Betingelser for tilmelding
Vores katalog

Du kan hente en PDF fil her med en oversigt over vores uddannelser og kurser.

Download katalog

Live 1 -2 dages kurser

Vi tilbyder en række forskellige live kurser og workshops, samt hele vores Online del som også indeholder en lang række spændende kurser.

DNA RECOVERY KURSUS

DNA Recovery

Komplet protokol til at arbejde med smerte og fysik. Her er alt hvad du skal bruge, som en mulighed for at tilbyde noget ekstra til dine klienter.

Et perfekt og effektivt værktøj til at skabe positive fysiske og mentale forandringer, og genetablere tidligere sunde helbredstilstande i kroppen.

Var du rigtig god til noget bestemt engang? Havde du bedre helbred for 10 år siden?
Kroppen og din DNA husker disse tilstande, og dele eller det hele kan aktiveres igen med hypnose.

Vi har udviklet en struktur og teknik, der tillader dig at implementere det din klient har behov for, og sessionen er baseret på ubevidst kommunikation med klienten for det bedste resultat.

Praktisk

Varighed: 2 dage
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Hypnoseuddannelse
Øvrigt: Kan også downloades som Online produkt.

Tilmelding

Type: Kursus
LIVE hold: Ikke datosat
ONLINE: JA – Engelsk

TILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

INDUCTION MASTERY

INDUCTION MASTERY

DET HER ER I VIRKELIGHEDEN ALT DET DE IKKE LÆRER DIG PÅ ANDRE KURSER

Martin Castor Petersoner en prisvindende og international anerkendt hypnoseinstruktør, som har hypnotiseret mere end 150.000 personer over hele verden til shows m.m. Han er manden bag flere innovative teknikker og effektive protokoller inden for induktionsteknik, i sådan en grad at kun få kan matche ham. Det er Martin der underviser på dette kursus.

SÅ HVAD ER DER PÅ MENUEN?

Vi dækker en masse ting på denne workshop, og går det igennem igen og igen for der er mange lag og viden bag hver øvelse.

UNIKT INDHOLD
Vi vil undervise dig så du forstår hvorfor det virker, ikke bare en skridt for skridt øvelse, men hvorfor. Når det er på plads kan du nemlig improvisere i enhver situation med flow og overbevisning.

VERBAL & NONVERBAL
Induktioner er ikke kun historier og progressiv afslapning. Det er kommunikation, verbalt og især nonverbalt. Du vil lære begge dele.

FIND DIN STIL
Du vil lære strukturen og teknikkerne, og vi vil hjælpe dig med at blive endnu bedre ved at være endnu mere DIG når du udøver hypnose. Det vil gøre dig endnu mere autoritær og tillidsfuld.

INGEN SCRIPTNOSIS
Vi bruger ikke scripts LIVE, fordi de begrænser alt som du gør. Lær at gøre det hele med flow, et du kan ændre fra det ene øjeblik til det andet. Det vil vi også lære dig.

BRYD IGENNEM UANSET
De fleste frygter at fejle! Vi vil lære dig at fejle med succes, og få det bedste ud af de fejl du laver. Din klient ved ikke du laver fejl, så det kan altid vendes til noget positivt.

SIKKERHED
Lær alt omkring sikkerhed ved hurtige induktioner, uanset om det er på scenen, gaden eller på klinikken. Sikkerhed er vigtigt, og får folk til at slappe endnu mere af.

Praktisk

Varighed: 2 dage
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Hypnoseuddannelse
Øvrigt: Kan også downloades som Online produkt.

Tilmelding

Type: Kursus
LIVE hold: JA –  Ikke datosat
ONLINE: JA

TILMELD MIG LIVE KURSUS NUTILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

AVANCERET KROPSSPROG

AVANCERET KROPSSPROG

Bliv endnu bedre til at læse dine klienter, og arbejde på en subliminalt plan med kropssprog og mikroudtryk. Kropssprog går i begge retninger, og vi udsender langt flere signaler end vi er klar over. Både dig om behandler og dem du behandler. Et kursus for alle der har medmennesker at gøre. Kommunikerer du, så kan du bruge dette kursus.

Med kropssprog kan du aflæse klientens tilstand, finde deres BME system (Body-Mind-Emotions, og enten direkte aflæse det, eller “pace” og “leade”.

Med mikroudtryk, kan du gå dybere i læsningen, og nemmere finde frem til den røde tråd i deres kommunikation og følelsesregister, samt de fortæller dig om hvordan du kan håndtere din klient.

NLP Eyepatterns er god til den direkte og konfronterende dialog, og til at aflæse klientens auditive, visuelle, kinestetiske og audio digitale signaler.

Med disse egenskaber 3 sat sammen, benytter du dig af en BME model, og vil kunne tage dine klienter længere, og trykke på de helt rigtige knapper hurtigere.

• Grundig gennemgang af typisk kropssprog

• Lær at finde nøglen til din klients kropssprog

• Verificer mikroudtryk, og lær at stil supplerende spørgsmål

• Lær effektive måder til at kommunikere non verbalt

• Skab øjeblikkelig tillid og tryghed

• Aflæs report sikkert og troværdigt

• Lær at skelne mellem følelsestegn og kontrolleret adfærd

• Bliv en mester i non verbal aflæsning

Praktisk

Varighed: 1,5 – 2 dage
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Ingen
Øvrigt: Kan også downloades som Online produkt.

Tilmelding

Type: Kursus
LIVE hold: JA –  Ikke datosat
ONLINE: JA

TILMELD MIG LIVE KURSUS NUTILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

ERICKSONIAN HYPNOSE

ERICKSONIAN HYPNOSE

2 spændende dage der vil sætte dig ind i en helt anden måde at arbejde med hypnose på. Uanset om du er hypnotisør, hypnoterapeut, NLP’er, coach eller lignende, så kan du lære, og bruge denne teknik aktivt.

Denne superworkshop fokuserer på Milton Ericson’s fantastiske arbejde og teknikker. Dr. Erickson var både psykiater og hypnoterapeut, og de fleste vil kalde ham ophavsmanden til moderne hypnoterapi.

Erickson var en utrolig mand, med fantastiske evner til at få alle i en god dyb trance. Han havde en humoristisk og holistiske tilgang til hypnotisk arbejde, med usædvanlig effekt og resultater.

Erickson’s arbejde har både inspireret og påvirket de fleste hypnoseklinikkers metoder og arbejde, selv årtier efter han gik bort. Jeg er virkelig spændt på at dele denne workshop med dig.

Et simpelt trin for trin system, som Ericson brugte i ALLE hans induktioner for at opnå dyb trance – og det tager kun få minutter at lære!

• Hvordan man udvikler elegant Ericsonian hypnotisk sprog.

• Hvordan man sætter rammerne for naturlig kraftfuld trance – næsten som om det kommer ud af det blå!

• Hvordan man opfanger selv de mindste ubevidste tegn fra klienten, så du nemt kan føre dem ind i en unik trance hvor der kan arbejdes effektivt.

• Hvordan man benytter avancerede hypnotiske teknikker, for at skabe dybe psykologiske, emotionelle og endda fysiske forandringer.

• Hvordan du opretter en specifik trance hvor du kan udføre en effektiv session, uden frygt eller modstand – endda fordybe klienten yderligere.

Dette er bare en lille del af de ting du vil lære på denne workshop. Via en særlig indlæringsteknik, vil du blive overrasket over hvor meget du kan få ud af disse 2 dage. Uanset om du er professionel hypnoterapeut, eller du lige er startet, så er denne workshop nem at lære, sjov at være med til, og vil helt sikkert have en effekt på resten af dit liv.

Praktisk

Varighed: 1,5 – 2 dage
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Ingen
Øvrigt: Kan også downloades som Online produkt.

Tilmelding

Type: Kursus
LIVE hold: JA –  Ikke datosat
ONLINE: JA

TILMELD MIG LIVE KURSUS NUTILMELD MIG ONLINE KURSUS NU

DAVE ELMAN HYPNOSE

DAVE ELMAN HYPNOSE

Hvem var Dave Elman?

Når der tales om store profiler indenfor hypnose i det tyvende århundrede, dukker der altid 2 navne op.. Milton Erickson… og Dave Elman. Ligeværdige og samme status.

Det er dog overraskende fordi at Milton Erickson har udgivet en stak bøger om hypnose, og blev talt om i alle kroge af hypnoseverdenen. Derudover var der en del fra hans følge der skrev bøger om Milton selv også. Dave Elman udgav kun 1 bog.  “Findings in Hypnosis” (senere udgivet under titlen “Hypnotherapy”). Hvorfor er Elman så staig på højde med Milton og ligeså feteret. Det er på grund af hans induktion. Den er god og benyttes af de fleste skoler verden over.

Erickson’s induktioner kunne tage lang tid, men Elman ville have sine klienter i trance på kort tid.

Elman udgav kun den ene bog, men den ene bog gjorde så stort indtryk at mange betragter ham for at være en af de største. Der er desværre meget lidt korrekt information om Dave Elman derude, men vi er certificeret af Dave Elmans egen søn, og har alle de rigtige oplysninger.

 • Du vil forlade denne workshop med selvtillid og de egenskaber der skal til for at udføre “The Elman Induction”omg andre metoder.
 • Du vil forstå og forbedre dine induktioner, samt være i stand til at udvikle dine egne efter dine og dine klienters behov.
 • Dave Elmans historie m.m.
 • The Dave Elman Induction
 • Vågen hypnosis
 • Hypnotiske strukturer
 • Selvhypnose
 • Hypnose for børn
 • Hypnotisk bedøvelse og smertebehandling
 • Esdaile trancetilstanden
 • Aldersregression
 • Og meget mere…
Praktisk

Varighed: 1,5 – 2 dage
Pris: kr. 2997,-
Adgangskrav: Ingen
Øvrigt: Kan også downloades som Online produkt.

Tilmelding

Type: Kursus
LIVE hold: JA –  Ikke datosat
ONLINE: Ikke endnu

TILMELD MIG LIVE KURSUS NUTILMELD MIG ONLINE KURSUS NU