag på undervisningen i scottsdale.
SPROG - Der undervises på engelsk, da det er et internationalt hold. Der kan være andre danskere hvis du har brug for support, men al undervisning er let tilgængelig, og du vil modtage dansk manual m.m. til dine elever.
EKSAMEN forgår løbende og afsluttes med en praktisk og skriftlig øvelse. Vi lægger vægt på at lave løbende eksaminering, for ikke at skabe et afsluttende pres for vores elever.
Der er vores ansvar at alle kan bestå, såfremt de deltager aktivt i undervisningen.
TRAINER FORUM Der vil gives adgang til vores trainer forum og supervisionsgruppe både under og efter uddannelsen. Så du kan få løbende opfølgning, netværke med de andre, samt lade dig inspirere.
PLADSER Vi har et maks. og min. antal pladser på alle uddannelser for at sikre os at alle kan få fuldt udbytte af undervisningen, derudover en begrænsning af "trainers" i individuelle lande, for at give plads og rum til alle.

Instruktør:

Martin Castor

Master Teacher & Developer
The Hypno Academy

Se mere HER

Video introduktion

Video er tilgængelig inden længe!

FÅ FINGRENE I NOGLE AF DE BEDSTE VÆRKTØJER DER ER TILGÆNGELIGE PÅ MARKEDET I ØJEBLIKKET.

Modul 1:
"Power Presenting"

Dette er vores ITPT modul, hvor du vil finde din indre "power presenter", med moderne og eksklusive undervisnings & præsentations teknikker der vil fascinere dit publikum.

Incredible Teaching & Presenting Techniques

I årevis har vi undervist nogle af de bedste undervisere, foredragsholdere og hypnoseinstruktører internationalt. Baseret på innovative ideer og videnskab om, hvordan man fascinerer og gemmer information mest effektivt i hjernen. Hvordan du viser effektive og fantastiske demonstrationer af dit håndværk foran dit publikum. Mange af vores unikke teknikker har været med til at forme den moderne og internationale undervisningsbranche indenfor hypnose, NLP og kommunikation.

Vi har for nylig komprimeret og opdateret nogle af de mest vigtige teknikker. Med en vis lidenskab og metodik har vi struktureret og konstrueret et sikkert og forstærkende undervisningssystem til at sikre, at dine elever lærer på den mest optimale måde.

Forestil dig, hvordan det vil være at føle sig helt fri og i dyb kontakt og forståelse med hele indholdet du skal undervise i.

Hvordan di i naturligt flow kan demonstrere rene teknikker "on the go".

Samt hvordan man håndterer og inspirerer ethvert publikum gennem professionalisme og passion. At stråle som lunderviser, speaker og professionel formidler.

Du kan benytte teknikkerne i ethvert undervisningsmiljø, foredrag, præsentationer eller andre former for kommunikation formidling. Det er essentielt for dig at dit publikum bliver inspireret af dig.

Et nødvendigt sæt af ultimative færdigheder, som der indtil nu kun er få fagfolk der har brugt bevidst.

UNDERVIS OG CERTIFICER I UNIK METODE DER BLANDER ALT DET BEDSTE FRA HYPNOSE, NLP, HNLP, KROPSSPROG OG MODERNE COACHING

Modul 2: C:O:A:C:H Indholdet

Det er ingen hemmelighed at dette er vores mest indholdsrige, gennemførte og spændende uddannelse, der giver unikke muligheder efterfølgende.

Vi har haft kæmpe succes i udlandet med denne uddannelse. Du vil kunne undervise hold, og certificere nye C:O:A:C:H practitioners i at kunne følgende:

Undervis i at arbejde med alle i klassisk “lukkede øjne” hypnose & terapi, eller du kan arbejde via alm. samtale, åbne øjne og virkelig engagerende kommunikation der er baseret på flere og mange lag af strukturer og kommunikationsteknikker.

Brugen af trance og fokus er hele tiden til stede, men ikke som de fleste forstår ved hypnose (old school). Gennem simple spørgeteknikker, kan du nemt tage dine klienter i en trancetilstand, også selvom der måske er lidt modstand på. Klienten ved ikke hvornår eller hvordan det gøres, men det åbner op for en positiv dialog med mere effektive muligheder for øjeblikkelig positiv forandring. Klienten vil føle sig tryg og have tillid hele vejen igennem.

Du vil få dyb indsigt værktøjer der videreformidles til personer der arbejder med erhverv og grupper, optimering af intern og ekstern kommunikation. Samt selvfølgelig terapi også. Undervis i værktøjer til at arbejde med både ledere og medarbejdere, kollegaer og klienter, så alle forstår simpelheden i positiv kommunikation. Lære hvordan man kan komme udover begrænset tro, begrænsninger og uhensigtsmæssig adfærd, men istedet nyde og være i succesen og være et naturligt stærkt individ.

En bro mellem de bedste værktøjer på tværs af metoder

Kombinationen af professionel og høj standard af hypnoterapi-teknikker, moderne og effektiv coaching, og resultatskabende NLP & HNLP koncepter, vil give dyb viden og mange metoder til at være fleksibel i enhver approach og problemstilling.

Ikke kun for erhverv, men for enhver klient i din hverdag inklusive dig selv. Teknikkerne kan benyttes alle steder, også sportsfolk, skuespillere, musikere – ethvert fag der ønsker at være bedre til det de gør.

Det opgraderede C:O:A:C:H program indeholder nye og banebrydende teknikker, der vil kunne frigøre ethvert trauma, uanset dets oprindelse. Tidligere lever har allerede stor succes med alt fra PTSD, både dybe og simple problematikker. Samt performance optimering og optimering af den fysiske krop – og det kan du også.

Eksklusivitet hos os

Vi er de eneste der underviser Train The Trainer på verdensplan, og som kan sikre dig alt det der skal til for at komme igang som professionel C:O:A:C:H Trainer.
Vi tilbyder dig et unikt samarbejde, support og støtte både før, under og efter certificering, da din succes er vores succes.

Flere Grunde Til At Vælge Instruktøruddannelse Hos Os.

Kontinuerlig Uddannelse

Vi vil gerne sikre vores instruktører at de løbende får opdateringer  på indhold, undervisningsteknikker og strategier. Derfor er vi I løbende kontakt for at sikre udvikling, samt vi er til rådighed hvis det er nødvendigt. Din succes er vores succes.

Komplet Pakke

Når du er certificeret, så er det eneste du skal gøre, at finde lokaler, elever samt at undervise. Vi leverer alt det andet til dig i dit navn. 
Vi giver dine elever adgang til professionelt online pre-course, samt elev forum. Certifikater og manualer gør vi tilgængelige, så dine elever kan få dem via dig. På den måde skal du ikke ud og skabe en masse der allerede er, blot fokusere på god undervisning.

Certificering

Den komplette pakke er en del af det certificerings fee du betaler. Udover at få et livslagt certifikat fra ISAHt, som ikke skal betales hvert år. Så betaler du et engangsbeløb på $165 der dækker hele den komplette pakke, samt certificering og fremsendelse af certifikater. De fleste fagorganisationer tager samme beløb årligt, og kun for certifikatet. Hos os, dækker det det hele, og for altid. En bedre løsning kan ikke findes andre steder.

Live Elev Peptalks Med Vores Master Trainer

I slutningen af dit kursus når du underviser, så tilbyder vi dig og dine elever en særlig ting. Vi vil tilbyde en live online session, som en peptalk og Q & A med dine elever, for at give dem en ekstra oplevelse. Martin Castor vil være live og autentisk med dine elever, både for at give værdifulde inputs, men også for at bakke dig op som underviser smat at svare på spørgsmål. En unik mulighed for en ekstra oplevelse.

Bonus Indtjening

Som værende en af vores instruktører, vil vi også give dig muligheden for at få flere økonomiske muligheder.
Som en af vores affiliates, kan du få et procentdel af de produkter og kurser dine elever eller følgere køber hos os via dig, din hjemmeside og sociale medier. Vi tilbyder mellem 10 & 20 % på kurser og produkter.
En mulighed der for dig vil være nem at integrere, og som kun kræver meget lidt arbejde.

Networking

Vi tilbyder dig også et større robust netværk af internationale instruktører spredt udover hele verden, samarbejde med os, vores navn og vores brand og kvalitet.

Sammen er vi stærke, og sammen kan vi løfte loftet for kvalitet og professionalisme.

Derudover vil du være en del af vores ekspert team, og vil altid stå forrest I køen på nye produkter, kurser og andre tilbud.

Teknikker & Indhold

Her er et overblik over de primære teknikker du vil lære på uddannelsen.

P.O.C.
Hurtig og effektiv induktion og forberedelse af klienter for bedre resultater, med størst mulig afslapning.
Drømmejeg-teknik
Den ultimative “Få succes” finale i enhver session, der integrerer fremtid, indre barn og drømmerealisering.
Værdi hieraki
Et målsætnings værktøj der fokuserer på de ægte indre tanker og ønsker. Find ægte ressourcer og mål for klienten, for at ukompliceret klientens liv og gøre hverdagen nemmere med større succes.
Forgrund / Baggrund
Erobre denne coaching teknik som vil finde ressourcen i enhver problemstilling.
C.E.R.I.
Superinduktion der virker på ALLE og som vil aktivere de fleste sanser omgående.
Eksklusiv Six Step Reframe
Med et stærkt twist. Dette er en genial måde at udføre parts terapi på, endda meget simplere end gængse teknikker, gennem positiv integration og intention.
Kropssprog
Aflæs og influere på et ikke verbalt sprog som går udover hvad de fleste underviser i. Lær hvordan du kan skabe forandring og etablere autoritet i enhver kontekst.
Ubevidste Sæt
Kommunikér nonverbalt med blændende resultater for at overkomme enhver modstand.
Castorian Kollaps
Frigør ethvert traume inklusive PTSD og svære minder – konverter dem til ressourcer uden at gå ind i følelsen og traumet.
Navigations værktøjer
Guide, føre og lede enhver klient for at destruere negative mønstre og komme til ressourcer hurtigt.
Coaching Modellen
Lær at sikre succes og “skær ind til benet” i alle samtaler. Denne teknik vil gøre din klient klar til enhver positiv forandring.

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

NORMAL PRIS

Pris for selve uddannelsen & certificering.
Transport og ophold er ikke med i prisen.

Du kan tilmelde dig nu, men vil først blive opkrævet betaling på et senere tidspunkt.

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
24/7 adgang til alt undervisningsindhold på video.
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

EARLY BIRD TILBUD

Pris for selve uddannelsen & certificering.
Transport og ophold er ikke med i prisen.

Du kan tilmelde dig nu, men vil først blive opkrævet betaling på et senere tidspunkt.

Book din plads nu, betal senere.
* Tilmelding er bindende.

Pre-Course 24/7 adgang
24/7 adgang til alt undervisningsindhold på video.
Fuld certificering
Internationalt Trainer Forum
Personlig supervision
Back-office Support
Komplet Trainer Support pakke

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
TILMELD DIG HER

Venlig udfyld alle felter nedenunder for at vi modtager dig registrering. Når den er afsendt vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du skal ikke betale noget nu, først senere når vi bekræfter din tilmelding. Vi inviterer dig til et kort online interview efter din tilmelding for både at sige hej, samt at afstemme forventninger.

Close