PS Vil du have en pris du ikke kan sige nej til – og være med på dette spændende kursus? Så send os en email på mp@thehypnoacademy.dk

Tilbyd dine klienter denne effektive metode til varig vægtkontrol. Udfør en hypnotisk Gastric Band operation som et forløb over 4-5 sessioner. Gastric Band er en fantastisk forløb, og modsat flere andre udbydere, der lover resultater efter én eneste lang session, så har vi skabt et forløb der holder, og giver varigt vægttab.

Derudover motiverer det klienten, så der skabes en komplet livsændring. Hertil er opfølgning nødvendig, da der kan være mange lag og dimensioner i netop sådan et behandlingsforløb her. I samarbejde med nogle af verdens førende eksperter på dette område, har vi sammensat en sikker teknik, der udover hypnosen giver din klient en masse nye muligheder for ny sund livsstil.

Speciale uddannelse for hypnoterapeuter.

Vil du gerne følgende?

  • Teknikker der kan sikre vægttab?.
  • En stærk metode der skaber varige forandringer?.
  • Indsigt i hvad der skaber succes i vægttab?.
  • Komplet struktur der virker?.

Gastric band via hypnose har vist sig at være lige så effektiv som kirugisk indgreb, og måske endda endnu mere når man tænker på at alle de risici der er ved et indgreb, de udebliver ved hypnosen. Vær med aller forrest, med dette specialiserede værktøj.

Se mere her: https://thehypnoacademy.dk/gastricband/