COACH uddannelse

Castorian & Overdurfian Advanced Conversational Hypnocoaching

“Open & Closed eyes” hypnose. NLP, HNLP og coaching.
Alt andet end coaching i klassisk forstand, men så meget mere end det.

Pre-course

Ca. 3 dages online indhold, som du får adgang til efter tilmelding & betaling.Skal påbegyndes senest 2 uger før kursusstart.

Undervisning

Enten 4 intense dage, eller 2 moduler af 3+2 dage.

Hjemmearbejde

Ja, der vil forekomme lektier eller øvelser fra dag til dag.

Post-course

Gratis og fuld adgang til elevforum med ekstra undervisning og videoer.

Eksamen

Foregår løbende af underviser, så der ikke er nogen afsluttende prøve. Al undervisning og øvelser giver en løbende evaluering, for at tage et eventuelt press til den afsluttende dag.

Kommende kurser

Odense

The Hypno Academy Danmark
Odense
Datoer kommer snart

Pladser

Der er et maksimum på 12 pladser på denne uddannelse.

Pris

Prisen er kr. 24.997

TILBUD

Du kan bestille plads netop nu til kr. 14.997
Bestil både C:O:A:C:H & HypnoTerapeut Masterclass for kun kr. 24.997,-
KOntakt os for mere info.

Certificering

ISAHt, IAHNLP

Adgangskrav

Ingen, alle kan deltage

TILMELD DIG HER

HVAD KAN JEG NÅR JEG ER UDDANNET / CERTIFICERET

Det er ingen hemmelighed at dette er vores mest indholdsrige, gennemførte og spændende uddannelse, der giver unikke muligheder efterfølgende. Du kan arbejde med alle i klassisk “lukkede øjne” hypnose & terapi, eller du kan arbejde via alm. samtale, åbne øjne og virkelig engagerende kommunikation der er baseret på flere og mange lag af strukturer og kommunikationsteknikker.

Brugen af trance og fokus er hele tiden til stede, men ikke som de fleste forstår ved hypnose (old school). Gennem simple spørgeteknikker, kan du nemt tage dine klienter i en trancetilstand, også selvom der måske er lidt modstand på. Klienten ved ikke hvornår eller hvordan det gøres, men det åbner op for en positiv dialog med mere effektive muligheder for øjeblikkelig positiv forandring. Klienten vil føle sig tryg og have tillid hele vejen igennem.

Du vil gennem kurset også få indsigt i flere værktøjer der kan bruges til erhverv og grupper, optimering af intern og ekstern kommunikation. Du vil lære moderne hjerne baseret og emotionel målsætning der vil forstærke enhver succes. Få værktøjer til at arbejde med både ledere og medarbejdere, kollegaer og klienter, så alle forstår simpelheden i positiv kommunikation. Lære hvordan man kan komme udover begrænset tro, begrænsninger og uhensigtsmæssig adfærd, men istedet nyde og være i succesen og være et naturligt stærkt individ.

Kombinationen af professionel og høj standard af hypnoterapi teknikker, moderne og effektiv coaching, og resultatskabende NLP & HNLP koncepter, vil give dig dyb viden og mange værktøjer til at være fleksibel i enhver approach og problemstilling.

Ikke kun for erhverv, men for enhver klient i din hverdag inklusive dig selv. Du kan bruge teknikkerne alle steder, også sportsfolk, skuespillere, musikere – ethvert fag der ønsker at være bedre til det de gør.

Det opgraderede C-O-A-C-H program indeholder nye og banebrydende teknikker, der vil kunne frigøre ethvert trauma, uanset dets oprindelse. Tidligere lever har allerede stor succes med alt fra PTSD, både dybe og simple problematikker. Samt performance optimering og optimering af den fysiske krop – og det kan du også.

du vil være i stand til at optimere dine egne kommunikative evner, så når først du har gennemført uddannelsen, så kan alt arbejde udføres via flow og levende dialog. Det giver dig evnen til at kunne være 100% nærværende, så du til enhver tid kan guide og motivere dine klienter uanset.

Dette er den eneste uddannelse til rådighed på markedet, som kombinerer det bedste fra hele den terapeutiske verden til en flydende teknik der vil føles simpel for enhver C-O-A-C-H terapeut.

For at gøre det simpelt, så er det her langt udover hvad almindelig hypnoterapi, NLP og coaching kan individuelt – og sikrer bedre og hurtigere resultater der holder ved.

HVAD VIL JEG LÆRE?

HYPNOTERAPI:

Castorian hypnose er baseret på Martin castor’s kreative tanker og værktøjer. Få mange fordele ved at bruge hans unikke og simple måde at gøre komplicerede og komplekse strukturer ukomplicerede med maksimalt udbytte. Temaer inkluderet i undervisningen er:

P.O.C. – Hurtig og effektiv induktion og forberedelse af klienter for bedre resultater, med størst mulig afslapning.

C.E.R.I. – Superinduktion der virker på ALLE og som vil aktivere de fleste sanser omgående.

Castorian Kollaps – Frigør ethvert traume inklusive PTSD og svære minder – konverter dem til ressourcer uden at gå ind i følelsen og traumet.

Drømmejeg-teknik – Den ultimative “Få succes” finale i enhver session, der integrerer fremtid, indre barn og drømmerealisering.


NLP & HNLP:

Baseret på John Overdurf’s utrolige hjerne og indsigter. Hjerne baseret indlæring og udvikling gennem “open eye” sessioner eller trance. Temaer inkluderet i undervisningen er:

Eksklusiv Six Step Reframe – Med et stærkt twist. Dette er en genial måde at udføre parts terapi på, endda meget simplere end gængse teknikker, gennem positiv integration og intention.

Navigations værktøjer – Guide, føre og lede enhver klient for at destruere negative mønstre og komme til ressourcer hurtigt.

Værdi hieraki – Et målsætnings værktøj der fokuserer på de ægte indre tanker og ønsker. Find ægte ressourcer og mål for klienten, for at ukompliceret klientens liv og gøre hverdagen nemmere med større succes.


SAMTALEBASERET COACHING:

Et mix af Castorien, Overdurfian og andre fantastiske teknikker og måde at kommunikere professionelt på for livsvarende forandringer. Temaer inkluderet i undervisningen er:

Kropssprog – Aflæs og influere på et ikke verbalt sprog som går udover hvad de fleste underviser i. Lær hvordan du kan skabe forandring og etablere autoritet i enhver kontekst.

Coaching Modellen – Lær at sikre succes og “skær ind til benet” i alle samtaler. Denne teknik vil gøre din klient klar til enhver positiv forandring.

Forgrund / Baggrund – Erobre denne coaching teknik som vil finde ressourcen i enhver problemstilling.

Ubevidste Sæt – Kommunikér nonverbalt med blændende resultater for at overkomme enhver modstand.

FACTS

Q: Kan jeg tilbyde sessioner efter uddannelsen?
A: Ja, du kan tilbyde klienter sessioner med det samme, og arbejde med alle modaliteter der er lært på uddannelsen.

Q: Skal jeg forny min certificering?
A: Nej, når du har fået det, så er det dit, og det skal ikke fornys.

Q: Kan jeg undervise andre i det jeg har lært?
A: Desværre nej, det kan kun certificerede instruktører.

Q: Kan jeg evt få hjælp efter uddannelsen?
A: Vores elevforum indeholder masser af hjælp og vejledning, så der er masser af hjælp at hente i form af videoer m.m. Du kan stadig få hjælp fra os, eller kontakte en af de andre elever på forummet.

Q: Er det muligt at betale over flere omgange?
A: For at tilmelde dig og bliver certificeret kræver det at uddannelsen er fuldt betalt. Vi tilbyder ikke rater da vi ikke kan konkurrere med rentefri lån fra banker osv, og vi har en del mere administration.

Q: Lærer jeg “ægte” hypnose også?
A: Ja, og endda mere effektive teknikker end de fleste underviser i. Det er en garanti.

Q: Skal jeg gennemgå online undervisningen inden?
A: Ja, vores “pre-course” har en masse information der er nødvendig for uddannelsen. Så online delen vil gøre uddannelsen en her del nemmere for dig.

Q: Hvordan lærer jeg? Er der praktiske øvelser?
A: Vi praktiserer en undervisningsteknik som fungerer som accelereret indlæring på det bevidste og ubevidste plan. Vi vider en masse “live demoer” og der vil være masser af praktiske øvelser. Det handler om at lære håndværket så det kan praktiseres, ikke kun huske det udenad.

Q: Får jeg en “titel”? Hver er certificeringen?
A: Tilfredsstillende udførelse af uddannelsen gør dig til certificeret C-O-A-C-H Practitioner. Du vil bliver certificeret gennem International Association of Advanced Hypnotherapists (ISAHt).

TILMELDING IKKE MULIG PT.
TILMELD DIG HER