7 Trin til et bedre liv

1 Dags Special Workshop i Nuuk

Kom og vær med til et livsændrende event, der vil tage dig mod nye højder i dit liv.

Martin Castor er en internationalt anerkendt speaker, performer og underviser. Han er et eftertragtet navn i de største internationale organisationer grundet hans indsigt og filosofi.

Martin har kontor i verdens største underholdningsby Las Vegas, og har some eneste dansker optrådt på Las Vegas’s scener som hypnotisør og mentalist. Her underviser han også verdens førende speakere, performere og undervisere indenfor kommunikation, NLP og hypnose.

Oplev hvordan viden og underholdning kan blandes sammen til en unik oplevelse.

  • Få indsigt i hvem du er og hvordan du opnår dine drømme og mål. Forbind dig med dine ægte værdier, og aktivér dit overskud.
  • Få flere værktøjer med hjem, som du kan bruge i hverdagen på digselv eller andre. Moderne kommunikatiove værktøjer baseret på hvordan hjernen arbejder positivt og konstruktivt.
  • Lær de 7 simple trin til hvordan du én gang for alle kan ændre dit liv til det bedre. Får styr på dine dårlige vaner eller manglende humør.Endelig blomstre som den du er. En indsigt i livet der vil gavne dig i alle livets aspekter om det er personligt, forhold eller arbejde.

HVORNÅR:
1. Februar 2020
10:00 til 17:00

STED:
HOTEL HANS EGEDE Aqqusinersuaq, Nuuk 3900

PRIS:
FØRPRIS: Kr.: 1997,-
NU KR.: 1194,-

BILLETTER:
Billetter kan bestilles nu ved betaling, eller reserver nu for kr.: 0,- og betal beløbet d. 15 januar 2020.:

FØR: Kr.: 1997,- NU KUN KR.: 1194,-