ADDICTION & BEHAVIOUR MODIFICATION SPECIALIST

Praktisk Information

Her får du alle de praktiske detaljer vedr. uddannelsen

Næste hold:

Næste hold i DK forventes sommer 2022

Adgangskrav:

Hypnose eller hypnoterapeutcertificering. Kurser er et "add-on" kursus.

Sted:

The Hypno ACademy Danmark
5000 Odense C

Hold øje med siden eller skriv til os ved at KLIKKE HER

Certificering:

Varighed:

Kurset varer ca 3 dage, og består af 30 lektioner inklusive live, online, supervision og hands-on øvelser.

1:PRE COURSE - Kort introduktions modul.
2: ONLINE - 3 Dages undervisningsindhold fra uddannelsen i Holland. Tilgængelig fra 20 juni 2021.

Øvrigt:

Adresse offentliggøres når næste hold er fastlagt. Hold øje med siden eller skriv til os ved at KLIKKE HER

PRECOURSE - Ca. kort introduktionskursus.
EKSAMEN Live uddannelse foregår den løbende. Ved Online er der et eksamensmodul hvis man ønsker certificering.
ELEVFORUM Der vil gives adgang til vores elevforum og supervisionsgruppe både under og efte uddannelsen.
PLADSER På liveundervisningen er der 10 pladser. På onlineuddannelser er der ingen begrænsning.

Instruktør:

Martin Castor

Master Teacher & Developer
The Hypno Academy

Se mere HER

Video introduktion

Se vores korte videointroduktion, for at få en god ide om hvad du kan efter endt uddannelse.

EN EN-FOR-ALLE-METODE, DER DÆKKER ALT, DER ER ADFÆRD OG AFHÆNGIGHEDs BASERET.

Få succesfulde resultater med klienter, som de fleste terapeuter ville kæmpe med.

Hvad hvis der var en hypnoterapi- og samtaleteknik, der ville ændre adfærd og hjælpe med at give slip på afhængighed?

En der ville ændre klienten til det bedre øjeblikkeligt!

Vi kender alle sammen følelsen. Hvad hvis det, jeg gør for min klient, ikke er tilstrækkeligt?

Hvad hvis det er kompliceret? Og hvor mange sessioner har klienten brug for?

Mange terapeuter bruger meget tid på at finde den bedste metode til noget, der kun kan bruges i en lillebitte niche. En søgen, der aldrig slutter.

Jeg har afkodet det, der allerede findes derude, og fjernet alt nonsens og ligegyldige teknikker.

Jeg er via ny research kommet ned til kernen af, hvad der skaber store afhængigheder og medfølgende adfærd. Det, jeg fandt, var en enkel struktur og et mønster, der fik mig til at tænke: "Selvfølgelig er det her...!." Derefter rekonstruerede jeg en struktur og et system, der vil dække de fleste kunders væsentligste problemstillinger i dag.

Det er en fantastisk model, der ville hjælpe alle klienter af vores nye revolutionerende gruppe af ABM Practitioners. Måske vil du være med og revolutionere terapiens verden sammen med mig?

Afhængighed er fejlfortolkede budskaber med en højere positiv hensigt!

Afhængighed er ofte "Bad Guy" i mange situationer eller den vigtigste undskyldning for ikke at få resultater eller succes med en adfærdsændring.

I årtier har vi haft den idé, at hvis afhængigheden er alvorlig nok, vil det tage tid og en stor indsats at bryde den.

Sandheden er, at JA! Det kræver udholdenhed, men hvis det gøres rigtigt; så vil hypnose optimere og fremme processen hurtigt.

Det er IKKE kompliceret på trods af hvad du måske tror. Afhængighed, og hvad det end kan indeholde i et individuelt tilfælde, er et edderkoppespind af tanker og adfærdsmønstre, der kører automatisk og bliver styrket, når man forsøger at bekæmpe det eller giver det negativ opmærksomhed.

Vi er nødt til at rydde op i disse automatiserede systemer ved først at dykke dybt ned i de dominerende ubevidste indre ønsker, for naturligt og automatisk at udrede og rette de mønstre, der er forbundet med det.

Ved at aflede fokus og energi til en positiv indstilling og hensigt, ændrer du den adfærd og de tanker, der driver afhængigheden. Nu bruger den al sin magt i en positiv retning, med en "ingen vej tilbage"-garanti til den gamle adfærd.

NEGATIV ADFÆRD ER EN FEJL I DIN MATRIX. VI KAN KUN AFKODE OG NULSTILLE DET TIL POSITIVE FORMÅL.

Hvis du nogensinde har forsøgt at påvirke eller ændre adfærd direkte under en session eller instrueret klienten i hvad han skal gøre, og hvad han ikke skal gøre. Så tvivler jeg på, at du har haft nogle gode eller langvarige resultater efter endt session

Det er et total NO GO herfra at benytte den slags påvirkning.

I stedet adskiller vi intention fra adfærd for at skabe en naturlig forandringsproces. En, der vil ske næsten øjeblikkeligt, og en, der vil gå meget længere, hvad kunden havde håbet på.

Når klienten opdager deres sande jeg og rydder op i de indre kommunikationsveje, vil de blive overvældet af, hvor meget positiv kraft og fokus de har. Et fokus, der vil sikre dem succes i lang tid, mens de udvikler deres nye liv, og mens de rider på bølgen af positiv forandring.

Teknikker & Indhold

Her er et overblik over de primære teknikker samt indhold på uddannelsen.

KOMPLET MANUAL.
Du får en komplet manual, som vil tage dig igennem alle detaljer og processer trin for trin. Den vil give dig alt, hvad du behøver for at udføre en fuld session. Manualen har en komplet oversigt og en masse baggrundsviden også til at bakke hene teknikken op.
VIDEO DEMOER
Vi har produceret individuelle video demoer af hver eneste teknik og også en fuld sessionsdemo. Det er for at vise dig flow og kontinuitet. Vi ønsker, at du skal føle dig selvsikker i udførelsen. Det hele er optaget for at følge hver en detalje fra manualen.
KOMPLET SESSIONSOVERSIGT.
En af de mest almindelige ting i kurser generelt, er at forstå den endelige sessions opbygning. På grund af vores Brain Accelerated Learning-stil har vi sørget for, at du vil få fuld forståelse, og at det endda vil føles nemt at gennemføre processen.
INSTRUKTIONSPAKKE
Intens og eksklusiv videopakke! En komplet samling af instruktionsvideoer til at vejlede og lære dig indholdet. Alt sammen lavet på en måde, så alle kan følge med, uanset dit nuværende niveau og erfaring. Vi elsker at omsætte detaljeret viden til forståelig og ligetil visdom.
AFHÆNGIGHEDSPSYKOLOGI
Skab langvarige og øjeblikkelige forløsninger af negative afhængigheder og adfærd, der dominerer. Det er vigtigt at forstå afhængighedens underliggende psykologi og interne proces for at ændre og ændre den til en positiv resource med positiv adfærd.
ADFÆRDSMØNSTER
Adfærdsmønstre er automatiserede systemer i os selv, der kører på autopilot. Alligevel er instruktionen med den højere positive intention, let at hacke via påvirkning, så adfærden bliver negativ og intentionen ikke opfyldes. Vi kan ændre adfærden med et unikt værktøj designet til ABM.
ABM INDUKTION.
Som en del af min seneste udviklede produkter, vil jeg benytte alt inden for én session for at få det bedst mulige resultat. En induktion er en induktion og formålet er at skabe en produktiv tilstand. I dette tilfælde har jeg designet induktionen til at foretage ændringer og finde ressourcer fra begyndelsen af ​​sessionen.
Trance vil være et naturligt biprodukt af dette.
INTENTION DETEKTOR METODE.
Jeg har gjort det nemt og skabt en genial genvej til at kommunikere med underbevidstheden og det ubevidste sind. At sikre adgang til kernen af den positive intention bag "problemet". Vi er nødt til at adskille intention fra adfærd for at få en reel indflydelse.
ØJEBLIKKELIG FØLELSESFRIGØRELSE
Tidligere i 2020 har jeg frigivet Instant Emotional Release-protokollen, og dette værktøj er et af de kerneelementer, der passer perfekt ind i denne model. IER blev oprindeligt designet til ABM, men blev udgivet som en soloteknik på grund af dens enorme kraft.
BARNEHELTE-REJSE.
I enhver afhængighed og adfærd er der en skjult altid årsag. Noget, der kan være alt fra mindre traumer eller langvarig psykologisk påvirkning. Dybt inde i vores sind ved vi alt dette, men samtidig er vi meget beskyttende over for det rent ubevidst som en overlevelsesmekanisme. Denne teknik er en smidig måde at afdække det på, og integrere det indre barn og synkronisere ressourcer og styrke.
PLACE OF SACRED INSIGHTS
Det sidste trin i terapiprocessen, er noget vi alle har dybt inde i vores sind. Måske er det forbundet med intuition eller dyb sund fornuft. Jeg kalder det "Sandheden om Selvet." Det er her vores "alvidende" er - og dette værktøj vil give klienten løbende indsigt, forståelse og adgang til dette.
"ON THE GO" FOKUS VÆRKTØJ.
Vi skal kende grænserne for teknikker som denne, og hvordan vi holder os inden for terapiområdet. Vi er ikke læger, og der er ingen garantier vi kan love nogen. Etik er vigtig, og er din måde at beskytte dig selv og dine klienter på.
LIFE PLANNER INTEGRATION. 
Jeg har tilføjet en lille, men genial manifestationsteknik. Dine klienter vil være i stand til at bruge det i flere situationer, og er en teknik der vil styrke dem, når de mangler tro på sig selv og energi til at komme videre.

KOM I GANG MED DET SAMME

Her er dine muligheder for tilmelding!


Hvis du er interesseret i mere end en uddannelse, så skriv til os vi formularen nedenfor. Så vil vi kunne give dig en skræddersyet løsning til en særlig pris.

Kontakt os for mere info - KLIK HER

UDDANNELSES PRIS

ABM

* Tilmelding er bindende.

Precourse
Dansk Manual
24/7 adgang til uddannelsen
Elevforum
Løbende supervision
"Hands on" øvelser og demoer

EARLY BIRD

ABM

* Tilmelding er bindende.

Precourse
Dansk Manual
24/7 adgang til uddannelsen
Elevforum
Løbende supervision
"Hands on" øvelser og demoer

ONLINE ADGANG

ABM

* Tilmelding er bindende.
Online forløb uden certificering.

Precourse
Engelsk Manual
24/7 adgang til uddannelsen
Elevforum

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til uddannelsen.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, det kan være tilmelding, pris, pakketilbud eller andet. Så udfyld formularen her, og vi vender tilbage til dig hurtigt.

Kontakt os her:

USA:

The Hypno Academy LLC
187E Warm Springs Rd
STE B306
89119, Las Vegas
Nevada

+1 725 201 1090

office@thehypnoacademy.com

Danmark:

The Hypno Academy DK
Agerhatten 16B, Indgang 1, 1
5220 Odense SØ
Danmark

+45 70 71 22 22

kontor@thehypnoacademy.dk

Send en besked til os

Close
Tilmeld dig her for at modtage nyheder!

Når du tilmelder dig, så kommer du forrest i køen når vi udsender vores nyheder, samt når der åbnes op for tilbud og uddannelser.

Close

Martin Castor

Head of Trainings & Development

Boardmember:
ACHE Boardmember, and chair of Marketing & Conference - link
Advisory Boardmember of ICBCH - link
Advisory Boardmember of ISAHt - link

Author:
Best-selling author på Amazon july 2019

Awards:
ICBCH's Educator of the year Award 2019
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2019
North American Academy of Hypnosos Instructor of the year Award 2018
ICBCH’s Award of Contribution to Hypnotherapy 2018
ACHE’s Award of Recognition for an Outstanding Professional Presentation 2018
IHF’s Award of Excellence of International Education 2013.

Other:
Certified HNLP & NLP Trainer
Certified Trainer in Brain-based leadership & Training
Certified NLP Practitioner & Master NLP Practitioner. Certified Master Hypnotherapist. Certified Transformational Leadership Consultant. Certified Executive & Professional Life Coach. Certified clinical hypnotherapist. Certified Conversational Hypnotherapist. Certified Ericksonian Hypnotherapist. Instructor of: Body language, mindfullness, self hypnosis & advanced Hypnotherapy & communication.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close